кому это надо... кому это нужно...

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Liliyah Romanova, 7 Серпень 2009.

1. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Відповідь: кому это надо... кому это нужно...

Багато чого залежить, де святкувати. Ми от робили весілля у "Високому замку" і відгуляли на славу! Було справді весело, з гостей більшість найближчі люди, танцювали майже кожен танець, правда втомилися дуже, бо з самого ранку загс, фотосесія на 3 години, церква, потім танці))) Тож раджу розписуватися в інший день і не слухати батьків, які так хочуть голубів і "урочистої" промови!!!

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

я теж не хотіла весілля, але воно було на 100 чол. не було "троюорідних сестер мами" і т.д., але найближчих назбиралося 100 чол. я не жалкую, але чоловік - жалкує. справа в тому, що більшість гостей були з моєї сторони і він їх майже не знав - то були для нього чужі люди, але для мене то були найближчі - тому мені було комфортно. він хотів "просто посидіти з найближчими" і якби не було у мене такої великої родини, то було б 20 чоловік максимум. мені трохи жаль грошей, тому що це були не мої, а батьківські (але саме вони наполягли на тому, щоб робити весілля).
    в мене була і зачіска на 5 ранку, і була жахливо невиспана - але все як рукою зняло, коли почалось фотографування і т.д.
    мабуть, пораджу все-таки робити весілля і саме таке продумане до дрібниць, і бажано тими усіма дрібницями займатися самому. і гарна біла сукня (до речі, на ній якраз і можна зеекономити, тому що гарна - не означає дорога), фата, зачіска, квіти....

3. Brenda

Brenda Member

А ми з моїм чоловіком - одні діти в сім*ях, тобто немаємо ні братів, ні сестер, тому наші батьки дуже хотіли святкувати весілля ну і ми не дуже пручались, чесно кажучи, правда вже під кінець орагнізації подумалось - для чого то нам взагалі здалось? Та ще й в нас було два весілля, бо він здалека, то його гості не доїхали б до Львова...
    ну що сказати вам, була дуже багато нервів, переживань, сварок, тощо.... але ЦЕЙ день (пардон - ЦІ дні, бо їх було ДВА) - були дійсно надзвичайними в нашому житті! Гості зібрались найближчі - на весіллі у Львові було 55 людей, а в місті коханого - 60 людей, всі найближчі люди, не було жодної людини, яку ми не знали чи не хотіли бачити...
    я ще й по сьогодні згадую ці дні і так хотілось би вернутись 2 місяці тому назад в ще раз одягнути плаття... відчути себе по-особливому:)
    Весілля буде таке, як ви будете себе відчувати під час нього...якщо ви наперед настроюєтесь, що "блях-а муха, зробим для батьків то весілля, щоб вони відстали..", - то так і буде, ви не отримаєте абсолютно ніякого задовлення...а якщо ж ви будете з нетерпінням чекати цього дня, то все буде як у казці і ви захочете вернутись в той час, коли відчували себе настільки щасливими....

4. kostuk

kostuk New Member

А ми весілля можна сказати "не робили". Розписалися ми ще за рік до шлюбу (чоловіка мама була в Італії і не могла приїхати, а він в неї один син). А шлюб брали 8 березня 2008 року в ц. Андрія на пл. Соборній. Потім в студії Баранських зробили 5 гарних фотографій і відсвяткували в ресторані Мушкетер (біля пам. Грушевському) в колі найближчих нам людей (на 15 чоловік). А потім ще поїхали з молоддю на дискотеку...так класно "відірвались"...
    А були одягнені ми ось так:
    Чоловік не носить костюмів, а я не хотіла білого плаття.
    Самі розумієте, нам таке "весілля" обійшлось в "копійки". А на гроші, які ми до цього збирали, і ті, що батьки планували витратити на весілля, ми купили нові меблі до хати і побутову техніку.
    Наші батьки спочатку обурювались, що це за таке весілля, а тепер нас всім в приклад ставлять...

5. Moonlight

Я теж раніше хотіла весілля типу вашого, без урочистостей в загсі, з коротеньким білим платтячком і 20 гостями. Але чоловік хотів шикарного весілля і воно таки в нас було! Чим всі, і я в тому числі, залишились задоволені. Щодо фінансової частини, то сам ресторан, тамада і музики окупились подарунками гостей (хоча за все те платили батьки). Ми потратились хіба чоловіку на костюм, обручки, там всякі запрошення-сувенарчики для гостей і весільний торт. Ну ще мій макіяж і зачіска. А за подаровані гроші відпочили на Шрі-Ланці. Тож також вийшло все класно, хоч все життя казала, що не хочу гучного весілля!!! А фото-відео чого варті:girl_curtsey:
    П.С. Правда з гостей все одно більшість були найближчі,правда в загальному їх було близько 70 осіб.

6. kawwa

kawwa Active Member

Часто грандіозна дифіляда робляться не стільки для себе, як за про людське око. Одна обручку купила на 2 см завширшки і всіяла її діамантами, друга сукню шила мало не в Андре Тана, третя цілу голубятню в повітря запустила. І все це для того, щоб потім розповідати друзям і родичам, що я, наприклад, робила фото в Будинку вчених, де ця послуга коштує 300 грн. А для чого? Всі ж знають, що це Будинок вчених, а не приватна хата. Для чого широчезні модернові обручки, якщо на пальці вони подібні на нарізану трубу від карнизу. На цьому форумі є така дописувачка, яка майже у кожній гілці розповідає "взахльоб" про своє весілля - до речі воно там чи не до речі. І не стільки про саме весілля, як про ті витребеньки, які в них були і як це все було класно, і от би повторити все ще раз. Боюсь, щоб вона дуже скоро не розчарувалася прозою сімейного життя.
    Одне слово, важливо не перестаратися, бо зі сторони завжди видно де просто гарне весілля, а де смішне викаблучування.

7. manka

manka Member

А ми з хотіли зробити весілля, як-то кажуть до спілки, невелике. Спочатку думали у Львові, бо тут з чоловіком працювали і разом жили, потім вирішили в моєму місті. Вже коли було все узгоджено і за багато чого домовлено, батько чоловіка сказав: "Як то я такий.....(а свекор в мене трохи начальник) і не зроблю сину весілля. А що люди з .....(такого-то села) скажуть? А як я племінницю троюрідної сестри не запрошу?".
    В кінцевому результаті в одну суботу було весілля в моєму місті в ресторані на 70 чоловік, а на другу в його місті в приміщенні якогось навчального закладу на 200. Кажучи "приміщення якогось навчального закладу" маю на увазі те, що свекрусі і близькій родині довелося багато попахати і не одну нічку не доспати перед весіллям і опісля готуючи столи на тоту забаву і потім прибираючи. Зате мають науку - зареклися дочці такого збіговиська не робити.

8. Smorodynka

Smorodynka Member

9. kawwa

kawwa Active Member

та ні, не хочу казати, ви її й самі впізнати можете, тут і фоток купа є. Зрешто, нема нічого поганого, коли людина тішиться забавою. От тільки б не сприймала забаву за самоціль і кульмінацію сімейного життя. Видно молода ишшо...

10. Bobas

Bobas New Member

:girl_flag_of_truce: Ми спланували за місяць, але все було дуже гарно. Крім мого падіння в обморок в церкві!!!!:lol: !!!!

11. zaderyshka

zaderyshka Member

А я особисто за те, щоб робити весілля. Однак на 200 незнайомих людей явно не хотілось би. Я за забави де запрошують справді близьких людей і друзів, які щиро можуть розділити радість молодят. Бо щось мене оте : " Та як не покликати, нас же кликали" сильно денервує. З порожніми руками ніхто до них на весілля не ходив, а якшо я ту цьоцю чи сестру раз на 5 років в центрі бачу, то нашо таке збіговисько робити.
    Звичайно, то є величезна трата грошей, нервів, але ж і задоволення можна отримати так само грандіозне. Зрештою, маю надію що майже всі молодята все таки вірять, що цей шлюб буде раз і на все життя, то чому б не зробити собі і близьким файне, невелике свято, щоб порадти поповненню родин новим членом.

12. talja

talja Member

Ми робили та спочатку не дуже хотіли з фінансової сторони все ж таки витрати, та батьки настояли на своєму (моя сестра не робила, тому відірвались на мені) і ніскільки не жаліємо! Робили на 80 чоловік найближчих, всі залишились задоволеними і ми також, класний вийшов день тільки дуже швидко пролетів! Вирішили організувати 5 річницю з всім належним з друзями цього року що буде:girl_blum:

От ми також потрапили на весілля в Чорногорії то я була просто в шоці: все скромно, просто але водночас так красиво... Тому вважаю свято організовують молодята для себе, так як вважають їм найбільше пасує, і не обов'язково перепригувати через себе, основне щоб залишились приємні спогади...:girl_in_love:

13. Moonlight

Не будьте такими категоричними! Мабуть, майже всім молодятам хочеться зробити цей день незабутнім, найкращим! Щоб потім у старості переглядати разом зі своїм чоловіком фотоальбом, дивитись відео.. І плаття хочеться таке, щоб і подобалося, і сиділо гарно! Хоча тут частково з вами згідна, деколи таке попридумують! От я особисто на платті зекономила, бо шила у простенькому салоні і брала на прокат, а не купувала дуже схожу модель в 4 рази дорожчу в інших салонах! Щодо обручок з діамантами, то це гарно (в мене самої така), але коли вони тоненькі і милі. А коли грубезні на 2 см, то вже занадто. А з Будинком вчених, то ці 300 грн за вхід ніщо у порівнянні з тими грошима, які витрачаєш на весілля! А там дуже гарно, є де зробити чудові фото. Це того вартує!
    Щодо тої форумлянки, яка вихваляється, ну що ж, значить є чим.. І якщо це приносить задоволення їй, користь іншим (можна взяти цікаві ідеї), то добре. Вона ж, мабуть, нікого не ображає своїми дописами??

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Згідна на всі 100%!!! Найважливіше, щоб свято робило молодять щасливими, а не батьків, родичів..щоб їм подобалося!

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А я не хотіла великої забави і, чесно кажучи, з застілля спогадів практично нема. Коли касету переглядала, то дивувался, як то так, я того всього не бачила...
    Зате прогулянка з чоловіком по Львову - спогади незабутні.
    Чесно кажучи, найприємніші з усього того весілля:girl_blush2:

Для мене ідеальне весілля - це у тісному колі найдорожчих найближчих людей, а не таке, як було в мене...

Ну не розумію я, навіщо запрошувати людей, з котрими практично не спілкуєшся, але запросити треба, бо 15 років тому були на весіллі в їх доньки:girl_devil:

15. Moonlight

Згідна, для мене це теж дивно, з запрошених 70 людей на нашому весіллі моїх гостей було 19. Половину - друзі. В коханого так не вийшло, бо дуже багато близьких родичів, там дядьки, тітки і т.п. Але також третина з його гостей - це були близькі друзі.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

я от в тих приготуваннях надивилася на ті весільні світлини.. аж в очах рябить... особилво від того, що наречена деколи ніби востаннє вибралася кудись... екстримальні зачіски як в манекенниць, чудо-макіяж, стрази на лиці, обвішані біжутерією, плаття "а-ля торт" з бісером пришитим де треба і де не треба ( і головне робиться то, щоб був багатший вигляд, а насправді плаття від того все бідніє і бідніє), білий манікюр з цяцьками на довжелезних "пангустах"...
    називається - "я зробила все, що могла", і то не тільки провінція... деколи виникає питання - навіщо робити з себе ялинку? кому это надо?

зате любо дивитися на стильні весілля в інших країнах... молода одягнута зі смаком, нічого лишнього... стиль елегантний, епатажний, "принцеса", сексуальний.. підібраний кому який підходить і дотриманий

17. Bobas

Bobas New Member

Ой дівчатка, я й так вистояти в церкві не можу, мені вічно млосно. А тут якісь свічки, що не згорають, зате дуже СМЕРДЯТЬ)))))) Мені перше думки такі в голову полізли-мамачкі, я впаду, плаття спалю, а потім священик десь тихенько там заговорив і Я ПОВИСЛА в чоловіка на руці. ОТО ПЕРЕПОЛОХУ НАРОБИЛА, за водою з переляку люди побігли в магазин- напевно забули, що в церкві для таких як я водичка стоїть!!!

18. Heureuse

Heureuse вірю...

19. kawwa

kawwa Active Member

А чому, власне, Ви робите мені зауваження. Якщо керуватись Вашою думкою, то тут всі діляться враженнями. От я написала те, що вважала за потрібне, розповіла про те, що мені подобається і не подобається. Зауважте, написала заагальними фразами, не називаючи нікого. Якщо в моїх словах щось буде суперечити правилам форуму, то я матиму справу з модератором, але аж ніяк не з Вами.

20. ulcha

ulcha New Member

от я одружувалася 2 рази. ні в перший, ні в 2 - забав не хотіла.
    але перший чоловік настояв, а 2 весілля - було просто супер!! взагалі лише до 30 НАЙБЛИЖЧИХ людей-гостей, в хорошому ресторані з хорош. музикою(напевно лише до цього віднеслась прискіпливо), напередодні Нового року- ВСЕ як я мріяла. я завжди так хотіла, щоб наречений просто за мною приїхав, забрав мене у Рагс і ми весело відгуляли з друзями.. (і обов"язково напередодні Нового року- настрій і так у всіх такий піднесений, а тут ще весілля твоє - люди, які святкували у сусідніх залах новоріч. корпоративи щиро нас вітали, замовляли нам пісні, і, повірте, потанцювати з ними було набагато веселіше, ніж з тими родичами, які потім весілля будуть ще півроку обговорювати). а про перше весілля навіть не згадую..... всі яскраві емоції пов"язані лише з другим... а як потім класно вночі під головн. ялинкою пофоткались!!! :). корочє, ті всі приготування нічого не варті,(на мою думку- не судіть строго)...
    то мої роздуми, як дівчини, а чоловікові це все точно не треба, і настрій без тих всіх церемоній буде тільки краще, бо вони тааак втомлюють..

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

ой, а останнім часом взагалі дивуюсь .. ну таке вже вигадують... і до хореографа для вальсу ходять(раніше того взагалі не було)...капець.. нафіга?..імпровізація завжди виглядає щирішою.. ну можна станд. набір: фото, відео, тамада, заклад, де смачно нагодують, хороша музика... а решта...
    а взагалі, звичайно, це особиста справа. головне, щоб МОЛОДИМ сподобалось