Відповідь: Гомеопатія Боюсь щось наперед писати, але вже майже тиждень ми їмо ті продукти, про які ще пів року тому не могли і мріяти: італійські вафлі, червона ікра, батон, консервований ананас, кіндер. Даю по чуть-чуть бо на згинах ліктів ще є висипка, але немає бронхоспазму! Може ця аллергія-астма в нас пройде як колись (8 місяців тому) пройшла аллергія-астма на пильового кліща (шерсть, пух, хлорка)? Пишу в гілку про гомеопатію, бо завдячую нашому покращенню (поки що боюсь слова "виздоровлення") саме їй!
Відповідь: Гомеопатія Скажіть будь ласка, наскільки сумісне гомеопатичне лікування з трав"яними чаями. Зокрема ромашка, меліса...Воно один одному не перечить?
Відповідь: Гомеопатія На рахунок ромашки не знаю, але меліса, м"ята - відміняють дію гомеопатичних препаратів
Відповідь: Гомеопатія На рахунок антидотів рекомендую статтю Міранди Кастро про антидоти http://www.homeopathia.com/index.ph...ty-article&catid=3:news-blogs-flash&Itemid=27 Досить ліберальний погляд на цю проблему, але мені подобається, згоджуюсь з ним
Відповідь: Гомеопатія Добре, а як з гострими станами? Тоді, напевно, таки краще строгіше утриматися від потенційних антидотів? Це я ще з часів безкоштовних консультацій на Котоку пригадую втик від Олеговича за чай з лимоном, який "поховав" пульсатилу під час якогось нічного приступу в Дарці...
Відповідь: Гомеопатія Гомеопатичні препарати це досить потужні речовини. Підозрювати їх в такій слабкості, що на них може подіяти кожна будь-яка причина, то це не бути впевненим в їх дії взагалі. А може для деяких лікарів-гомеопатів досить зручна вимовка для пояснення відсутності результату їх призначень. Чай з лимоном, шоколадну цукерку, мятну пасту, запах парфумів, приправу завжди можна знайти і звинуватити в "антидотуванні"
Відповідь: Гомеопатія Здали аналіз крові. Скажіть, будь-ласка, чи впливає прийом гомеопатичних крупинок на результати загального аналізу? Може хтось стикався з цим?
Відповідь: Гомеопатія Вікторе Петровичу, скажіть ,будь-ласка,чи можна за допомогою гомеопатії підняти імунітет дитині, щоб коли буде ходити в садочок і стикатися з грипом , незахворіла?
Відповідь: Гомеопатія Viktor, скажіть, будь-ласка, чи можна з допомогою гомеопатії збільшити кількість кальцію в організмі. Я зараз годую дитину і маю цю проблему. Як наслідок - виникло запалення в кисті руки.
Відповідь: Гомеопатія Hochynamore, звичайно, що гомеопатичне лікування змінює аналізи крові. Звичайно, що при ефективному лікування ці аналізи теж покращуються разом з іншими симптомами hyduk, власне зміцнення імунітету є головним ефектом гомеопатичного лікування у дітей. Не треба ганятись за глистами, бактеріями чи вірусами з антибіотиками чи іншими хімікатами. Треба зміцнити імунітет і тоді ні глисти, ні інші паразити не будуть шкодити дитині, бо не будуть мати умов для розмноження і патологічного впливу Chamomile, за допомогою гомеопатії не збільшується, а нормалізується кальцій. То важливо. Обміном кальцію займаються кілька важливих органів. Це нирки, щитовидна і паращитовидні залози, тонкий кишківник. Лікування і зміцнення цих органів призведе до того, що кальцій буде нормально засвоюватись.
Відповідь: Гомеопатія Вчора були в Віктора Петровича з меншим. Адам на лижних тренуваннях наковтався холодного повітря, почав хрипіти і кашляти як собака. Температури нема, апетит і насмарк є. Колись таке було і в старшого (до гомеопатії), пам"ятаю, що як лікували це: розсмоктувальні таблетки на горло, салін-віброцил в ніс, антигістамінне від набряку, щось противірусне (інфлюцид, афлубін, анаферон). Молодшого день потримала вдома на теплому питті, краще не стало. Чоловік каже веди його кудись, що не опустилось нижче. Я спочатку сумнівалась: до педіатра чи гомеопата? Вибрала друге. Будзінський подивився-послухав, призначив одну горошину розвести на 100-200мл води і за кілька разів по ковтку випити (це для мене взагалі з області фантастики: одна маленька солодка горошина в надцять поправте блондинкуразів розведена і ще розбавлена стаканом води Що ж там в ній лишається?) Але Адаму однозначно стало краще, проспав 12 годин, перестав хрипіти, кашель став мокрий і він нормально з"їв кашу (до того два дні були труднощі). Ще став спокійнішим (був нервовий). Ура! :radist: Жалію лише, що не знайшла гомепата років 5-6 тому, коли народився Альоша (скільки хімії я запхала в цю дитину , астми однозначно можна було уникнути)
Відповідь: Гомеопатія Впевнена, нам її виставила Костюченко у Чорнобильський, потім підтвердив Луговськой (заввіділення алергології) на Орлика, дитина стояла на диспансерному обліку у дит. поліклініці. У мене вже було дві виписки зі стаціонару (лікування уникала), ще одна виписка - і можна робити інвалідність. Три алерголога підтвердили астму.
Відповідь: Гомеопатія І ще трішки про гомеопатію... Вчора вночі мені стало зле, я взагалі останням часом по-троху розалююсь, а тут...температура 39, поясницю викручує, і голова, таке враження, ніби лусне зараз. На ранок я просто не змогла підвестись з ліжка. Обезболюючі пити боюсь, оскільки Роман на ГВ, а в нього страшна висипка, боюсь нашкодити ще більше + розумію чудово що зняття болі не зніме самої проблеми. Цілий день пробувала рятуватись прикладанням капусти, щоб хоч трішки зняти біль, пила малину, результату - 0. Підвечір відчуття було, що мені капці. Мама як завжди почала панікувати, вмовляти напитись аспірину і викликати швидку, бо підвестись я не могла. Подзвонила гомеопату. Описала що до чого. Випила те, що призначив. Посеред ночі, коли Роман розбудив на чергове годування, нічого не відчула, ні температури, ні болі...заснула. Зранку встала - нічого. Таке враження що не хворіла, тільки мальоха поясниця ниє, але то не до порівняння з тим що було. Т немає, повним ходом іде варка, прибирання, прасування...Аж не віриться що таке буває. На двір з Романом звичайно відправили ще бабусю, але хотілось би щоб той жах вже не повернувся.
Відповідь: Гомеопатія альо, дайте ся на стримання гомеопатія робить чудеса, але ж і організм ще бореться з хворобою, не заганяйте його отак зразу, бо й завернути може!
Відповідь: Гомеопатія Підкажіть, будь-ласка, чи можна з допомогою гомеопатії вилікувати дисбактеріоз? Проблема в тому, що при вживанні бактерійних препаратів корисні бактерії не засвоюються, розладів травлення немає, але є висипи на шкірі і аналіз на дисбактеріоз показує недостатність бактерій.
Відповідь: Гомеопатія І ви знаєте, так то воно то так!!! Після народження Ромка почались проблеми з писком. Не раз на ДП можна було зустріти мої дописи про те, як я поневірялась по дохторам і аптекам в пошуках хоч якогось полегшення, Моя аптечка вже тріщала від препаратів, а в холодильнику стояли народні рожі-ромашки-календули. Стоматит був щораз то більший і рани заживали щораз довше. Словами передати ту біль неможу. Періодичність виглядала так: тиждень все ОК, три - мучусь, і по колу без перерв. Я не могла їсти, не могла спілкуватись з своєю дитиною, плакала і так майже півтора року. Зараз вже три місяці навіть натяку на ту заразу немає...ттт...Для мене то ОГОГО який довгий термін. От і не вір після того в гомеопатію!
Відповідь: Гомеопатія Підкажіть, будь-ласка, як вилікувати, чи чим лікувати запор у дитини. Ми були у гомеопата, нам сказали пити кальцій карбонікум, але нам він не помагає - дитина тужиться, але сходити не може, тільки свіки чи клізма. ПРоблема з народження (слабенька перистальтика кишківника, з народження понижений тонус), інколи ходимо в туалет самі, але переважно запор. Так ще п"є кальцій флюорікум (це наш тип кальцію)
Відповідь: Гомеопатія Гомеопатія не лікує окремо запор, але має помогти і при ньому. Думаю, що прийде час і для вирішення цієї проблеми у вашої дитини