Готуємо паску

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 22 Квітень 2008.

Tags:
  1. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Пропоную поділитися рецептами паски.

    Паска з цукатами

    :clapping:
    Смачного!

    Переписи пасок:
    Марусі-мами (паска)
    Баба львівська - Дарія Цвек
    Дани
    Ksani
     
    Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 19
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Я вже багато років печу паску за рецептом Дани. Дуже люблю цей смак, аромат. І хоч тісто непросте, вимагає часу, але тішусь, що за роки я вже навчилась його розуміти і кожного разу кайфую від приготування пасочки.
    307B87D7-2AF5-44E9-8EE4-5B5169CF0B0C.jpeg


    але вирішила ще поекспериментувати і замінила ще по цьому рецепту паски
    3B6F782F-FEBB-4EC4-BF98-DA9C636AC328.jpeg
    вийшла дуууже смачна і запашна, трохи подібна на італійське панетоне, але дуже легка в приготуванні і тісто росло швидко і гарно
     
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Цього року пекла паски по Лілії Цвіт. Все супер! І смачно. Лише наступного року дала б більше цукру ніж 300 гр. Ну і пекти в моїй духовці треба хоча б на 180 градусів.
     
  4. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    О, цього року Лілія Цвіт в тренді ))) Я теж по її рецепту робила, плюсую про цукор.
    Я пекла при 180, ніби й не згоріли, але темнуваті , в деяких трохи шапочка полізла набік, то може мені і слід було менше жарити .

    Надіслано від мого SM-G973F, використовуючи Tapatalk