Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Читаю і мене жах бере, подарунок обдумала, спланувала що де купляти буду, але зараз стільки роботи, що одну частину я напевно не втілю у життя, і форумлянка побачить "розібраний" подарунок Була шикарна ідея, але на жаль я її не реалізую.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 ех..там такий задум був що ого-го я вмудрилась всі обовязкові атрибути обєднати і зробити один великий подарунок, але в мене з часом завал. Тому все буде у "стандартному" вигляді. Хотя... я ж можу то "збирати" в машині, тільки буде цікаво подивитись на очі митників
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 нарешті чоловік приніс до хати лінійку і я зможу почати основний рукодільний задум потихеньку втілювати в життя \ тепер я маю в голові задачу - як правильно запакувати і цілісно доставити
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 а я сьогодні спакувала все й відправила вже . Шкода, що на пошті мою коробочку трохи помнули - а я її так гарно обклеювала власними руками..Зараз скину організаторам фотозвіт.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Бачу, багато форумлянок вже надсилають подарунки.. Я думала десь ближче до 15-го відправляти. Тепер задумалася, може то скоріше треба..
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 згадалася така картинка: а мені на пошті нічого не казали... навіть не спитали, що всередині.. хоч контрабанда якась, їм, бачу, все одно а ще дали мені конверт замаленький. Я попросила більший... запихаю всередину руку, а там півконверта займає тільки місце склейки сторін.. якось все позапихала ніби. Добре, що нема чогось такого дуже крихкого (крім солодкої частини), не переживаю, що помнеться-потовчеться
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Несподівано видався в мене шопоголічний вечір, та й про свою форумлянку не забула - подарунок практично вже готовий, залишилось гарно загорнути. Приїзджаю додому, а мене чекає СМС від Миколайчика - так приємно, дякую за вісточку !!! Відповідаю на питання - дуже намагалась, чесно-чесно.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 От халепа, дзвонив мені миколайко ще в понеділок, казав у вівторок буде. Я ждю ждю, а ніц не приходить. вже й на укрпошту сходила, ніц. І тут до мене дійшло, дай перевірю смс ки, ага, так і є. Мені у вівторок приходила посилочка з моїм інтернет замовленням, а смс в мене висвітлюються в списку. тож на пошті просто показала останнє смс і аж тепер побачила що в той день приходило ще одне. Ото я... капець короч. Зараз малий встане біжу на пошту отримувати свого миколайка
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 а мені вчора вночі прийшла ще одна ідейка щодо подарунку. так сподіваюся, що моїй форумляночці сподобається а сама вже потихеньку зазираю в поштову скриньку Дорогий мій анонімний Миколайко, чи може мені чекати тебе особисто? буду тільки ЗА
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Уррряяяяя, я отримала посилочку!!! все таке файнезне!!! коли можна хвалитися? бо мене аж розпирає давайте вже пошвидше відкривати галерейку! Дякую Миколайчику!!! ось він, справжній святковий настрій!!!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 А мені помічник (а може й помічниця) Миколайка написала смс-ку! Дорогий мій Миколайчику! я обов'язково буду в тому місці і в той час, як написано в смс, навіть швидше а ще я нині не зможу спокійно заснути — дякую за такий позитивний мандраж, який буває тільки взимку, тільки на свята!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Хочу вже дивитись, що кому надарували... Але певно, галерейка відкриється, як завжди, після форумівки. Доречі мені посилочку з подаруночком для моєї форумлянки відправили А я переживала вже. В понеділок сподіваюсь заберу і укомплектую пакуночок форумлянці.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 А мені теж смс-ка прийшла від Миколайка Він каже, що я була чемна))) Знає...))) Ура Я теж скоро отримаю шматочок свята Дорогий Миколайчику, я передам для тебе деяку інформацію через кураторів
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Ура, і мене знайшов Миколайко! Миколайко, Миколаєчко, вечір в мене вже гарний - я така рада, що ти мені написав!! Так, я не проти особистого вручення, аби тільки здоров"я не підвело (другий тиждень кашляю). Тільки, будь-ласка, звертайся до мене на "ти" )) Це дуже-дуже добре, що залишилося чекати недовго. Я чемна, чесно-чесно
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Всім привітик! Я вже в Україні! Правда трохи хвора... Але сьогодні зроблю фотосесію подаруночку і вже зоовсім скоро моя форумляночка його отримає! Сподіваюсь він їй сподобається.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 А я вже на місці призначення чекаю на свого Миколайка, а з динаміків грає пісня про Новий рік і подарунки..!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3 Уррра, до мене прийшов Миколай! і приніс даруночки, втіху і пакуночки так вже хочеться похвалитися в галерейці! там таке все кльове, таке-таке... і самчне, і кольорове, і блищить, і дзвенить, і шурхотить! Дякую!