ГВ – ще один дар природи (2)

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем kljysochka, 6 Грудень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2)

Та то воно так. Як кажуть, коли дитина спить це не тільки мило, а й накінець то :girl_haha:
    Переживаю шоб ситий був. Вічно мамам здається шо дитина голодна.
    Я просто перептую, бо ще нещодавно нам треба було майже годину для трапези, а тут так скоро.. видно ті діти таки скоро ростуть :girl_in_dreams:

2. glasses

glasses Member

зараз вже більше розглядає, йому цікавіше. Як вже так дуже турбуєтесь, то можна тести на мокрі пеленки зробити.

3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Ну моя голодна дитина стільки не проспить.
    Оце ми вже 2 ночі їмо в 2 хвилин 10, відключаємось, причому соска вже не впихнути, а потім в 3 прокидаємось і доїдаємо.

то ж класно, не лінується

4. glasses

glasses Member

5. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

6. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

7. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

8. glasses

glasses Member

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

За той час, що залишився до пологів, старша ще підросте суттєво. А ви ніколи не залишали дитину з татом на сон? Бо моя коли мене нема вдома, спокійно засинає з татом.
    В нас зараз годування на денний сон обов"язково, на нічний переважно, але може й так заснути, ну і зранку після прокидання трохи цицяється. Спеціально я забрала тільки нічні прикладання, денні якось відпали самі по собі, коли молока не стало. Так ивходить, що відсутність грудей вже не є для неї великою проблемою, а от як буде з відсутністю мами, ще теж не знаю. Писали дівчата з дітками того ж віку чи молодшими, що нормально переносили ті три дні. Ну і в вас ще купа часу попереду, щоб підготуватися до народження молодшої дитини і зробити висновки.

10. Rondel

Rondel Member

Відповідь: SOS! не знаю де написати (проблеми із ГВ)

Я годую, температура 37,8, чи можу продовжувати годування чи варто збити температуру?

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

можете продовжувати годувати до будь-якої температури.

12. uliana

uliana Well-Known Member

Ніколи! ми спимо тільки з цицею і ніяк інакше, тому я і хвилююсь. Мені важко довірити комусь дитину:d25: для мене вона ще така маленька:girl_crazy: знаю що прийдеться трошки відпускати від себе ,але морально і я не готова до такого...

13. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Що я сьогодні почула... забилам-би...
    Знайома мамашка (по іншому і не скажеш) річну дитину тримала (поки свекруха не дала втик) на повному штучному харчуванні, бо їй так легше - суміші накалатав і вільна. І в неї не було проблем з лактацією, вона просто відмовилася годувати груддю, бо то важко і ліньки.
    А тепер головне, дитина - інвалід, малий народився без кількох ребер чи м,яза (не знаю точніше) навпроти сердечка. А ця мамашка відмовилася його годувати груддю, дати йому найцінніше... Могла б - дала б їй добрячого запотиличника. Я навіть не знаю як то відношення до малого назвати...

14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я годувала при 39,5. спробувала збити вночі, але помогло як мертвому кадило. єдина проблема для мене - не могла дати добре груди, трошки невмєняєма була, малий поробив додаткові рани на сосках

15. invisible

invisible Well-Known Member

16. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

У нас ніби ГВ безпроблемне, але мала має звичку,яка мене інколи дратує...Раніше цього не зауважувала, так воно стало і звичкою...Завжди коли хоче спати-цицятся вічно суне мені пальці в рота, та й так що перемацує кожного зуба, шкребе і т.д. Вже пробувла перебирати її пальці-рученята,переключити увагу ...та де там нервується і вертається до свого. Мені якось то можна розрулити по-мудрому? Чи перечекати "чим би дитя ся не тіщило" ?

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

оооо, і в нас таке було. просто забирала руку. так, дитина злилась, нервувалась. але мене не влаштовувало те пхання в рот, або в ніс. треба їй щось в руку. зараз доця постійно знімає свої шкарпетки, поки їсть цицю - коротше, треба зайняти їй руки чимось.

18. kljysochka

kljysochka New Member

)))я як завагітніла малим,доні було 2,6р. от я тут мордувала знаючих мамусь про тандем, як залишити, привчати... а в результаті зав"язали гв на 3 місяці вагітності, бо немогла витримати того- дуже дискомфортно+ токсикоз... а як дішло до роддому діло, то мала залишилась у сестри цілком спокіно:) я до того, щоб ви не хвилювались завчасно! всьому свій час. їй вже 2 буде, а то є різниця .

19. Mammy

Mammy Well-Known Member

Моэму було 1,8, лише мiсяць, як вiдлучений, лишався з чоловiком та свекрухою на 3 тижнi, поки я була в пологовому. Встиг i перехворiти ( менi було мега важко, аж згадувати не хочеться, але пережили той час, все ок:) та й до вiдлучення доводилось лишати на нiч, коли мене не було поводив себе зовсiм iнакше, засипав на руках, вночi чоловiк трохи носив, загалом нормально. А згадувати до сих пiр важко, добре, що зараз обоэ поруч!

20. natorella

natorella Well-Known Member

а я після оцього вашого допису вичитала в Elizabeth Gilbert, авторки ЇжМолисьЛюби отаку сентенцію
    (крепкие мужчины)

геніально