Я - СТЕРВА

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем LIA, 3 Серпень 2007.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Я - СТЕРВА

є достоїнство і вміння за себе постояти, але стервозність - ПРОТИ!

класичний приклад... в маленькому містечку, де живуть мої друзі і де мене всі знають... буваю там в гостях... сиджу з компанією - моя подруга з чоловіком і двоє його друзів... пішла собі щось заказати випити, (то кафе, а не ресторан, замовляєш біля бару, а вони вже принесуть).. Офіціантка: "Стільки то, я тобі записала на окремий рахунок"... я всередині витріщила на неї очі, але усміхнулась і сіла на місце... наступні замовлення вона мені нагадувала про окремий рахунок:) а якщо я брала всім щось(бо сиділа з самого краю(невдячна справа) :) ) питала на який рахунок то записати... я в умі ділила туди сюди( не знаю чи мала з собою гроші заплатити за всьо, що мужчини понаїдали) ... потім прийшов час платити... я з мужчинами підходжу до стійки бару, витягаю гроші... мужчини на мене витріщають баньки і питають " Ти що робиш?" А я з усмішкою відповідаю "Розумієте, хлопці, мені тут записали на ОКРЕМИЙ РАХУНОК"
    вроді нічого стервозного, але тут маленький намьок, від моєї "приємної знайомої" що я самотня і вона не знала чи будуть платити за мене "чужі" мужчини чи ні:)

не визнаю стервозність... звичайно якщо жінка по житті нещасна, то вона не може бути ангеликом білосніжним, але виливати свою злість на інших, хай їм тоже буде зле.. - то фуу!

• Подобається Подобається x 7
  2. Tasia

Tasia Well-Known Member

Я помітила, що найкраще стервою ставати деколи і якось органічно, тобто час від часу і саме в тих ситуаціях, де це буде корисно, а не кожного дня і від будь-якої дрібниці. Тобто коли настає вже дуже неприємна тобі ситуація, то не стримуватися, не намагатися бути милою-розуміючою і не душити в собі і вибухати уже на повну потужність:xaxa:
    Я так чоловікові багато ситуацій пробачу-стерплю, але коли вже дійсно щось серйозне настає, або по двадцять раз якась дурна дія повториться, то вже не стримаюся, відведу душу і головне - він справді усе зробить, бо знає, що то рідко я в такому стані буваю, і в мене "праведний гнів":).

Ще згадала як я мало не вдушила в тролейбусі кондукторку (коли вони ще були) за те, що не дала мені квиток і мене оштрафували (я загалом така низенька, маленька, в мене такий безпечний вигляд:)). Я її в прямому сенсі цього слова за барки взяла і трусила. Видно, в мене такий вираз обличчя був, що вона мені гроші за штраф повернула:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Нюта

Нюта Well-Known Member

інколи жінки свідомо стають на "шлях стервозності" лише для того, щоб захистити себе наприклад від чоловіків (бо раніше якийсь її обідив). А інколи буває це повязано з професією, і без стервозності тебе там ніхто не сприймає і неповажає!

• Подобається Подобається x 4
  4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Гарна фраза.
    Я працювала маркетологом. Крім мене на тому підприємстві на посаді менеджера середньої ланки (керівника відділу) працювала ще одна жінка. Всі решта керівні посади середнього і вищого рівнів займали чоловіки. То ми в очах тих чоловік пливли такими СТЕРВАМИ, що просто нема слів описати. Найменшу ініціативу з нашої сторони сприймали як "вискок", будь-яку пропозицію треба було в 5 або й більше разів ретельніше доводити і т.д.
    Я думаю, що кожна жінка є стервою, тільки не кожна це показує, що стосується роботи.

А щодо сімейних відносин, то я не розумію навіщо бути стервою ще й вдома, це дуже часто шкодить. Хіба комусь до вподоби чути про себе "та то вона стерва його так заїла..." чи щось в тім роді.

Можу з впевненістю сказати, що я стерва на роботі. Порву як тузік тряпку:xaxa:, якщо хтось буде підлим по відношенні до моєї роботи, співробітників і т.д., а вдома - ніколи, не розумію такого. І ще мене точно злить і моя стервозність проявляється дуже наглядно при обрахунках в кафе/барах/ресторанах і при хамстві в магазинах. Бо в нас вже якось так здебільшого повелося: ціни європейські, а сервіс український, і якщо за нього не боротись, то він завжди буде такий український.:confused:

• Подобається Подобається x 3
  5. likeangel

likeangel Member

то до чого ви добалакались? Стервою бути добре чи зле?

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

Хотіла щось написати по темі, але розумію - з моїм ніком то негарно буде виглядати:girl_wink:.
    Напевно в кожній жінці сидить маленька вроджена"стервинка", і дуже часто розростається завдяки оточуючим та обставинам. Стервозності має бути вміру, пікантно, як приправ у стравах. Але то тільки теорія, життя є життя.