Всім смачного дня! Купила недавно горщички, руки сверблять приготувати в них щось смачненьке. Але зовсім собі не уявляю, які загальні принципи того священнодійства, що треба робити, що не треба, а в рецептах про це не пишуть, бо це всім ясно крім такого тлумка, як я Буду вдячна за підказки і рецепти, якщо такими хтось захоче поділитися
Відповідь: Готуємо у горщичках З усього мною перепробуваного, найбільш засмакував Жюльєн з куркою та грибами. Такий ситний, що до нього ніц не треба
Відповідь: Готуємо у горщичках Щойно злопала порцію м"яса, приготованого за цим рецептом: http://forum.say7.info/topic21196.html Няммммм...
Відповідь: Готуємо у горщичках А я люблю злегка піджарити картоплю і м’яско кубиками, перекласти шарами з тертою морквою і грибами, залити це все бульйоном+сметана і в духовку на 40хв при 210-220 градусів. З приправ - сіль, перець, трави. Виходить дуже смачно. Спробуйте В мене горщики без кришок, то накриваю фольгою і проколююю в декількох місцях..
Відповідь: Готуємо у горщичках Знайшла багато рецептів ось тут: http://iqmena.livejournal.com/tag/Горшочки Взагалі люблю пастися у жж цієї дами. Рецепти в неї переважно східної кухні і не всі ті страви мені подобаються, зате вона дає толкові поради щодо вибору посуду, а також багато пише про народні промисли і все це фотографує
Відповідь: Готуємо у горщичках І я робила по цьому рецепту. Дуже смачно і ситно! Але я менше тримала в духовці і жульєн вийшов соковитий. Так що рекомендую не ставити на повний час.
Відповідь: Готуємо у горщичках їла я нещодавно ченахи в горщиках, дуже смачно, але треба трошки побавитись. А ще вареники в ресторані, підварюють, а потім підпікають в горщиках з шкварками(зажирно для мене, але смачно)
Відповідь: Готуємо у горщичках Я часом готую деруни в горщиках, дуже смачно. Горщечок змащую олією, маслом (але зовсім трішки) викладаю деруни змащую сметанкою (або зазделегідь приготовленим соусом, можна грибним) і так кожен дерун. На самий верхній дерунчик викладаю зазделегідь нарізані кільцями і трохи підтушені печериці і 5 хвилин до готовності посипаю щедро тертим сиром, за бажанням можна притрусити свіжою зеленю. Замість грибів можна зверху викласти м"яско. Дуже смачно
Відповідь: Готуємо у горщичках Дівчатка, маю такий набір продуктів: свинина філейка, картопля, гриби білі+печериці, цибуля, стручкова фасоля, моцарела, вершки/дом.сметана... В якій послідовності закладати в горшочки? Ск часу готувати? Попередньо мясо-овочі прожарювати?
Відповідь: Готуємо у горщичках я би поклала: цибульку, філейку, картоплю, знов цибульку, гриби, фасоль, полила то все сметаною з вершками і зверху моцареллу. Моцареллу напевно не одразу а десь за 20 хв до кінця приготування. на 200 градусів, на годину часу. Години для мьяса достатньо, для всього решти тим більше... Якщо хочете щоб мьясо було чуть піжсмажене, то можна його попередньо по бистрому підрумьянити.
Відповідь: Готуємо у горщичках заливала би одразу я завжди впринципі все рідке заливаю одразу, і лиге під кінець приготування можу сиром посипати якщо є бажання
Відповідь: Готуємо у горщичках Я великий фанат страв у горшечку. Знайсла сайт де є безліч рецептів у горшечках, може комусь знадобиться. http://http://www.povarenok.ru/recipes/category/60/