Під дописом є кнопка Редагувати Редагування допису доступне протягом однієї доби після написання! Після цього кнопка "Редагувати" зникає. Тож це ще один привід думати перш, ніж писати
а якщо треба відредагувати назву теми, як то можна зробити? бо раніше в розширеному режимі таке робилася, а зараз ні дякую
написали мені що робити далі? в моїй темі про продаж в назві не вказаний розмір, а це не по правилах, може ту тему видалити, а я створю другу? дякую
я гадаю, це не місце для таких питань вам написали попередження в ПП? тож і спілкуйтеся з модератором в ПП
Мені потрібно відредагувати заголовок в моїй темі http://posydenky.lvivport.com/threa...-nashix-ditok-pochinajemo-28-bereznja.125874/. Я якось це робила, але не можу згадати як)
Все правильно. Але часом буває, що перечитую допис двічі, а то й тричі, а помилку можу побачити наступного дня - а вже не виправиш(( Ну, і ще одне - дописи з фото. Раніше вільно ділилиася фотографіями своїх дітей, родини. Зараз мій погляд на це змінився, і я хочу їх (ці фото) видалити. То тепер виходить, що я не можу впорядкувати свої дописи зі своїми ж фото? Чи все ж таки можу? Буду вдячна за роз'яснення.
Про це є в Правилах 2.10. Реєструючись та дописуючи на форумі ви маєте усвідомлювати, що не зможете видалити ні свою реєстрацію, ні залишені тут дописи. Це ще одна причина, чому слід думати перш, ніж писати.