Готуємо паску

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 22 Квітень 2008.

Tags:
  1. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Пропоную поділитися рецептами паски.

    Паска з цукатами

    :clapping:
    Смачного!

    Переписи пасок:
    Марусі-мами (паска)
    Баба львівська - Дарія Цвек
    Дани
    Ksani
     
    Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 19
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Ольга

    Ольга Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    все було добре, росло жовте сонечко, я тішилася... але потріскали потім... нічого :)

    може не добре вимішане було? того не росло?
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  3. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Скоріш за все паска не викисла добре, тому і потріскалася
     
  4. irushka

    irushka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Дано, поки ви тут, дякую вам за рецепт паски! В мене допікаються вже останні пасочки, всі вийшли гарненькі і на вигляд дуже пухкі, зараз прийде Катя з садочку, буде дегустувати :) Все гарно детально розписано, справді нескладно було зробити, я тільки з мукою довго сумнівалась, боялась забагато дати, та дала чітко 1,5 кг. Місила довго, але не домісила до чистих рук, воно наче відставало, але не ідеально, та це на результат не вплинуло. Потім фото викладу. Дякую!
     
  5. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

     
  6. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Білків скільки? в районі 12-15% супер, менше погано для хліба і паски в тому числі, але супер для тортів.
     
  7. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

     
  8. irushka

    irushka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    я давала звичайну, яку мала, в мене теж про клітковину нічого не йшлося. А ще в рецепті не вказано коли олію давати, та думаю, що то не так принципово, я дала тоді ж, коли масло.
     
  9. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску



    ---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

     
  10. Ольга

    Ольга Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    мені страшенно хотілося почути як тріскають пухирці в тісті! Звук чудесний!!! :)
    І здається мені, що паски потріскали бо надто гаряча духовка для них була :sad: 200 було забагато бо відразу почали темніти :sad:

    Друга порція стояла при 150t і значно гладші...
     
  11. irushka

    irushka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Оце мої паски за рецептом Дани:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  12. MUCHACHA

    MUCHACHA Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Щойно закінчила місити тісто за рецептом Дани...Поставила тісто "рости"...Не наю ,чи щось з того вийде, бо...1) саме перше, оця опара, дуже добре мені збільшилась в 3 рази, а потім бац і впала аж до самого дна:girl_sad: Я вже і не знала ,що робити....Але потім вирішила, що буду пробувати і так....; 2) місила тісто досить мало, орієнтовно пів години, на око вимішане, але ж мало часу ,в минулому році борсалась з тим тістом 1,5год:8: То не мало? 3) Так як Дануся, забула написати коли давати олію, а я така "широка господиня" ,що і не думала її давати, бо мені здалось ,що і масла нормально, то дала олію, вже тоді, коли поставила тісто підростати, прийшлось по новому замішувати....
    4) я на вагах відважила 1,5 кг борошна, але пішло лише 1 кг:confused: і тісто ніби не рідоньке....
    Ех ,сидю, переживаю ,чи щось вийде....наразі тісто не підросло:girl_sad:
     
  13. Dusheska

    Dusheska Member

    Відповідь: Готуємо паску

    А я так щедро помастила свої пасочки взбитим білком, що тепер не знаю чи ото все гарненько застигне, бо робила це вперше.
     
  14. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Опара не має триматися, то нормально що вона впала, тісто не став пектися поки не викисне. якщо росте помало то краще потримай зайву годину а то і дві щоб тісто наросло, не спіши, нагрій кухню. Дай час дріжджам зробити свою роботу. Зараз на дворі холодно то часу на підхід треба більше.
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2010
  15. сяняНЯНЯ

    сяняНЯНЯ Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Дана,а скільки пасочок виходить по вашому рецепту?(приблизно)
     
  16. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Три літрових форми одна 750 мл і одна маленька для Соні :) але то рік від року залежить минулого року в мене вийшло ще одна в 1,5л формі з тої самої кількості тіста
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2010
  17. Cifalius

    Cifalius Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    А в мене паска...то певно буде біда, бо перший раз печу (новий рецепт)...щось вона мені не дуже росте, і щось...зовсім не така як минулого року...чує моє серце...аже плакати хочеться...
     
  18. simona

    simona Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Може я не бачу, а як і з чого Ви робите такі помадки на паски?
     
  19. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Виставляю фото своїх пасочок
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  20. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Готуємо паску

    Лянка, дуже гарні пасочки.

    А мені он приліпились з одного боку паски і понищились, майже всі. :girl_sad:

    [​IMG]

    Мої мученики:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  21. MUCHACHA

    MUCHACHA Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Мої пасочки:girl_in_love:
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Це самі перші. Більша трошки перепеклась:girl_sad:
    Не впевнена, що вийшли добрі всередині, бо тісто зовсім не хотіло рости, хоча опара підійшла дуууже добре:confused: Завтра спробую - напишу.
    Данусь, велике тобі дякую:girl_in_love: :girl_claping: