Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

1. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Відповідь: Клініка Св. Параскеви

Virchuk, я робила, але голова дзюрава, здається приблизно 150 грн.

2. Shprotka

Shprotka Active Member

Дівчата, може знаєте якої якості роблять МРТ головного мозку в КСП і яка авртість процедури?
    п.с. або де можна у Львові зробити якісне МРТ (не КТ)?

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я робила більше року тому-якість нормальна, ціна без контрасту 1200, з контрастом залежить від ціни контрасту-приблизно 1800. Ще є МРТ у 8 лікарні, військовому госпіталі і швидкої допомоги, вибирала між ними.

4. kristas

kristas Well-Known Member

Я робила у 8-й...десь 1,5 року тому. Цiни не пам'ятаю, десь в районi 600 чи 800 грн. Мене туди направила лiкар, через психологычний фактор...там не запихають в той тунель :)

• Інформативно Інформативно x 1
  5. ViTanya

ViTanya Member

в 8-мій лікарні.

6. penn

penn Member

в чорнобильській лікарні адг-діагностика,мрт-600грн.контраст рахують від ваги.на 22кг.ще плюс 300грн,там найкращий апарат.ми кожних 3міс робимо

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

я робила в Залізничній, але МРТ гіпофіза, можу порекомендувати хорошого лікаря

8. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Порекомендуйте і мені , будь ласка, можна в пп, і вартість, якщо можна

9. Tratata

Tratata Active Member

дівчатка, може хтось має контактну інормацію Бергтравм Вікторія Іванівна, дитячий пульмонолог. Донечка недаво хворіла пневмонєю і знову опчала кашляти, боюсь повернення недуги..Наперед вдячна.

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хто може щось сказати про хірурга Гречух?

11. AlinaCh

AlinaCh New Member

Звертались. Ніби не поганий спеціалість, ретельний. Приділяє увагу кожному пацієнту З недоліків - призначає багато аналізів. Але зробити можна і в будь якій іншій лабораторії.

12. DianaMHO

DianaMHO New Member

Можна знайти хороших спеціалістів за мені грощі. Повинні розуміти, що за бренд потрібно платити.

13. Onka

Onka Member

Хто може щось сказати про хірурга Гречух?

Нічого доброго. Стикалась з ним коли працював ще в "Богдані" під керівництвом Курільця, потім в поліклініці в Рясне - до таких "спеціалістів" можна і не за такі великі кошти потрапити.

14. Tequila

Tequila Well-Known Member

Поділіться враженнями, чи варто іти на комплексне обстеження організму в медцентр Параскеви (якщо хтось з форумлян має такий досвід). Перечитала всю тему, але відгуків про комплексне обстеження не писали.

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

не знаю як комплексне, але УЗДисти по внутрішніх органах (не гінекологія, бо там не була) дуже толкові, Микола Сімо як на мене один з кращих у УЗДистів Львові, він ще на Огієнка працює, ще хороший УЗДист Козак (а УЗД точно входить в комплексне)

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Я десь коло 4-5 міс там були то казали що десь коло 150 грн за 1 грудь, якщо не помиляюся, бо питалася ще й за інші обстеження. Але мені то дууже дорого було.

17. Марточка

Марточка Well-Known Member

за одну бути не може, ніхто не називає цін за одну :) Ціна 150 грн-десь так і є.

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Може то за 2, точно не пам"ятаю. Я пішла на УЗД грудей до Габріеля в 2 поліклініку, то залишилася задоволеною і вийшло дешевше ніж в Параскеві.

19. blakytnooka

blakytnooka Member

нині робила там рентген придаточних пазух носа - так само заплатила - то, певно, вартість 1 знимку, 1 проекції так коштує (я так зрозуміла). Але ціни є і в нет і по телефону теж кажуть. У мене склалось враження, що я на деякий час потрапила в європейську клініку - все гарно, акуратно, обладнання, ставлення. Шкода, що у нас таке тільки за європейські ціни...

20. Златка

Златка Well-Known Member

Дуже хороші враження в мене від нього: мені дуже акуратно і без сліду зробив операцію на пальці, що не для кожного хірурга-різника є принциповим. Ще в мого тата був дуже складний перелом + при супутньому складному захворюванні, що вносило багато коректив до лікування - звертались до нього, теж дуже здоволені

• Баян Баян x 1