Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 Не вішайте носик і в мене пару хвилин тому не було, а тепер є!!! Починайте зворотній відлік 10, 9, 8,....
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 ААААаааАаа УРАА ))) мені теж прийшло ПП, я можу спокійно йти спати, і з свіжою головю вранці думати над подарунками своїй форумляночці)))
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 І в мене!!! І я маю!!!! А форумлянка яка!!! Я навіть мріяти не могла П.С. Щодо куратора я помилилась в своїх здогадках
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 і я вже знаю, кому подаруночок готую і якось сам собою він зразу склався в моїй голові
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 Дівчатонька, квіточки, не ображайтесь на мене, що не розіслала вчора вам контакти. В мене вчора такий вечір був, думала, що в лікарню поїду, так мій шлунок гастролював. Зараз свого маленького учня відправлю до школи і чемно сідаю робити свої обов*язки. Цьомки вам
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 Отримала нік своє форумляночки.... Я щаслива! Чесно-чесно Гарний початок дня
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 Я вже теж отримала нік. Дуже тішусь. У мене дуже класна форумляночка всім бажаю гарної підготовки подаруночків.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 Довольна-довольна-довольна Маю таку файну форумляночку Вже серйозніше роздумую над ідеєю подаруночка.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 І я вже знаю ім’я своєї форумлянки Вже маю декілька ідей для подаруночка.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 І я бавлюсь. Спочатку думала пропустити гру. Але бавилась всі роки, то якось шкода було втрачати такі позитивні емоції. Форумляночки своєї особисто не знаю. Але це тільки плюс, будем знайомитись)))
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 І мені нік прийшов і тааак настрій з ранку підняв)))) УРЯЯЯЯ Дуже рада за такий випадковий вибір
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4 Нік моєї формулянки кардинально змінив мої плани щодо подарунків)Тепер навіть і не знаю, що маю дарувати, але час ще є))