Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

100%, я вже записуюсь!

2. Donata

Donata Active Member

стоп, ми ще цю не закінчили, хоч як я вас всіх в тому бажанні розумію.
    Але пропоную не подарункову гру (що забагато - то шкодить), а обмін валентинками просто.

3. natorella

natorella Well-Known Member

пропоную - валентика+сюрприз (солодкий, або сувенірний, тощо)

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ага, але не більше. Було б цікаво!

5. natorella

natorella Well-Known Member

думаю великим варто залишити миколайковий процес
    а решта - короткометражні

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Як самотня незаміжня кобіта, я тільки ЗА:)

7. LuBimaya

LuBimaya New Member

отже, давайте так!
    Чекаємо до НР закінчення Миколайкової гри, а потім починаємо підготовку до Валентинок. Думаю, місяць часу пуде вдосталь, щоб і записатися, і підготуватися, і надіслати подарунок. І зробимо подарунки скромніші. Наприклад валентинка (це може бути листівка, як куплена, так і хендмейдна, або вишите серденько, або іграшка (так само рукодільна, чи куплена) ну і якісь мінімальні солодощі! Буде кльово!!!

8. Farfalla

Farfalla Member

Йохххооооу! Я отримала дарунок :girl_dance: Дякую форумляночці, яка завітала в гості!!! Я правда сподівалась, що ми почаюємо... Але тепер мій Миколайко знає, де я мешкаю, тому - запрошую на чай та до чаю :girl_smile:
    Дарунки чудові!!! Найбільше задоволена доця, вона свою частину презенту відразу схопила і ледь-ледь віддала, щоб я зазнимкувала :smile:
    Ще раз дякую за святковий настрій, за приємний сюрприз та подаровані емоції :give_rose:

9. Katrine

Katrine Member

мій Миколайко прийде до мене вчасно:girl_dance: - отримала сьогодні повідомлення з пошти, що подаруночок чекає на мене:). думаю пів дня, як то пережити завтра, щоб в понеділок вже всезабрати, а тут згадала, що понеділок на пошті вихідний... і в кого б то терпіння позичити:girl_crazy:?

10. Holly

Holly Moderator

подивилась я галерейку і так мені шкода, що брала участі((( можливо у Валентинчика хоч побавлюсь

11. Donata

Donata Active Member

там мало бути "не", бо мені аж серце чуть не стало, як прочитала

12. Holly

Holly Moderator

так-так. То я так сумую, що слова пропускаю :) Де би я шкодувала, якщо б брала участь. Подарунки всі такі файні, видно, що форумлянки старались, вкладали душу, ех....

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Урааааа, до мене нарешті теж завітав Миколайко, а точніше чарівна форумлянка! :girl_curtsey: дуууже-дуууже дякую, все чудове і святкове!ледве притримала мандарини до фото. піду ще в галерейку хвалитись :) Дуже дякую, форумляночко ще раз! :give_rose:

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я до свого адресата "завітаю" вчасно, най ше трошки почекає ;) (але мені вже руки сверблять вручити подаруночок)

15. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

не погана ідея. А багато у нас на форумі чоловічої статі? :) Ато якось кобіта кобіті валентинку... не тойво.

16. madchen

madchen Member

Це ж не обов"язково признання в коханні має бути!:girl_crazy:Є ж повно красивезних валентинкових сувенірів і т.д і т.п.:girl_wink:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ура!!!! вчора отримала повідомлення про посилку! Як то дожити до понеділка? швидше б ті вихідні пройшли! ))

18. левиця

левиця Well-Known Member

І до мене вже прийшов Миколайко. Урррррррррраааааааааа!!! Ще вчора забрала подарунок з пошти, то вдома всі сояли над тією коробкою, поки я добиралась до самого подарунка. А там....... Там аж настрій новорічно-різдвяний створився. Ну і діти собі випросили по частиночці подаруночка. Дуже дякую Миколайкові, проте не знаю кому саме, бо ж ніку свого не залишив. Тож відгукнись. Прошу.

19. Hanny

Hanny Active Member

А я збираюся на здибанку з Миколайком:girl_dance:.

20. solomka

solomka Active Member

Мій Миколайко дався вчора чути! УРА! Скоро і я буду хвалитись подарунком у галереї.