Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

1. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відповідь: Клініка Св. Параскеви

Була сьогодні в Параскеви знов - цього разу в ортопеда. Ну що сказати - подивився і відправив на аналізи. І вийшла консультація - 175 грн, аналізи - 340 грн. Обідно - огляд тривав до 5 хв, а мус тепер іти на повторну консультацію для призначення лікування.

2. Murmulyadka

Murmulyadka New Member

Я теж була у дерматолога Романюк чи Романяк здається Романяк Соломія, скажу Вам чесно, що давно по дерматологах ходжу (6 років) маю зі шкірою таку проблему, що ніхто не міг поставити діагноз, я вже розчарувалась. пішла туди зневірена, проте лікар мене приємно здивувала, вислухала, подумала і запропонувала біопсію шкіри зробити і я погодилась.щоб зробити довелось чекати тиждень((((бо в неї все було записано на найближчі 7 днів.
    зробила вона мені ту біопсію і поставила діагноз парапсоріаз.
    Людоньки я їй все життя буду вдячна за це!! пройшла курс процедур і за місяць все минуло. Кращого дерматолога у Львові я не зустрічала.

3. нталька

нталька Well-Known Member

4. ZaKohana

ZaKohana New Member

Дівчата, хто ходив у центр Параскевії до маммолога, напишіть, буль ласка, відгуки. Дякую!

• Смішно Смішно x 1
  5. Відповідь: Клініка Св. Параскеви

Лікаря звати Олена Козар-Гуріна.
    Була я в неї, отже, розповідаю. Перший прийом коштує 175 грн. Тривав практично годину. Уважно вислухала, потім оглянула, заспокоїла. Написала діагноз і відправила на МРТ. Діагноз викликав в мене ще більшу паніку, ніж була до того, і навіть коли добрі люди пояснили, що він "пустий" і що такі зазвичай пишуть для липової групи, - не заспокоїло. Але я подумала: окей, так мене ще ніколи ніхто не оглядав, це, мабуть, хорший лікар.
    МРТ роблять професійно, як на мене (896 грн). Лікар Вдовенко О.В. Заспокоїла, пояснила. Діагноз не підтвердився.
    А сьогодні були цирки з невропатологом (другий прийом - 95 грн, тривав 25 хв.). Намагалася знайти зачіпки, що, мовляв, ось я Вам написала в діагнозі, на МРТ того нема, але Ви все одно перестрахуйтеся, ну бо а якшо шо :) Ну але, може, це у вас від того, або від того, або від того. А я Вам випишу те і те на те, причини чого я не знаю - так це виглядало.
    Вчепилася за моє отруєння чадним газом - і поїхали. Я ж кажу, що це стосунку не може мати до проблеми, бо вона виникла за півроку до отруєння. Хорошо, збилися, поїхали далі перебирати варіанти. Я ж теж не зовсім ликом шита, кажу: якщо болить тут-то, то воно віддає туди-то, одже, це або защемлення, або запалення. Вона за це вчепилася - і давай розвивати теорію. Таки в заключенні написала "угарний газ" :).
    Словом, що знала - те довідалася. Нерви заспокоїла, але це завдяки МРТ.
    Загалом від лікаря - враження ніякі. Хоч заради справедливості скажу, що недурна.
    Ну а сервіс в КСП - хороший.

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

були на повторній консультації в лікаря два тижні тому,то оплатили 60 чи 65 гр, а сьогодні ,знову ж таки ,за повторну консультацію оплатили вже 90 гр... . якось дуже швидко в них підіймаються ціни..

7. Yoda

Yoda New Member

сьогодні там була, то адміністратор сказала, що ціни піднялись 2 тижні тому :sad:. Зараз в КСП акція - 5% знижка на огляд дітей вузькими спеціалістами по суботах. Діє ще 2 суботи.

8. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

+1. Цілком підтримую.

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Ага. Ціни підняли.

9. Provizor

Provizor Well-Known Member

Напишу своє враження про клініку.
    Сервіс - так! Це чудово, коли до твоєї дитини посміхаються, приділяють достатньо часу. Атмосфера доброзичлива, приміщення красиве. А от спеціалісти... Педіатр Красінська не сподобалась. Цей Кальцій Д3 Нікомед якось настирно звучить в рекомендаціях, ніби іншого кальцію не існує. Ще було запропоновано поприймати гомеопатію, ну не сприймаю я ці Афлубіни, Нотти і т.д. А вершиною всього був антибіотик в уколах, який був призначений чи то зі страху, чи по звичці "На всяк випадок". Не люблю, коли лікують, незнаючи що! Наче стріляють по організму з гармати, замість обрати правильну зброю.
    Невропатолог Мов"як теж "так собі".
    Після тих оглядів щось пропало бажання звертатись з проблемами туди, хіба що профілактичні огляди і в лабораторію.

10. Анута

Анута Well-Known Member

Про Красінську тут вже стільки відгуків, що вже добре запам'яталось що не треба до неї йти ;)

11. malunka

malunka New Member

Provizor, нам також призначали ту гомеопатію і у дитини була на неї сильна алергія,
    тому думаю, що Ви абсолютно праві, що не послухали рекомендації цієї лікарки.
    А там є ще інші педіатри, чи вона одна?

12. ShystrukN

ShystrukN New Member

А ім'я цієї Мов"як часом не Ліда? Тому що Ліда Мов"як працювала в діагностичному на Орлика. Я хотіла до неї попасти знайомі радили, казали хороший спеціаліст.

13. Provizor

Provizor Well-Known Member

Останнє редагування: 23 Серпень 2011
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я в клініці педіатром залишилась задоволена-були в Турянчик, навіть казала категорично водою не допоювати) рідко коли таке почуєш,
    офтальмолог взагалі ніяка - Мельник Н.Р.,
    не сподобався також і огляд невролога - Мовяк Л.О., нічого конкретного, попереглядала попередні діагнози, щось посереднє поговорила і направила до Куксенка)
    ЛОР і ортопед-візити по 3 хв, нічого конкретного.
    Дуже мені сподобались огляди на УЗД, лікарі пояснювали те що оглядали, апаратура дуже хороша.

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

дивно, бо ми як ходили то в них завжди тривало 45 хв, навіть якщо решту часу говорили ні про що.

16. tango

tango New Member

нещодавно довелося завітати в цю кдініку. Персонал доволі приємний. Попала на прийом із своїм малям до педіатра Турянчик Лесі Володимирівни. Доктор дійсно несе свою службу із відповідальністю. Зауважень до неї ніби немаю. Приємна така жіночка. Наразі починаємо виконувати курс лікування із своєю малечею. В клініці досить гарно, інтерєр не давить на голову. Щодо цін, иожливо тіршки високі, але ж - здоровя не купиш. =)

17. kati

kati Well-Known Member

В нас залишилось по медогляду ще пройти невропатолога і зробити нейросонографію.
    Ще в кінці липня нам сказали що лікар у відпустці і буде в середині серпня. Дзвоню на днях, і чую що лікар і далі у відпустці і буде не скоріше вересня...Дивина та й годі.Пітора місяці лікаря нема... ну а якщо терміново комусь треба? От і клінка вам сучасна..

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

в нас ортопед теж був хвили 7..не більше. А Лор оглядав двох малих приблизно 10 хвилин...ще 15 спілкувався з Сашкою про мульт Тачки

18. Відповідь: Клініка Св. Параскеви

Може, перепутали з дорослим?
    Козар, в якої я була, до 16 вересня в відпустці.

19. kati

kati Well-Known Member

та ні...власне невропатолог є зараз, а от лікаря який ще й нейросонографію робить немовлятам нема

20. Анута

Анута Well-Known Member

Ми були в педіатра 2 рази. І не Турянчик, і не Красінська. Але прізвища не пам'ятаю, хіба як будемо вдома гляну