Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

1. erene

erene Well-Known Member

Відповідь: Клініка Св. Параскеви

100%, ми були в нього з малим, наше узд по опису займає 2 сторінки А4, під час огляду все показував-розказував

2. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Порекомендуйте будь ласка, до кого з дерматологів з клініки св. Параскеви краще звернутись?

• Корисно Корисно x 1
  3. magic

magic Well-Known Member

не знаю, чи ще актуально, та я була в Андрусяк Ольги Григорівни. вона мені сподобалася. вилікувала я в неї грибок на нозі. уважна, досвідчена, все грамотно мені пояснила. знаю, що вона працювала довший час в Обласному шкірно-венерологічному диспансері № 2.

4. gnoma

gnoma Member

Хто може щось сказати про гінеколога Луців І. М.?

5. byzja

byzja New Member

кума зверталась з гулькою на грудях, то їй сказали алое прикладати,( в її випадку це смішно), не для того вона 200 грн. заплатила, щоб їй сказали алое прикласти, насправді проблема була глибше. до чого веду, не довіряйте сліпо тільки тому що це "блатна клініка", треба вміти розрізняти де хороший лікар, а де тупачок сидить, вона нічим не відрізняється від інших медзакладів, хіба що цінами і ремонтом...)

6. byzja

byzja New Member

я незнаю до кого зверталась, не питала...

7. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Враження про цей заклад суперечливі,персоонал привітний ,чисто.гарний інтерєр.ціна узд вагітності 210 грн...але не про ціну річ(я сама пішла туди знаючи ціну в тому плані мені підходить),але коли ти записуєшся за тиждень на певну годину ти приходиш вчасно і чекаєш 30 хв.а то і більше при тому що була у понеділок у обідній час і крім записаних людей були ті що їх направляли лікарі цієї клініки типу"живої черги".Я була записана на 12;45 потрапила в кабінет 13;20,а людей записаних у проміжку між 13-14 було 5-6...не знаю чи можна встигнути за такий проміжок(+1 жінка "позачергова"),монітор у кабінеті тільки один тобто для вагітних не найкращий варіант.Враховуючи людський фактор можу поставити оцінку "4" цьому закладу

8. JustSmile

JustSmile New Member

Привіт дівчатка!!!
    Я в св.Параскеви робили рентген труб. Попередньо записавшись на процедуру, я у дівчат, котрі відповідають на дзвінки запитувала, що потрібно зробити перед рентгеном, типу клізму, не їсти з вечора, направлення лікаря..? Відповідь двічі була одноковою - нічого не потрібно робити, лише прийти вчасно та мати при собі гроші. ВСЕ. Отож, прийшла я завчасно, всі посміхалися, були дуже люб"язні, аж до моєї зустрічі безпосередньо з гінекологом, яка проводила цю процедуру. Гінеколог мені каже: "Давайте вашу історію хвороби" , а її нема, "направлення від лікуючого гінеколога", а його теж нема. Гінеколог каже:"Я вас бачу вперше і я не впевнена, що вам необхідна саме ця процедура!!!". Поговоривши кілька хвилин, вона все ж погодилась провести процедуру, проте сказала, що до заг.суми повинна додати ще вартість своєї консультації. Я кажу, ок додавайте. Як гінеколом, що робила рентген, я дуже нею задоволена, я на мене все чітко, акуратно, безболісно, просто супер. Проте, після процедури, вона зробила опис і я попросила її прокоментувати ситуацію (так би мовити своїми словами), на що отримала відповідь: "Маєте свого лікуючого гінеколога, в нього і питайте". А за що + до заг.суми консультація гінеколога? - це щоб я закрила очі на те, що ви не маєте ніяких документів. Все просто. Тому висновки робіть самі.

9. Марточка

Марточка Well-Known Member

І ви ж звісно розвернулись і пішли? Може треба було піти до завідувача їхнього і пожалітись, опис вони мали зробити полюбе того рентгену, як так. От тому таку і медицину маємо, що не відстоюємо свої права.

10. Rei

Rei New Member

Зверталась в клініку до невролога для діагностики і з метою вичерпної консультації. Оскільки проблеми мала якраз перед Великоднем, то у всіх (трьох) лікарів в яких була до того (двоє з низ приватні) було нестримне бажання мене позбутися зараз, бо то ж свята треба вікна мити чи шо там ше, і велике бажання шоп я до них прийшла після свят. А мене турбували сильні болі в спині. Так от тільки там нарешті потрапила до лікаря, який скерувава (нарешті) і пояснив на обстеження, встановив пояснив діагноз, і сказав що робити зараз (щоб не мучитись на свята) і що робити потім. Мене вбиває відношення лікарів котрі думають не про пацієнта, а про черги в коридорах, чи свої справи. І які б вони хороші спеціалісти не були, більше до них не звернусь і нікому не пораджу.

11. analastanka

analastanka тень на стене

Прізвище лікаря?

12. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

імена-прізвища в студію.

13. Halina

Halina Well-Known Member

Були ми нині у підрозділі МЦ Святої Параскеви по вул. Кульпарківська. Ходили на консультацію до педіатра безкоштовно (така у них акція). Були на прийомі у Кушпіт Наталі Романівни. Ну дуже мені сподобався огляд (вушка,горло подивились, лімфовузли прощупали, сердечко-легені послухали, зважили-зміряли, животик прощупали, дупцю подивились). Дуже гарно все пояснює, розказує-рекомендує. Гарно нам пояснила аналізи, які ми давно здавали. Ну і по наших проблемах гарно поговорили. Дуже я задоволена.

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

і ми нині були, ну загалом нормально,лікар радить все для профілактики і віт. Д, якби ми не попали на літо і масажі для профілактики, бо то корисно, тим більше, що ми грубенькі:), але то таке тож зараз всюди радять)). Але дуже здивувало, що вага маленька не працює і вони не знають чи там батарейки вже розрядились, чи щось поламалось і мені то дивно, бо ж записана на огляд 3-місячна дитина, то ясно,що будете важити, але загалом все сподобалось як на безплатну консультацію ну і лікар дуже приємна.

15. fiesta

fiesta Well-Known Member

А в цю клініку ватро звертатись з проблемами спини/хребта для діагностики і лікування?
    І до кого саме?

16. Junita

Junita Member

Я була у неї на консультації, але як про спеціаліста ще нічого не можу сказати, бо тільки починаю у неї лікуватися. За клініку можу сказати таке, що за кожну процедуру, пояснення, результати потрібно платити окремо.

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, хорошого гастроентеролога в клініці св. Параскеви.

18. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Чоловік ходить до Подольської, ніби непогана.

19. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

І ми до Подольськоі не раз зверталися. Рекомендую.

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чи можна ціну за консультацію (в карму)? А то я щось на сайті не можу зорієнтуватися...