Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Додано список учасниць! Прохання перевірити свою наявність в ньому!!!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 кому лінь буде порахувати, то додам, що назбиралось 85 форумляночок.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Тільки збиралась написати). Непогано було б ще знайти бажаючу форумляночку)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 я б дуже дуже хотіла, але дописів стільки немаю, виключень не буває???може можна
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Нагадую, не забудьте переконатись, що ви у списку учасників, список в топі. умови до гри діють на всіх, виключень не робимо, активніше на форумі поспілкуєтесь і наступну вже не пропустите. А у нас вже все порендомлене , ще все перевіримо і будуть летіти ПП та мейли. Вже аж бачу як почнеться: "мені ще не прийшло, чекаю", "яка мені класна форумлянка попалась", "пішла вивчати свою" .... Це один з найінтригуючих моментів, правда цього разу не для мене ---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ---------- напишу тут запис на гру скінчився, тривав майже місяць, "місць" вже немає і не тому, що ми принципові чи вредні такі, а тому, що ще вчора ввечері можна було щось придумувати, зараз вже запізно, на жаль. Працюємо вже над тим, щоб вчасно всім розіслати адреси.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 І в мене вже є, навіть не сподівалась що сьогодні зранку вже буду знати свою форумляночку
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 і я вже отримала повідомлення з ніком форумлянки, і виявляється, що я її навіть знаю
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 і я дізналась зранечку, доки каву допивала вирішила переглянути пошту на телефоні урааа!!! дуже і дуже файна форумлянка у мене, і як тепер працювати, коли тільки про різні варіанти подарунків і думаю?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 і мені нічого ще не прийшло, але я сьогодні не загружена тому буду чекати.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А мені вже прийшло повідомлення! Тільки прийшла на роботу і включила комп - і відразу побачила кому буду готувати подаруночок.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 а мені вже прийшло. я в роздумах над подарунком. так хочеться передати зимовий настрій)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 учасниці розділені на 3 групи між кураторами. Кожен відсилає, як йому виходить по часу, Марта у нас "піонер" в тій справі. Для моєї групи інтрига ще триватиме трішки, як тільки зможу, відразу повідсилаю, в мене зранку форс мажор намалювався, але сьогодні обіцяю відправити обов"язково.