Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

1. bobryha

bobryha Well-Known Member

Відповідь: Клініка Св. Параскеви

Не робила, проте цікавилась. Захмарна)))) коло тисячі доларів

2. Dominika

Dominika Well-Known Member

Вах-вах-вах....Однако...Будемо шукати інші спобоси діагностики.

3. irushka

irushka Well-Known Member

Щодо аналізів. Здавали малій кров в травні, бо треба було для медогляду до школи. Здивував мене тоді показник гемоглобіну - верхня межа норми. Ну але припустила що може мало п`є в спеку. А недавно здавали малому - точно такий самий показник гемоглобіну. Ну і впринципі багато показників з малою збігаються, хоча не всі. Мене цікавить чи дійсно в моїх такий гемоглобін чи в них якісь реактиви такі, чи яка там ще причина може бути?

4. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Здавала аналізи у Параскеви у квітні, а нещодавно ті ж самі - у Сінево. Показники збігаються майже стовідстоково.

5. Maryna kv

Maryna kv New Member

Шарашкіна контора ще та. Знайома недавно звільнилась звітам з посади бухгалтера. Кімнатка 3х4 метра, 4 бухгалтера. Головна бухгалтерша стара дєва, вижила з розуму, матюкається і обзиває дівчат-підлеглих. Говорити по телефону не можна. Виходити з кімнати тільки в туалет і то можна дуже рідко. За 2 роки помінялось вже 5 рядових бухгалтерів- всі відєтєлі тупі і ліниві, хоча роботи стільки, що годі шию розігнути. А ще чула страшну історію, як зробили мужику операцію по урології. І щось там погано зашили, тепер в пацієнта рана-свіщ, що не загоюється. Після скандалу "клініка" погодилась відправити пацієнта за кордон власним коштом переробляти операцію. Так що будьте обережні

6. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

я в цій клініці розчарувалась остаточно , моє враження - бездушний механізм для заробляння грошей і все . При всьому розумінні, що це бізнес, в який вклали немало грошей, все-таки послуги не є рядові , це не перукарня і не салон краси . Бо при такій високій ціні вони могли бути трохи людянішими і не рахувати кожну секунду перебування , хвилиною більше- все - до побачення ,наступний . Конвеєр...

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Бачте, все як усюди :) Майже все залежить від лікаря - наскільки він професіонал і порядна людина. Щодо великої кількості аналізів та обстежень, які там призначають - чула від "прібліжонних", що там керівництво у лікарів вимагає того (старатися отримати максимальний прибуток для клініки від пацієнта).

8. MsViolet

MsViolet Member

Я теж була в захваті від клініки після її відкриття, то тішила відсутність черг і якість обслуговування ( не лікування маю на увазі).
    А от якість лікування викликає сумніви, бо відчуваєш себе дійною коровою, вибачте на слові...
    А із спеціалістами, які там працюють, можна спробувати зустрітися у держ.закладах, бо багато хто ще й там є.

9. analastanka

analastanka тень на стене

А який зміст, якщо

?

10. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Хтось робив метросальпінгографію в даній клініці? ( прохідність труб)

11. oksibly

oksibly New Member

Дівчата, потрібна ваша допомога :girl_flag_of_truce:. У свекрухи проблеми з тиском. Порекомендували Баб'яка Ігора Петровича. Хтось звертався до нього? Може якісь відгуки?

12. Khoma

Khoma Member

Хороший кардіолог, єдине краще записатися спочатку на узд серця і на кардіографію а вже з результатами іти до нього на консультацію (бо там всіх скеровують на ці процедури).

13. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Потрібна консультація гастроентеролога. Порадьте будь ласка, до кого найкраще у Параскеви звернутись.Дякую!

14. bobryha

Я там була на узі органів травлення. і була незадоволена. маю купу хронічних хворіб з самого дитинства, які підтверджуються на кожному узі. а от на узі в Параскеви я виявилась ідеально здоровою:girl_impossible:

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

До того ж ціна на цю процедуру "кусається"))))))

15. tramontina

tramontina New Member

І при чому тут гастроентеролог ? )))))
    От я торчу від людей, яким кажуть - ви здорові, а вони цим незадоволені, бо в них нічо не знайшли...

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Мені подобається Подольська - регулярно в неї консультуюся.
    Вельми грамотна пані докторка :)

16. analastanka

analastanka тень на стене

Якщо в людини хронічна хвороба, вона не може бути "ідеально здорова", вона може мати "хворобу у стані ремісії"

Це абсолютно різні речі, що напряму свідчать про кваліфікацію лікаря...

17. bobryha

Якщо в мене вроджені вади жовчевого - то вони просто немогли щезнути на момент узі в цій клініці, а потім знов появитись. це свідчить лише про некомпетентність лікаря, який робив узі

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

А при тому що узі органів травлення явно не окуліст робить

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

не окуліст то точно, але теж не гастроентеролог. так що винен узд-ист, а не лікар.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дівчата, підкажіть скільки коштує УЗД молочних залоз в клініці св. Параскеви? На сайті щось не можу знайти ціну.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

За ціну треба дзвонити - питати, на сайті цін нема. Знаю що УЗД органів малого тазу в межах 200 грн. А ще зараз в них пластикові накопичувальні картки ввели, із знижками і без тої картки результатів не забереш. А колись лише прізвища вистачало.