Відповідь: Гомеопатія Як довго ви в нього лікуєтесь і чи є результати і чи дорогі препарати які він назначає?
Відповідь: Гомеопатія Він призначає класичні гомеопатичні ліки 1 упаковка яких коштує близько 15 грн, змінювати лікування і приймати інші ліки в середньому виходить 1 раз на місяць, іноді рідше, дуже рідко - 1 раз на тиждень. Так що лікування недороге. Я особисто приймала одні і ті ж ліки 3 місяці, це 15 грн, бо в 1 баночці дуже багато гранул, біля 100 штук, а потрібно 5-10 на місяць. Мені лікування допомогло, краще стало вже після 2-го тижня лікування, а це дуже швидко, бо хвороба хронічна. Лікувалась рік.
Відповідь: Гомеопатія Старшого лікую в нього пів року (він був перед тим на гормонах, тому спочатку на гомеопатію взагалі не реагував), молодшого - 1 місяць (нічний кашель і мокрі штани вдень) після першого прийому ліків - вилікувались, але підем ще для закріплення другий раз, я лікувалась два місяця - була незрозуміла висипка на шиї, все пройшло. Про вартість препаратів ВіТаня вже написала.
Відповідь: Гомеопатія Вже п"ятий день в старшого температура "гуляє" від 37,5 до 39. Перший день боліла голова, кашляє, але бронхоспазму немає. Мало їсть, багато п"є, деколи рве. Вже втратив 1 кг ваги. Явний вірус, дуже схожий на грип. Менший не заражається, ттт. Чоловік не дістає з антибіотиком, даю сік цибулі з цукром і рідко щось гомеопатичне як гомеопат скаже щось дати - то даю. З ним в постійному телефонному режимі В поліклініку не веду, хіба в понеділок, якщо не спаде температура. Сподіваюсь на покращення.
Відповідь: Гомеопатія А я на нього дуже недобра і маю багато жалю... Вже другий раз долікував мені дитину до антибіотиків. Я перед родами мушу бігати з нею по лікарях і лікарнях!!!!! При хронічних проблемах - так, допомагає. Але ж в дитини нема хронічних захворювань!!! Навряд, чи ще поведу дитину до гомеопата в найближчі кілька років. Щодо Дехтярової. Так, лікує вона не правильно, страшнувато дзвонити до неї... Але на мене ні разу вона не кричала і не зневажала, як тут розказують. І результат був. Зате, ще жодного разу не розчарувалась в нашому традиційному сімейному лікарю. Завжди уважно вислухає, огляне прискіпливо і призначення по мінімуму. До речі, зареєстрована в нас на Посиденьках. Не сприйміть за рекламу . Це ViTanya.
Відповідь: Гомеопатія Супер, якщо аллопат визнає гомеопатію! До речі, в Будзінського дружина - педіатр, вона його у всьому підримує. Наразі, в нас не хронічна проблема. Про її перебіг буду повідомляти в подальшому. І я, і мій чоловік не дуже покладається на силу тих "горошків". Швидше, ми покладаємося на знання Будзінського. Таке трапляється і в звичайних педіатрів-противників антибіотиків. Ось недавно, багатьом відомий Гайдук - приватний педіатр (аллопат) прогавив в моїх знайомих дитинки (12р.) запалення легенів, в інших знайомих через тиждень прогавила запалення Гоменюк, вона не противник антибіотиків (навіть дала довідку в садочок, хоча вони жалілися на нічний кашель). У випадку з моїм чоловіком - то я б Альоші мала дала антибіотик після температури 38. Дзвонити "бєзполєзно". А на мене кричала і звинувачувала, що я астму зробила дитині своїми руками. Результату не було, за три місяця було лише погіршення. І звинувачення у тому, що в моєї дитини бронхоспазм від компоту з чорної смородини та вишень, а можна лишень з сушених яблук.... Про 900 таблеток в місяць я мовчу ( 5 препаратів в день, кожного по 6 горошків). Я вже писала, що знайомі, які в неї лікуються третій рік можуть мати бронхоспазм від квашеної капусти.
Відповідь: Гомеопатія Вітаю всіх на форумі Про мене тут пишуть, до мене звідси приходять на консультації, тому вирішив прийняти участь в форумі. Я лікар-гомеопат. В цій гілці можете задавати мені запитання про гомеопатію. При можливості всім відповім. Так само можете задавати такі запитання і в приватних повідомленнях. То не є реклама. Зробив це для того, щоб ви мали можливість звернутись до мене напряму, без обтяження тих форумчанок, які часто зараз відповідають на різні питання про мене, за що їм дякую. Ну і власне були прохання до мене, щоб я для цього прийняв участь в форумі.
Відповідь: Гомеопатія Рада вітати, зареєстровані з 2008 року, а далися чути лише тепер...Нарешті прочитаємо кваліфіковані відповіді класичного гомеопата. Welcome!
Відповідь: Гомеопатія Зареєструвався тоді на Львівському форумі. Ну то та реєстрація і сюди пасує, бо цей форум є частиною Львівського форуму.
Відповідь: Гомеопатія Вікторе, цікавить таке питання. Вчора розмовляла з вами на рахунок сина - Романа, з животиком і зубами мучиться. Може знаєте якісь дієві методи переконати його випити ту водичку з горошинами? Цілий день намагаюсь підсунути йому поїльничок, пробувала з ложечки, ні в какую. Пригублює, чує що то проста вода і впадає в істерику. Закінчилось тим, що вибив з рук кружечку і перевернув всю воду. Може можна в якомусь іншому виді ті горошини дати? Не знаю прямо що робити.
Відповідь: Гомеопатія Fleshka, так, то трапляється, хоча досить рідко, коли дитина не хоче випити воду. Тоді треба просто змочити водою ті горошини і вкинути йому до рота. Вони солодкі, він їх не буде випльовувати
Відповідь: Гомеопатія не виплюнув...просто проковтнув, навіть не розсмоктував...то нічо? і ще, нічого не їсть, зате цілодобово висить на грудях, тобто натще нівкакую, навіть горошини ликнув і зразу заліз на руки запивати, то зле?
Відповідь: Гомеопатія Доброго дня, всім! Вікторе Петровичу, скажіть ,будь-ласка, чи можна вилікувати хронічний аденоїдит гомеопатією? Бо ми лікуємось в гомеопата ( з етичних міркувань, прізвище не пишу) вже більше 6 місяців, а результат ... ні-ні, було покращення влітку, але почалась школа і все спочатку :-( Аденоїди 2-3 ст., ЛОРи нам кажуть видаляти. Дитині 6 років. Основна проблема - не дихає носом. Влітку було покращення (на фоні гомеопатії), недовго. Навіть вночі тихенько спав із закритим ротом. А ця осінь - ну ніяк... Дуже цікавить Ваша думка. Дякую.
Відповідь: Гомеопатія Гомеопатія лікує нехірургічні хвороби. Якщо є покази для видалення аденоїдів, гомеопатичне чи інше нехірургічне лікування не допомагає, збільшується ризик ускладнень зі сторони слуху чи розвитку дитини, то треба подумати про видалення аденоїдів. Ну а потім вже продовжити гомеопатичне лікування, щоб аденоїди знову не відростали. Але вам би порадив поки що продовжувати гомеопатичне лікування. Бачу, що наслідки наявності аденоїдів у вас не є значними і небезпечними.
Відповідь: Гомеопатія мене цікавить таке питання- а біологічно активні добавки вважаються гомеопатичними препаратами? І чи можна їх давати дітям для профілактики хворіб? Хтось знає?..
Відповідь: Гомеопатія Біологічно активні додатки до гомеопатичних препаратів не відносяться. Для чого їх приймати і чи ефективні вони при тих чи інших розладах і станах, то все треба питати в тієї особи, яка ті додатки продає чи в інший спосіб розповсюджує
Відповідь: Гомеопатія to Wiktor Доброго дня, скажіть будь-ласка, чи гомеопатією лікується схильність діток до ацетономічного синдрому? Моїй доці 3 роки, двіччі перенесла ацетономічний синдром і часто, при підвищенній температурі, або якомусь вірусі я чую запах ацетону з ротика
Відповідь: Гомеопатія Треба визначити причину ацетонемії. Потім теж врахувати супутні симптоми, які в таких дітей завжди є. Тобто симптоми розладу шлунково-кишкового-тракту, алергічні реакції, запальні реакції горла, суглобів і т.п. Наступним буде призначення відповідного гомеопатичного препарату на підставі всієї інформації. Тобто, ацетонемічний синдром буде тільки одним з симптомів.