Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

1. Komashka

Komashka Active Member

Відповідь: Клініка Св. Параскеви

дівчата, виручайте. однозначно вирішила, що хочу піти на УЗІ до Сімо. Але куди йти краще, в Параскеви чи в Залізничну? В Параскеви певно обладнання ліпше, ні? І ще: в нього конкретно спеціалізація по якихось органах чи він дивиться все? мене цікавить хребет.

2. Komashka

Komashka Active Member

хтось робив в "Параскеви" МРТ? Як перенесли? Апарат дійсно зменшує клаустрофобію чи то реклама?

3. Aprelia

Aprelia New Member

особисто я звернулась до хірурга з Параскеви - Захарусь Мар"яна Богдановича з травмою у малечі,
    кращого ставлення від персоналу, ніж в Параскеви, я ще не бачила: дитині створили умови, за яких він заспокоївся, дав себе оглянути, спокійно здав аналізи, надався до обробки травми. годі казати про стерильність умов при огляді.
    лікар дав свій телефон, сам дзвонив наступного дня дізнатись, як почувається дитина, супроводжував нас і потім, коли ми вирішили спостерігатися в стаціонарі - допоміг з вибором травматолога. мій 6-тилітній син спокійно ходив до Мар"яна Богдановича на перев"язки, і досі його захоплено згадує.

2. нещодавно виникла термінова потреба в аналізі крові та сечі у дитини. передзвонила в кілька лабораторій - і лише в Параскеви прийняли нас (післяобідній час) і на 18:00 вже мали результати. ціна за терміновість не зросла.

3. скерувала маму, яка вже півроку шукала причину болі в підребер"ї.

адміністратори порадили, яких фахівців пройти, відмовили від МРТ на користь КД (комп. діагностики, яка саме для маминого випадку мала бути інформативнішою), хоча МРТ дорожче значно. півдня носились з мамою, водичку гріли :girl_tender:, тиск міряли - бо їй щось недобре було... поставили діагноз, на місці зробили першу ін"єкцію. минуло кілька днів - біль зник. лікар лишила телефони, терпеливо і ввічливо відповідає на педантичні мамини питання.

наразі, я схильна звертатись в медичний заклад такого типу, і оплачувати послуги офіційно. поки що нас "Параскеви" не підводила.

4. Музик

Музик Мартуська

була сьогодні в клініці на прийомі у ендокринолога. задоволена (якщо чесно) на 95%. сама клініка сподобалась, всі чемні, ввічливі, дуже чисто і головне - красивий туалет (при тому їх багато на кожному поверсі).
    ну а щодо лікаря - Винарович Ольги Михайлівни - привітна, все гарно пояснила, відповіла на всі питання, прислухалась до моїх побажань. але чомусь мені здалось, що вона з мене сміялась - згадалась фраза: усміхайтесь при розмові з психами, тоді вони не захочуть вас вбивати.

5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Я клінінікою, на даний момент, задоволена на всі 100%. Ми, час від часу, звертаємося до ортопеда Костишина, класний лікар, все доступно нам пояснив, з дитиною знаходить спільну мову, бо тільки заходить наша доня в кабінет, зразу дикий вереск:girl_mad:. На рахунок аналізів, здавали там разів 6, кров і сечу, був випадок, що запізнилися на 30 хв, але нас чемно прийняли:girl_tender:. Результат різнився на 15-20 показників, в порівнянні з поліклінікою:khomyak:. Так, там аналізи не дешеві, але я думаю, це того вартує, а ніж здавати в поліклініках, тріпати собі і дитині нерви, а протім їхати і перездавати.:girl_yes2:

6. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

дівчата, підскаіть, а які ціни до гінеколога?

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

230 з копійками за консультацію. мазки,узд - окрема доплата.

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а то не той самий що приймає в Дитячій Поліклініці на Сихові безкоштовно?
    якщо це він то справді лікар суперовий, але чи є потреба переплачувати?!

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

і я напишу про параскеву:
    1. ходили з малою (5р) до лора Бариляка. Показав її аденоїди, порадив робити операцію, до дитини поводився "чемно" і взагалі - я задоволена.

2. дерматолог Романюк (не памятаю точно призвіща, симпатична чорнява, 30 річна жіночка). Мала з нею конфлікт, хоча це було в Охмадиті.... Під час робочого часу пішла на 40 хв пити каву. Я була з 1 річним сином, і так довго чекати була суцільна мука. Пішла її шукати по кабінетах))). Добилася свого, вона оглянула мою дитину і на висипку між ніжками написала що в нього ПСОРІАЗ. Я прозріла... Невже нормальна людина буде вигадувати страшну хворобу лишень через те що я зробила їй зауваження про її відсутність на робочому місці?
    Вона мене не налякала, ми того ж дня попали в Сокільники в дерматологічну клініку і після мазку (10 грн) нам постаили діагноз - грибок після антибіотикотерапії. Вилікували ми той "псоріаз" за 3 дні.

3. Маю періодичні сильні болі, від яких втрачаю свідомість. Так триває вже 15-17 років, і нарешті воно мене дістало настільки що я вирішила піти в Параскеву аби мені сказали причину.
    Спочатку була в проктолога Коваля. (300 грн) Хороший лікар, але причину не знайшов і направив мене на колоноскопію і на узд до Сімо.
    Сімо теж ніц не побачив.(160 грн)
    Колоноскопія взагалі мені винесла десь близько 1000 грн.
    До їхнього гінеколога я не йшла, бо була вже в багатьох, і ніхто мені толком не може сказати що то за болі.
    Висновок: потратила близько 1500 грн і хвалена клініка Параскеви причини так і не знайшла.

10. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

значить, правильно почула по телефону...я в шоці :D у рідному місті в класному МЦ первинний огляд 120. ну и мазки то окремо. А то всюди такі ціни? Бо трошки жалко для планового осмотру ))

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну то вже обговорювалось 100 разів, усі лікарі, які працюють в Параскеви. працюють ще десь, де це дешевше, але кожен обирає те що йому потрібно - сервіс, відсутність черг, страхівка.
    Мене цікавить чи хтось ходив до ендокринолога? Які відгуки?

12. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

Давчата,чула що можна пакетом зробити огляд всіх органів за 1400 грн.Хто вже пробувава чи щось чув?

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

мені цікаво який аж такий сервіс може запропонувати гінеколог на 230 грн, що можна консультувати без хоча б елементарних мазків - отже цілком очевидно що візит коштуватиме набагато дорожче, я все розумію, але платити за відсутність черги мало не в 10 раз більше?! :girl_nea:
    ясно що хто може собі це дозволити, то я тільки рада за них, але моя думка - це здирництво! з людей нагло здирають гроші...

а ще мені цікаво що конкретно тут мається на увазі?

14. Музик

Музик Мартуська

я була, вже десь писала відгук. зараз знайду
    отут

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ірусь, знаєш то залежить чи є можливіть ту чергу висидіти.
    Я от вставала на облік в ЖК поліклініки, то не було з ким залишити малу, була з нею, в черзі просиділи 1,5 години. Повір, я би з радістю заплатила тих 200 грн і щоб мене прийняли вже і зараз, а не через 1,5 години, поки моя дитина все навкруги общупає, обітре, купу разів доведе мене, виниється, і вже не знатиме чим себе зайняти. І це не тому що мені немає куди подіти 200 грн, а тому що комфорт на даний момент мені важливіший.

А зимою мали епопею з коньюнктивітами в малої, довго, нудно, з рецидивами і без ніякого просвіту. Лікарка в поліклініці постійно відсутня, а очі хворіють. А йти десь в іншу поліклініку, то було б хоч і в приватному порядку але з ж живою чергою, немаленькою, і знов ж таки з дитиною чергу висидіти неможливо. Поїхали в параскеву, і без черг, без очікувань, з вичерпною консультацією - заплатили 130 грн. Крім того потім та лікарка ще дала мені свою мобілку щоб я в разі чого до неї дзвонила, і я таки дзвонила бо виходу не було. Кстаті якщо когось цікавить - дитячий окуліст - Бойцова Ольга Юріївна, це лікар, якій я дуже дуже вдячна за те що завжди приділяла нам увагу і давала вичерпні кваліфіковані відповіді незалежно чи то ми були у неї на прийомі, чи то дзвонили і консультувались по телефону.

Так що я думаю що в Параскеву їдуть через зручність, комфортність, умови, і ставлення до пацієнта. БО в поліклініці звичайній того всього зазвичай немає.
    Я наприклад через дрібниці туда не їзжу, але коли я бачу що немає іншої можливості вирішити питання вже і зараз, а особливо якщо це стосується малої, то параскева це перше місце куди я телефоную і їду. І в тій ситуації мене мало цікавить вартість того всього, бо вже не в ціні справа.

16. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

мазки звичайно що будуть, але після огляду матимете ще знимочки своєї...ее...ну, Ви розумієте. при огляді проводять кольпоскопію, і ви все самі ще й бачите.

17. Josephine

Josephine New Member

Періодично звертаюсь до послуг деяких лікарів в центр Параскеви. Після сьогоднішнього візиту до ехо-кардіолога в Медінститут(не буду наразі називати прізвища), який закінчився в мене нервовим зривом(нема межі людському хамству-це факт, але ж не від лікарів, людочки!!!!) в черговий раз зрозуміла,що ціни немає таким закладам як центр Параскеви. От якби-ж тільки знати,що працюють там хороші фахівці! Була наразі у завідуючої педіатричним відділенням Турянчик-в принципі-задоволена візитом-лікар все аргументовано роз*яснила, візит тривав хвилин 40, дитині "сподобалась"-звертались вже до неї декілька разів.
    Так, ціни на послуги у центрі Параскеви не низькі, але там я точно знаю, що мені не нахамлять(за мої ж гроші-хай і в 2-3 рази дешевше ніж в держ.установі), що я не буду вистоювати безрозмірні черги під дверима і в рез-ті, як сьогодні, мені не гаркнуть "то Ваша проблема, що Ви не розумієте медичної термінології" в трактуванні мого діагнозу..

18. Analgina

Analgina New Member

Консультація гінеколога, як на мене задорога, враховуючи, що це без аналізів. Я думаю якщо дати в поліклініці лікарці за прийом 200 грн., то вона також і гарно поставиться і добре обстежить, і без черги в кабінет сама закличе. Але в КСП вартує йти не лише за комфортом, а й заради апаратури, наскільки я знаю- вона там чи не найкраща, а якість апаратури таки впливає на точність обстеження.

Останнє редагування: 10 Квітень 2012
  19. Josephine

Josephine New Member

то хіба наперед гроші давати, щоб упередити хамство і отримати якісну консультацію.А на рахунок "проведе без черги", то тут, боюсь, не так все просто. Я вже 2 тижні ходжу по різних кабінетах в медінституті "по дзвінку наперед" і тим не менше, коли ти опиняєшся перед дверима кабінету, де сидить 10 бабусь-дідусів, готових розтерзати за "позачерговість" і ще позачергою як мінімум стільки-ж лікарів проводить "своїх" хворих то розумієш, що ніякі "100 чи 200гривень " на швидкість попадання в кабінет не впливають і хочеш-не хочеш-а сидіти в черзі зі всіма все-рівно мусиш, ба шо не "за дякую"...(

20. Музик

Музик Мартуська

а я не розумію чим краще дати 200 грн в кишеню лікарці за хороше ставлення, ніж заплатити ті ж гроші В КАСУ