Відповідь: Які у Вас двері? Дівчата, маю трішки обмеженні в часі щоб вишукувати вхідні двері пристойні. Хто недавно купував/встановлював і хто ними задоволений, бідь ласка в ПП мені киньте де і за скільки купували/замовляли? Буду дуже вдячна.
Відповідь: Які у Вас двері? Дівчатонька, а підкажіть, якщо в когось стоїть сатин, який він в експлуатації? Пальчики дуже відбиваються?
Відповідь: Які у Вас двері? Тут всі називають якісь ціни шалені. Ми купували в Арсі за 2000 вже з фурніторою, нічого самому вирізати, підбирати не потрібно. Здається Апекс називаються. Але мені більше до вподоби двері вінницької фабрики Термінус. Кого цікавить можете глянути, у них є свій сайт. Якщо комусь потрібно, то можу дати координати гуртового складу у Львові цієї фабрики. Там здається є й інші двері. Порівняно з усіма магазинами там двері були найдешевші.
Відповідь: Які у Вас двері? Складна ситуація у Львові стосовно вибору дверей, немало їздили, немало бачили……. Прокручували різні варіанти щодо вибору матеріалу…… За Львовом знайшли майстра, робить двері з натурального дерева, його матеріал + замок + завіси + скло з художнім розписом (в моделі яка нас зацікавила була ручна різьба) і все це +/-3000грн, але якість роботи…доволі неакуратна((( В кінцевому результаті пішли по досвіду знайомих, вибрали доволі поширену модель з сосни, тепер хочу зробити їх трошки оригінальнішими за рахунок скла. Ціни дійсно дивують, але для мене якість дуже важлива)
Відповідь: Які у Вас двері? Про що мова, не розумію? У мене дерев'яні дешевше вийшли, а Ви про говорите.
Відповідь: Які у Вас двері? Були в салоні на Джерельній, підібрали собі гарненькі двері, але ціна... казали, що це якийсь львівський виробник. Двері з соснового євробрусу шпоновані дубом. може хтось знає де у львові є виробництво таких дверей?
Відповідь: Які у Вас двері? цікаво, чому всі так женуться за дерев'яними дверима? Які у них переваги? Я бачу тільки різницю в ціні і все
Відповідь: Які у Вас двері? У нас все просто - одні двері нестандартні, і є дві широкі дверні коробки. Стандартні з мдф просто не підходять, а за індивідуальними розмірами не роблять ((( Ну принаймні нам так сказали
Відповідь: Які у Вас двері? ну і очевидно що дерево то натурпродукт, на відміну від МДФ. І візуально - вони відрізняються
Відповідь: Які у Вас двері? Дівчатка, а хто що знає про розсувні двері? Подумуємо може такі купити щоб зекономити простір. Чи варто і де у Львові можна таке купити і по якій приблизно ціні? Хто знає, поділіться
Відповідь: Які у Вас двері? То вам не до дівок, то вам до хлопів тре звертатисі. Вони в тому шарут!. Що відкривні, що розсувні - то єден фіг. Головне вся справа в механізмах і чи є де ті двері сховати. Є проекти дуже прості (совєцькі) і дуже класні ... Вам куди тре?
Відповідь: Які у Вас двері? Якщо про шафи-купе, то в Командорі на кн. Ольги непогано роблять. Хоча я особисто замовляв приватно майстру, але вийшло не набагато дешевше. Ціна залежить від того, куди все ж ті двері підуть і їхніх розмірів.
Відповідь: Які у Вас двері? Про шафи купе і розповідати нічого... ---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- Там так все ясно... хоч і від системи залежит
Відповідь: Які у Вас двері? :o Перепрошую..., то що хлопи порадите? між коридором і кімнатою. 1-й поверх, тому переживаю чи не буде холодне повітря задувати, коли відчинятимуть вхідні двері... то не про шафи купе, а про
Відповідь: Які у Вас двері? актуальна для мене тема, цікавлять вхідні не стандартні двері. ви тут писали про хороші ціни і якість, дайте будь-ласка координати, буду дууууже вдячна за інформацію
Відповідь: Які у Вас двері? Дуже подобаються і дуже підійшли б розсувні двері між вітальнею і майбутньою кухнею. Хто має? Поділіться будь ласка враженнями, контактами, цінами, порадами.