Як побороти рак?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Mariannochka, 2 Липень 2013.

1. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

та вже немає ніякої профілактики, треба зупиняти рецедиви...
    Чула, що ніц не дають ті водорості, жодного результату:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

уходит ли время
    його особистий песимізм, якщо це не лікуючий лікар, не впливає на погноз
    можна результати гістології показати в інших клініках, почути їх план лікування.

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а ПСА здавали? свекор постійно контролював його

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а що це таке? можете розшифрувати?

5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

пробуйте ту олію..
    пс. чому за ті водорослі мова.-бо в японії, де їх масово вживають- немає раку.. тому і кажуть за них. а чи помічне. один Бог відає..
    --- дописи об"єднано, 21 Листопад 2015 ---
    сорі. не дочитала, що у вас кишківник.. в свекра був рак простати - Простатический специфический антиген — Википедия

6. Vittoriya

почитала, то щось з простатою повязано

7. roma roma

roma roma Member

До нас в магазин колись приходив старший мужчина, розказував як поборов останню стадію раку приймаючи олію чорного тмину, конопляну олію, ну і саме головне кардинально змінивши раціон перейшовши на сироїдіння.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Vittoriya

власне той лікар почав заводити, що реба ще раз ту пухлину на аналіз дати, але вже за гроші , бо "ви ж знаєте як в нас є".. Хоча в обласній хірург казав, що аналіз роблять добре і незалежно, платив гроші, чи ні (тато би й заплатив, але його тоді ніхто не питав). Висновки аналізу вже переклали на німецьку мову, щоб там показати, у Львові тато не хоче вже ні до кого йти. Йому ще в обласній лікар молодий тихенько сказав, щоб він не йшов у нас, бо тіки гроші стягують там і залякують. Я тому й домовилась черезз родину, думала, може не таке відношення буде

9. Oroseu

Oroseu New Member

А більш сильніші то які, можете перелічити? І чи можна колоти більш сильніші але в менших дозах? Не знаєм як краще поступити, не дуже хочемо колоти те сильне бо переживаєм що воно звикнеться і взагалі брати не буде... Бабця постійно лежить, терпить той біль а правди не каже чи допомагає їй той кетанов... Метастази вже в печінці та легенях(((

10. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

простатспецифічний антиген - маркер раку передміхурової залози, а у батька Вітторії я так зрозуміла проблеми з кишківником.
    покажіть німцям не тільки переклад, а й саму пухлину. Сумніви - хитра штука, ніколи не знаєш коли нагрянуть.

• Подобається Подобається x 1
  11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Не до Матусяка часом потрапив Ваш тато? (Можна в пп).
    Свекор мав злоякісну пухлину прямої кишки без метастаз (ніби 2-га стадія). Ще й "пощастило" на Гашека нарватися саме на Матусяка, добре, що є ДП , які наштовхнули мене пошукати більше інформації.

Паралельно ми з чоловіком шукали профільного лікаря по рекомендаціям, і свекри звернулися на консультацію до оперуючого проктолога в Меді.
    Той лікар сказав, що нема чого чекати, потрібно забирати пухлину.
    На даний час свекра прооперували, перед операцією пройшов 4 сеанси гама-опромінення, за місяць потрібна ще одна операція (поставити на місце відведену в живіт пряму кишку).
    Лікар каже, що все буде добре, в інтернеті купа історій про те, що пухлини кишківника добре лікуються, бо це найдовший орган в людини, і його в розумних межах можна відрізати, скільки потрібно.
    Тому на разі ми стараємось не думати про погане і повсякденно молимось за здоров"я свекра і лікаря.
    Здоров"я всім!

• Оптимістично Оптимістично x 2
  12. Vittoriya

Дівчата, а відколи у когось з рідних здіагностували рак, ви перевіряєтесь? Кожен лікар під час візити питає про онкозахворювання в родині. До нині я все казала, що ні, не було, але життя внесло корективи. І я тепер думаю, може нам з сестрою варто якось обслідуватись час від часу? Чи за якийсь час треба буде? Чи вже треба?
    До слова тато вже в Німеччині, томограму зробили ще раз, здав аналізи крові, я так розумію, що онкомаркери, негативний результат. В онколога ще не був, тільки направили

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. elektronika

elektronika Well-Known Member

Поліклініка даватиме стільки, скільки треба. Наполягайте. Ще можна швидку викликати надцять разів на добу. Кетанов-як глюконат кальцію при ракових болях... Не мучте бабцю. звертайтесь в поліклініку по морфій. Та обов"язково тримайте вдома документи з діагнозом, тоді швидка не відмовлятиметься теж морфій колоти.
    Тримайтесь. А ще будьте максимально лагідні та уважні до бабці. Торкайтесь, гладьте...