кому это надо... кому это нужно...

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Liliyah Romanova, 7 Серпень 2009.

1. irrka13

irrka13 Well-Known Member

Відповідь: кому это надо... кому это нужно...

дуже багато знайомих (не всі!!!) перед весіллям худнуть. питаєш, що за чудо - дієта? - НЕРВИ! :cesored:

• Подобається Подобається x 2
  2. Ritamadonna

Ritamadonna Member

однозначно вартує! для мене найперше тому, що мої друзі і родичі щиро раділи за нас! Ми готувалися більше як півроку,і то було варта! Це наше перше спільне велике свято!

• Подобається Подобається x 5
  3. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

і чого питається нервуватися, Це ж свято то чого нервуватися і переживати і ще тим більше худнути від нервів)))

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю-не знаю... я собі так уявляю що робитиму, якщо виходитиму заміж...якщо буду зайнятою роботами і всякими клопотами, то зроблю як получиться, принаймі старатимусь на краще... а якщо матиму вільний час, то теж буду всякі фінтіфлюшки робити.. принаймі те, що я потребую... але то вміру, бо понти не люблю:)

але всіх напрягати і нервувати то напевне лишнє.... нервувати треба, якщо заміж не кличуть))) а як вже закликали...))))))))

• Подобається Подобається x 3
  5. Відповідь: кому это надо... кому это нужно...

Але ж і мудрагелька та білочка

6. bilo4ka

Не виляй хвостом, то получиш піджопник )))))))))))))))

• Подобається Подобається x 1
  7. Відповідь: кому это надо... кому это нужно...

але ж ви пані некультурна....фе вам

8. bilo4ka

В мене гарна вчителька:girl_haha:

9. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Я зхудла із 55 до 51.5, весільне плаття стало задовге)))
    але не через нерви, я так ганяла місяць перед весіллям що поїсти не мала коли)

10. bilo4ka

вот мені дуже цікаво куди це Ви саме так ганяли?))) Бо я місяць перед весіллям їду на море..та і на роботу ходжу кожного дня з 9 до 18,00 і майже не відпрошуюся. Може я шось не так роблю))) що в мене часу забагато)

11. Tetjana

Просто ми ще ремонт доробляли, і весілля організовувалося практично в той місяць. Напр. щоб купити нареченому туфлі я облазила все що можна і на це мені пішло всього 3 ні))) нарешті знайшла білі туфлі 37 розміру)

12. Нюта

Нюта Well-Known Member

Весілля, на мою думку, має бути інтимним - це поєднання двох! Я не прихильниця гучних забав, біготні, вигуків "ГІРКО" тоді коли наречені голодні і з повним писком олів"є мають цілуватися, бо того хоче якийсь дядько зо села :moskali:. А ще як би всі ті шикарні бокали, бантики і букети - були залогом щастя на все життя. Краще витрати ту суму на поїзду в якусь "країну-мрії"!

13. bilo4ka

ну ремонт - це поважна причина ()) Ми нареченому туфлі також шукали правда 43, але це зайняло всього один день)) Купили і добре...

14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А мені моє весілля подобалось і навіть з "Гірко" люблю цілувати свого коханого :girl_in_love: Подобалось весілля тому, що робила ми його для себе, а не тому, що так треба... і весільна подорож у нас була, може не в країну мрій.... а в Крим, на море (причому поїздку на море ми запланували раніше ніж весілля)

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

особисто я не прихильник всяких дрібничок.... пару масових гарних прикрас.. краще нпр, вибрати цікавий, приємний зал... ніж поначіпляти всякого... то як дві кобіти одна з декількома хорошими аксесуарами і друга, пообвішана до неможливості... люблю певну стриманість у всьому...

• Подобається Подобається x 4
  16. Virginia

Virginia Well-Known Member

І я вискажусь!
    Ще півроку я говорила, що мені 100 років не потрібне це весілля, можна просто розписатись, взяти шлюб і кудись поїхати.... Я дуже рада що я змінила свою думку!!!!
    Багато чого в житті можна не робити... можна не купляти модного одягу, бо ще ж старий не зносився, можна не балувати себе різними делікатесами, бо можна з"їсти щось просте, можна все життя на Винниківське озеро їздити відпочивати і не хотіти поїхати в Турцію (хоч це і банально)... так можна і про весілля сказати! Як можна не хотіти гарного букету з бутоньєркою, як можна не хотіти найкращу сукню, як можна не хотіти прикрашати зал і т.д. Особливо(!) якщо це любов!

• Подобається Подобається x 8
  17. Mokka

Mokka Well-Known Member

+100000!
    Нема чого додати!

Це була моя мрія - тихо розписатись, потім вже всіх поставити перед фактом, але.... не так сталося, як гадалося.

• Подобається Подобається x 3
  18. nattsol

nattsol Well-Known Member

ми теж хотіли тихо розписатися, і, хоча і забава була не дуже гучною, все одно це було свято для батьків, які організували все, як їм схотілося (крім мого вбрання і квітів); саме через це вінчання ми вирішили відкласти на потім: хочемо скромну церемонію, де будуть лише батьки і вечеря в ресторані замість гучних забав, хочемо СВОГО свята.

• Подобається Подобається x 4
  19. Tetjana

А я своє свято відчула на всі сто! Ми практично все організовували самі так як хотіли МИ! І свято робили якайкраще для себе.
    Вдалося все просто шикарно, крім тамади. Ще раз наголошую, не беріть Сітарського!!!

20. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Комусь треба, комусь не треба....Хтось вибирає сам, за когось вирішують батьки...

Але я вважаю, що весілля (сам процес) - має бути Святом для наречених.... І щоб зробити його таким, самі ж наречені мають добре попрацювати і прикласти максимум зусиль...

А вінчання -- це насправді інтимний момент... Лише для нас... І я знаю, що в момент, коли ми будемо говорити один одному слова клятви - час зупиниться і в той момент буде наше Свято... Все інше не буде мати жодного значення....

А після того можна і відсвяткувати :girl_smile: з близькими для нас людьми. Зрештою в нашому житті не так багато свят, щоб відмовляти собі у цьому...