Відповідь: Я знаю 5....... БФК Guliver БЦ Парус Будівля апеляційного суду в Києві ЖК Корона ЖК Срібний Борис Я знаю 5 відомих архітекторів світу
Відповідь: Я знаю 5....... Зигмунт Горголевский Лоренцо Берніні Антоніо Гауді Заха Хадід Кензо Танге Я знаю п"ять лауреатів Нобелевської премії
Відповідь: Я знаю 5....... Тавакуль Карман - (НП миру) Орхан Памук - (НП з літератури) Мати Тереза - (НП миру) Франсуа Англер - (НП з фізики) Петро Капиця (НП з фізики) Я знаю 5 найкращих тенісистів світу
Відповідь: Я знаю 5....... Робін Содерлінг Рафаель Надаль Роджер Федерер Енді Роддік Новак Джоковіч Я знаю 5 видатних вчених-жінок світу...
Відповідь: Я знаю 5....... Марі́я Склодо́вська-Кюрі́ - французький фізик, хімік Ада Лавлейс (Байрон) - перша жінка програміст Розалінд Франклін - англійський біофізик Соф'я Ковалевська - математик Наталія Бехтерева - медик, психолог Я знаю 5 найтупіших пісень, які все одно постійно хочеться наспівувати...
Відповідь: Я знаю 5....... Це всі "шедеври" Дзідзя я і Сара каділак павук бузьку тебе не любить моя мама Я знаю 5 закладів для дитячих розваг у Львові...
Відповідь: Я знаю 5....... Леопарк Скай Парк Веселка Манюня Baby Club Я знаю 5 найкращих фільмів 2014року...
Відповідь: Я знаю 5....... Рік ще не закінчився, але Поводир Залишені Порожнеча Юність Далі живіть, як знаєте Я знаю 5 методів, як заспокоїти розлюченого чоловіка
Відповідь: Я знаю 5....... Антоніо Вівальді Йоганн Себастьян Бах Георг Фрідріх Гендель Вольфганг Амадей Моцарт Людвиг Ван Бетховен Я знаю 5 річок Украіни
Відповідь: Я знаю 5....... Дніпро; Дунай; Ворскла; Десна; Західний Буг. Я знаю 5 цікавих фільмів про кохання
Відповідь: Я знаю 5....... 5 цікавих фільмів про кохання: 1. Титанік / Titanic 2. Віднесені вітром / Gone with the wind 3. Листи до М. / Listy do M. 4. Мемуари гейші / Memoirs of a Geisha 5. Відпочинок за обміном / The Holiday Я знаю 5 цікавих місць Львівської області
Відповідь: Я знаю 5....... Урочище Прийма Золочівський замок Фортеця у старому селі Олесько Тустань Я знаю 5 видів кави
Відповідь: Я знаю 5....... Амерікано Еспрессо Латте Мокка Капучіно Я знаю 5 озер України Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
1."Листи з того світу"С.Бут; 2."Поліція"Ю.Несбо; 3."Спека"Дж.Келлерман; 4."Дама з колготками"Д.Донцова 5."Гра дзеркал" Я знаю 5 порід кішок...
1. Сіамська 2. Персидська 3. Британська короткошерстна 4. Канадський сфінкс 5. Шотландська капловуха. Я знаю 5 марок віскі
то по моїй спеціалізації 1. Jack Daniels 2. Jim Beam 3. Jameson 4. Chivas Regal 5. Johnnie Walker Я знаю 5 найсмачніших десертів