Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи спробувала я звязати дитині шапочку-сову. Мені здається, вийшло гарно
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Зв"язалась ось така квіточка зроблю певно брошку, або буде декором чогось)))
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Давно нічого не показувала.. домашні тапочки, вязала з ангорою, дуже мякусенькі Ці на пробу спочатку собі, потім ще малим навяжу, бо дома хочуть лише в шкарпетках бігати, то хай такі зношують.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Зв"язала малому таку безрукавку Але я ще "той в"язальщик" - не вгадала з розміром, спочатку була така (може за три роки буде добра) А це моя перша безрукавка (і взагалі перша зв"язана мною річ) Ще є така шапочка
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи а в мене слідуюча порція сподобалися мені шапочки-звірятка і взялася я за котика. звязала ще й племінникам на подарунок (коричневу і сіру). ПС ( на фото сіра киця ще з недоробленими завязками, вибачте).
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи це єдине, до чого мені вистачає терпіння ну і на моделі )
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Мене понесло, і я не намагаюсь опиратись. Коралі до сірого дідімоса, для хлопчика Луки
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Шаль, нитки Kid Seta super 75% кідмохер супер, 25% японський шовк, довжина 130 см, висота 55 см, прикрашена чеськими скляними райдужними намистинами