Канцелярські товари, шкільні ранці. Які найкраще купувати?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем хельга, 26 Квітень 2013.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

і ше в мене одне питання по рюкзаку: його скільки років всередньому носити? ну як там в тих школярів прийнято? -- щороку міняти, чи можна кілька років носити. Бо як щороку -- то я б брала щось дешевше, а як на кілька -- то дорожче (хоча чи варто? як подумаю, як ой рюкзак буде по коридорам в школі копатись, як по хаті перекидатись і як по багажникам валятись

2. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Ми купили з розрахунку на 2 роки. На 3-й клас щось нове прийдеться купляти. Бо всі підручники, мабуть, не влізуть. Хоча хто зна... Зараз з такими цінами до 11 класу носити треба )))) ну хоча б початкову школу.

3. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

ми купували рюкзак з розрахунку на перший і другий клас, але відносили 1,5 року і я купила новий більш вмістимий, оскільки в другому класі наш перший рюкзак тріщав по швах.. Аж після 1,5 року навчання я зробила висновки який рюкзак буде зручним для моєї дитини і для мене:), тому довго шукала, вибирала, тестувала (пробувала в магазині класти в рюкзак папки, зошити і т.п.) і накінець знайшла те, що шукала)).

• Подобається Подобається x 1
  4. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

нам за 2 роки носіння рюкзаку нічого не бракує, ще на рік може бути, хоча вже купила на 3 клас новий рюкзак, тієї ж фірми. Думаю якісного рюкзака на років 2-3 точно вистачить :)

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

підкажіть, а акварельок на 12 кольорів достатньо? Чи треба на 18/24? Українські "Гамма" нормальні чи інші пошукати?

6. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

нам в 1 класі якраз таких було цілком досить до кінця року, тільки дивіться, які там кольори, бо іноді є по 2 зелених або рожевий і червоний, а нема білого (він потрібен, бо багато пейзажів малюють- хмаринки або сніг),

7. Муська

Муська Well-Known Member

Нам на гуртку якраз рекомендували брати або "Гамма" або "Луч".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

"Луч" - російського виробництва...

9. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

як мама 4-класниці напишу з нашого досвіду))) Перший клас - як правило, переважно всі батьки поспішають купити найгарніше-найякісніше-найортопедичніше))) Дивіться, тут вже про це неодноразово писали, якщо носитиме рюкзак мама/тато, то відповідно ортопедичність не має змісту, а лише додаткова вага, відповідно якщо учень - обирати потрібно разом з дитиною, одягнути, подивитись по зросту-розміру, зручне відкривання (тобто легкий доступ до всього).. Маємо декілька рюкзаків, всі вони абсолютно в робочому стані, але змінює мала щочверті . І так по колу з 2 класу))). Вже на наступний рік панянка хоче інший, без діснеївських героїв.
    фарби в ми купляємо один раз на рік в школу (переважно Луч), раніше акварельку тепер вже вона і свої акрилові в тюбіках може принести ( купіть горнятко-напроливайку подвійну, зручніше).

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Наш перший рюкзак служить нам вже 3-й рік, все поміщається. Виробник - Kite, дуже задоволена якістю, єдине- фігурна штучка на замочку (за яку відкривається) регулярно відлітала, але добре затиснули плоскогубцями і немає проблем. Я би не радила брати ті найдешевші, хіба щороку міняти, бо вони за рік виглядають, як шмата, а якщо ще й "про акуратність не йдеться".. ))
    Акварельку брали медову - то вона вся потекла, користуватись неможливо, але виробника так зараз не пригадаю. Купили якісь інші на гуртовні - вгадали.
    Головне - це добрий пластилін, бо твердий - то мука для дитини. В нас Гамма - задоволені. Брали "1 вересня" - то ним вбити можна.
    Ручки гелеві нам найбільше підійшли "тригранні", білі - взагалі ні до чого - швидко списуються, чорнило "заїдає". Але в останній закупленій тригранній стержень за тиждень "ввійшов всередину", ще такого не було, може й вони зіпсулися.

Останнє редагування: 13 Березень 2015
  11. Luiziana

пластилін на протязі року декілька разів докуповуємо, останній раз на пробу взяли польський Astra - моя дуже задоволена .

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ага, в нас таке двічі було (((, прийшлося викинути. А загалом задоволена тригранними. Правда, вже нарешті Сашка почав чорнильними писати, то вже легше :).
    Круто.
    Я купляла своєму "Кайт" з тим, що він його носитиме всю початкову школу. Поки що 2 рік, вигляд як й рік тому.

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ми в творчу студію беремо "гамма", казали, що файні)

14. Luiziana

15. Муська

Муська Well-Known Member

16. olenkastar

Вчора купували зошити в косу лінію в "ашані" по 2,69 грн за штуку.

17. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

про "гамму" не скажу, в нас ще "луч" із старих запасів. нам не ставили вимог щодо кількості кольорів. в нас були на 16. але скажу, що все залежить від вчителя. в нашому класі діти досить рідно використовують фарби та пластилін. переважно малюють олівцями.
    власне олівців ми вже купили другу пачку. ціни на марко теж космічні.

18. рижик

рижик Well-Known Member

то точно 12 кольорів - 45 грн. Може хтось знає ще якісь хороші олівчики за доступнішою ціною.
    "Школярик"? З якими малюнками, є щось гарне дівчаче?

19. olenkastar

як на мене суперова якість у олівців MArco. Особливо люблю такі трикутні двоколірні їхні олівці. Добре точаться, м*яко малюють.

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Марко - дійсно суперові олівці! Біля мене в канцтоварах бачила їх за 50грн (24шт) і 35грн (12шт). То, я так розумію, нормальна ціна (ще не переоцінено, напевно).
    Бачила в Ашані трикутні двосторонні олівчики Оллі в трикутній пачці (так виглядає, що скопіювали з Марко) -18грн (12шт). Ну, але до якості Марко там далеко, звичайно...