продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Мої обновочки: Після вдалого шопінгу - настрій моментально покращується)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Давно я до вас не заглядала, купу вихвалялок накопичила )))) Щойно зробила набіг на "Честер", - дуже мені подобається ця обувка - м'якееееенька )))) і отаку сумочку Заходила в Gant: штанці сорочка: А ще сапоги щойно приїхали (с сапогами смішно вийшло: в описі на сайті сказано: весна - осінь, а там - чесна овчинка ))) А ще очікую на замовлення з Woolovers, на цьому тижні має приїхати: SILK & COTTON: CASHMERE & MERINO: Ффух, впоралась ))) А ще... 1. Дівчата - шопоголікі, а давайте раз на тиждень де-небудь зустрічатись (обідати?) та вихвалятися покупками, так би мовити, наживо? 2. А ще можно періодично влаштовувати сесії cross - dressing'гу проміж собою... впевнена, що всі ми маємо речі, що не підішли за розміром, виявились не того відтінку, таке
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Щось мене поперло )))) блейзер від Tommy H.: Ще з Woolovers: silk & cotton: cashmere & merino: pure lambswool: декілька топів від Tally Weijl: і кеди (нарешті) від Le Coq Sportif
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Не моя обновка, а чоловіка. Дуууууже класний магівський костюм на літо
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я щаслива. Вчора купив мені муж ось такі мьошта. Спочатку я його загубила в торговому центрі і він на мене дуже злився, але як побачив мьошта то розтопився і сказав - мені подобаються! Бери!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, соррі, - не втямила як відповісти на коментарі що бачу в подяці То ж пишу тут: Samhayne, це англійський магазин, шипают в Україну, досить часто акції - доставка безкоштовна. Якість гарна, речі трошки-трошки великі за розмір, - трохи ширші. KUSJ, дякую за коректування!!! Бо всі такі культурні та виховані, прошу - коректуйте мене, підказуйте, - а ніхто не робить: "ми ж тебе розуміємо, що ще тре?"
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Гарна була на них знижка, не втрималась ) http://www.adidas.net.ua/components/com_jshopping/files/img_products/full_6017cf7ae57595532fa975f95c70b0e7.jpg
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я знову з шузами. Знайшла ось такі рожеві. Тепер думаю які краще брати під малиново-фйолітову сукню. Ті, що зверху чи ось такі рожеві. Але то певно тре йти в іншу тему з таким. Сукня ось такого кольору
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Давно не писала ( настрою нема, та й соромно якось в теперішній час). Буду трохи калякати)) З улюбленого аутлету отримала 2 пари чобіт Nine West. На щодень супер! ( коли купувала вночі, то цінник був менше $20 за кожну пару, а зранку хотіла ще одні замовити, то вартість виросла у рази! Певно забули змінити ціну))) А ще сьогодні класна знижна на один розділ. Не могла мимо пройти Джинси BCBGGeneration Старшому малому Коламбію вітрівку. Шкода що розмірів нема, класна річ
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Трохи обновок Куртка Stradivarius Джинси Ostin, на мені не такі свобідні)))))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Трохи вихвалялок (презенти від тітки і не лише)... Штани banana republic - сидять на мені ідеально. Не можу з них натішитися Топ від Ann Taylor. В мене персикового кольору і шифоновий.. І дві пари джинсів Colins
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Завдяки тому що йду на весілля, маю обновки. Сукня і біжутерія MOHITO
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ура!! приїхали мої чобітки. брала з останніх пар, на удачу, тому вийшли дешево. розмір якраз і вони доволі акуратні на нозі, не лапоть. можна до спідниць сміло взувати. і ше взяла намисто, шоб доставка вийшла безкоштовна
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Привезла мені мамочка купу подаруночків:girl_tender Гуляти з колясочкою буде мені саме те (у мене тільки темно синій) Планую записатись у спортзал Горошки у мене крупніші