Гормони...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Багіра, 26 Червень 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Гормони...

От мужчини... в них відповідь на будь-яке питання - Секс:girl_haha:
    н, способів безліч і секс не все вирішує:)

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Згоден, не всьо. Але ж найприродніший із засобів нормалізації гормонального фону.
    Я точно знаю!

• Подобається Подобається x 1
  3. Tela

Tela Well-Known Member

Ви не пробували звернутись в клініку Інтерсоно? Там хороші спеціалісти, а консультація безкоштовна. В мене також ануволяторний цикл, але не через прогестерон, я там також лікуюсь...

4. Єва

Єва Well-Known Member

Я третій місяць на замісній гормональній терапії (замість вироблення власних гормонів організмом, я приймаю штучні, в таблетках). Відповідно все позначається на моєму настрої. Я вже пересварилася зі всіма на одній роботі, на другій встигла навіть звільнити від виконання обовязків працівника (правда було за що). Вдома теж всі бідні, особливо чоловік. Правда мовчить. Коли питаю, чого дуєшся, він мені каже, шо я постійно до нього бубню. Я цього навіть не помічала. Добре, що залишилось ще тільки десять днів...

• Подобається Подобається x 1
  5. Tela

Tela Well-Known Member

Коли пів року тому я вживала також гормональні препарати в мене також була сильна роздратованість, а плакала треба чи не треба, кидалась всім що було під руками:girl_cray:чоловік мій рахував дні до завершення мого лікування, а тепер дуже переживає щоб мені знову не призначили гормони, в середу йду до лікаря за новим лікуванням....

• Подобається Подобається x 2