Відповідь: Євро 2012 як вплине? ото точно, крали до Євро, під час Євро і потім будуть. Просто тема розкручена, все на видноті, тому і негативні висновки. А до того крали тишком-нишком, ніхто так на загал про їхні тіньові схеми не говорив. Зараз хоч і накрали, але щось і людям залишиться, для Львова аеропорт та дороги були просто необхідні!
Відповідь: Євро 2012 як вплине? таки було інакше, звичайно не так як хотілося б, але будинки таки ремонтувалася, було держ замовлення, підрядникам більш-менш вчасно платили. а зараз, на разі, глухо
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Особливо в будинку моєї мами за 30 років, жодного разу не ремонтували дах.(((
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Я ж це не просто так написала працюю на такій фірмі.Допустили.Зробили.Самі заробили не мало і державі перепало достатньо,+з/пл нам троха підвищили
Відповідь: Євро 2012 як вплине? а що робили, якщо не секрет? цікаво просто, бо я кого з будівельників не питаю то у всіх труба, кажуть що дуже давно так погано не було, ну і криза плюс.
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Якось все затихло... Виліт нашої збірної + льлвівські матчі закінчились, і принаймні у Львові люди збайдужіли до турніру, чи то мені тільки здається? А тим часом англійці розказують, як в Україні класно.
Відповідь: Євро 2012 як вплине? і у мене всі знайомі які у Львові працюють у будівельній сфері, правда не у великих компаніях а у середніх приватних фірмах, мусіли на час Євро йти у вимушену відпустку бо роботи на жаль зовсім не мали, тому мені трохи дивно тут читати що всі були якось задіяні, мабуть тільки ті кому повезло.