Комп`ютерна діагностика

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Nanaya, 23 Жовтень 2009.

1. Anyaroz

Anyaroz New Member

Відповідь: Комп`ютерна діагностика

Хочу і я висловити свою думку. Я прихильник такої діагностики (також проходила її), вона проводиться на клітинному рівні і тому якщо бодай би 1 або 2 чи 3 клітини в організмі уражені вона висвітлює як ризик, тобто страшну хворобу можна попередити. Єдина проблема - це лікар-спеціаліст, який сидить за нею (може наплести будь-що), це можна прирівняти до спеціаліста який сидить на УЗД (є всякі - компетентні і некомпетентні) на одних узд показує наприклад якусь проблему на інших ж не бачуть її. Щодо такої діагностики, то у Львові є офіційний їх діагностичний центр.
    Algo я не розумію чому ти думаєш "найгірше що вони пропонують(назначають) бади" Щодо БАДів - моя сім"я споживає їх (вже майже 4 роки) і малеча в тому числі, це ж вітаміни і мінерали які потрібні нашому організмові і які ми недополучаємо з їжею+профілактика паразитів і підняття імунітету. Для прикладу ми чоловікову маму поставили на ноги після інсульту, з власного досвіду можу наводити багато інших хороших прикладів. Єдине треба знати до кого звертатися. А вітчизняна медицина далеко відстала, разом зі своїми підробленими ліками і аптеками. Це мій особистий погляд.

2. Fajnalera

Fajnalera Member

Я дуже скептично ставлюсь до всього,але коли лікар -діагност озвучив мої проблеми,про які знала тільки я,то я була в шоці!!!Вгадати їх неможливо.Лікуюся близько 1.5 року,позбулася важких металів,важкого вірусу,підвищеного АД,депресії,і

багато інш.-прекрасні результати(Досвід ще кількох моїх знайомих).Це не реклама.Це мій досвід.

3. skai

skai Well-Known Member

Приблизно такий самий стан був у мене роки 3 назад.
    Коли я прийшла на прийом перший раз - сиділа під дверима, сама з себе сміялася і думала. що знову попала на новий лохотрон. Правда, мене здивував діагноз (практично вірний); не пропонували БАДів, а дали якісь свої заряджені таблетки; коли вони не дуже допомогли - за повторне відвідування грошей не взяли.
    Так я лікувалася роки 2,5. Навіть малу туди водила. І о чудо, після пиття чудо-таблеток пропадав кашель і навіть крововилив у очко пройшов за 3 дні. Насправді у малої падала висока температура після тих заряджених таблеток. Не можу це пояснити, бо паралельно ніяких ліків я дитині не давала.
    Але станом на сьогодні моя ейфорія від методу Фолля (так його ще називають) пройшла.
    Справа в тому, що у мене почало дуже боліти в правому боці внизу. Була підозра на апендицит, але лікар, що проводив компютерну діагностику сказав, що це запалення маткових труб. Пила я ті таблеточки, народними методами лікувалася, навіть ходила до звичайних лікарів, бо біль у боці був нестерпним.
    Так тривало більше 3 місяців.
    А тепер мій дійсний діагноз, який на компютерній діагностиці не встановили. Я просто була вагітна, а в боці боліло - бо була загроза викидня. Я цілий перший триместр не знала, що вагітна і лікувалася від хто зна чого!
    Тільки не питайте, як доросла жінка не бачить, що вагітна. На жаль, не у всіх очищення організму відбувається по календарю.

Так що після "чіткого діагностування" моєї вагітності я перестала вірити у компютерну діагностику.

4. Wiktor

Wiktor New Member

Це досить категорично. Кожний метод діагностики має суттєвий суб'єктивний чинник. Тобто, результат УЗД, рентгену, ядерно-магнітного резонансу чи іншого обстеження оцінює лікар. А він може оцінити і описати один і той самий результат по різному і це залежить від багатьох факторів. Між іншим і від того, що йому повідомляє пацієнт. Також, в кожному обстеженні є свій відсоток помилки (УЗД, рентген біля 25:wacko:.

5. natanet

natanet New Member

Моя думка по цьому наступна: любий апарат/прибор/препарат повинен бути клінічно досліджений і дозволений МОЗ України, і для більшої гарантії МОЗ-ами європейських країн, потрібними сертифікатами і так далі - у них то є?:) у них того немає!
    Заряджені таблетки? не смішіть - чим вони заряджені? де такі препарати дозволені в медичній практиці? сертифікати є? є хороші БАДи "таньші" але за такі гроші що можна поїхати на Гаваї.
    Власний досвід - була на такому! і лазер в чоло світили і з навушниками - короче хвороби у мене були. обіцяли вілікувати. робили переливання крові + БАДи. ну короче в 2006 році платила за 1 сеанс 75 грн + від 120 до 250 за БАДи! Найбільше обідно було то що вони тоді були в приміщенні лікарні, я думала що то державне (наївна я була!), а то просто вони там кабінет орендували.
    Що таке БАД? це банальна харчова добавка, відповідальність за вживання якої ніхто не несе! Це не препарат, не комплекс вітамінів і тому доступно до вільного продажу в будь якому місці. Так БАДи це не зло - вони просто попвноють ці мікроелементи, які катастрофічно бракує організму, при поганому харчуванні. Я вважаю що за такі гроші краще купити оптом ящики фруктів - результат буде не гіршим!
    Ну а висновок у мене наступний - за 250 грн можна здати аналізи на ВІЛ, на РАК і пройти обстеження в поліклініці (флюрографія, аналіз крові, дерматолог...) результат буде надійнішим і про своє здоровя ви будете спокійніші!
    Не забувайте що бізнес -це далеко не завжди медицина.

6. basia

basia Well-Known Member

Сором на мою сивину! І я ходила -- дуже вже боліло! Результат -- що знала ,про те і довідалась. Після масажу і голок стало краще ( але це корисно і здоровій людині) , а біль повернувся оріентовно через 2-3 місяці. Правду кажуть -- медицина може дуже багато, не може лиш одного -- вилікувати. Для себе вирішила - не піду більше: задороге плацебо.