та справа в тому, що я там ніколи не була а час є лише вночі чи зранння, тому і раджусь а ще треба багато всього розмаїтого, що в одному супермаркеті може і не бути
Погоджуюсь з дописом вище, лише майте на увазі, що великий павільйон овочі -фрукти в неділю не працює, ми раз прийшли, то поцілували клямку, добре, що були фрукти і овочі в рядах на вулиці, було трохи машин. Але краще, звісно в інші дні, ну і дивитись в інтернеті, там є режим роботи на сайті, бо раз попали на санітарний день (З 15 год. В суботу і до кінця дня))
Нарадили продавці польський сир "Молочний", малому на канапки. Довший час купувала нарізаним, а сьогодні взяла шматком і на упаковці позначки: безлактозний, підходить для вегетаріанців. Складу на упаковці немає, але якщо для вегетаріаців, то логічно припустити, що він не з молока, а з рослинних жирів. Однак на сайті виробника пише, що з високоякісного молока. І будь мудрим.
@Online вегетаріанці не їдять м'ясо, а вегани не їдять нічого тваринного походження. Так що все вірно написано.
Ну так тоді будь який сир підходить вегетаріацям, навіщо велику яскраву позначку робити?)) Логічно припустити, що вона стосується веганів і ово-вегетаріанців, які їдять яйця, але не їдять молочки.
та звичайний маркетинговий хід)) так само як на етикетках олії пишуть "містить вітамін Е", хоч він там по замовчуванню є.
Лактоза- це один із природних компонентів молока. Багато людей мають на нього алергію, чи просто несприйняття ( як то бурчання в животі, надмірне газоутворення, та інш.- вибачте за подробиці). Зараз навчились той компонент з молока видаляти.І таке молоко - безлактозне не дає таких реакцій. З нього і вироблений той сир. А то,що його можуть вживати вегетаріанці- то точно маркетинг, бо про м"ясо тут не йдеться.
Швидше за все позначка означає, що при виготовленні сиру не використовувався сичужний фермент (добувається з шлунку телят), якого вегетаріанці уникають, а мікробактеріальний. Надіслано від мого F5122, використовуючи Tapatalk
Макарони є всюди, я питала за хліб і мясні вироби. Хліб знайшла в Ашані., а от мясних виробів ніде знайти не можу
То мається на увазі ковбасні? Якщо в складі немає пшениці , інших злаків з глютеном і їх похідних - то хіба довіряти. Я щось і не задумувалась ніколи, що м'ясо і вироби можуть бути з глютеном... ну хіба котлети... Я би просто запікала мясо (так і роблю), бо не факт, що наші виробники задекларують все, що дали в ті "вироби".
дівчата, підкажіть, де замовляєте бутильовану воду? В новому житлі вона з крану не придатна для приготування їжі. В офіс замовляємо Аляску. Смачна, накипу в чайнику немає. Але на ринку з десяток інших постачальників, в деяких ціни значно нижчі Водо наприклад.
безглютеновий хліб є свіжовипечений в пекарнях Живий хліб, щовівторка і щочетверга але треба наперед дзвонити і замовляти, рисовий і рисово-гречаний і ще радила б замовляти через інтернет, великий вибір, кращі ціни. але тут посилань не даватиму, погугліть)) або пишіть в пп щодо мясних виробів - колись були в магазинчику на ринку Провесінь, навпроти Макдональдсу. до них й інші безглютенові продукти часом возять також в один з продуктових на ринку Південний возили
Замовляємо Українські джерела вже багато років. Тоді ще не було так багато фірм. Коли обирали, то чоловік возив ту воду на експертизу. Висновком залишився задоволений. Зараз в них 2 бутлі коштують 100 грн. Може зараз є і вигідніші пропозиції, але нам все підходить, тому і не шукаємо нічого.