Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Ось і мої роботи. . . Сподіваюсь приймете мене у свій клуб в"язальниць. [/URL][/IMG]
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Для друга-приколіста в машину. Любить він такі цяцьки. Лялька називається Удачка (щоб удача не поверталась до нас дупцьою). Розмір ляльки 10 см.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Оце вчора під одну серію Лесі і Роми звязався ось-такий шалик
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Дивлячись на мою дитячу тунічку, доросла дівчина захотіла таку ж для себе . По ходу роботи ще й аксесуари зв"язались:
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Дуже мені сподобався светрик Next , але ж склад - 90% акрилу. Тому зв'язала доні (2 р. 4 міс.) зі 100% мериносової вовни Fibranatura Sensational:
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Одна з давніших робіт. Туніка, пряжа Плеже, фірми Ярна. 50гр/200м, склад 95% меринос, 5% кашемір. Пряжа дуже хороша, м"якенька, не кошлатися, після прання не деформується. В"язала на машині, резинкою 1х1 та 3х3, на поясі декорація в техніці "буфи". В"язальна машина SILVER REED SK-280/SRP60N
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Мій багатостраждальний дуже теплий светрик з секційної півшестяної нитки. Вибачте сфотографувати нема кому. в"язальна машина Українка-2
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Обновки Пряжа ЯрнАрт Magic Angora, 40% мохер, 60% акрил, 520м/100гр, колір №752 (колір найбільш реально переданий на останій фотографії). Плюси - плавні переходи, мало кусюча, мінуси - є вузлики, причому, зв"язанні різнокольорові кінці і різні довжини секцій в мотках (попотіла поки підібрала два одинакові рукави) Бокова обв"язка+резинки італійський сток, 40% меринос, 10% кашемір, 7% ангора, 23 % віскоза, 15% поліакрил. Вперше в"язала пряжу з таким складним складом, дуже задоволена, приємна до тіла і чудово тримає форму. і міні-снуд
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Спробую ще раз загрузити фото, бо я їх не бачу... Нарешті подужала
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Подороблювала довгов"язи свої комплект веселий лижник, як охрестив чоловік палантін стандартний
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Принц-Жаб на подарунок, "ріст" в сидячому положенні 13 см
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Я таки розпустила спинку і перев"язала "рідшим" узором. довелось розпускати і перед до половини. Бо в"язала без пройм, тому що планувалось зовсім по іншому. Вийшла безрукавка, а не туніка. Але теж досить симпатично і як для першого разу може бути Вона ще волога і не відправована
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Мохеровий кардиган, дуже тепленька та жіночна модель (40% мохер, 60% акрил):