Голуби як весільний "декор": дискусії та оффтопи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем zaderyshka, 1 Червень 2013.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Приготування до весілля

хі, а я б з тигром на повідку прогулялась)) або з вараном))) чом би й ні?))
    зі. щодо мордування пташок - впевнена, що про них піклуються як слід))

2. OlkaBarabolka

OlkaBarabolka Member

та я теж бачила голубів що ходять.. але ж не по сходах...

п.с. я нічого немаю проти голубів, чи проти смаку чи можливостей..

3. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Невже всі думають що голуби тільки ходять? Що своїми ніжками і крилами за сходику чіпляються і як альпіністи вилазять з сходинки на сходинку задихаючись від такої важкої роботи? Голуби також мають властивість ходити, літати і підлітати. І я не думаю що то аж таке знущання над голубами. Передивилась відео і нічого я там знущального не побачила.

Щодо тварин і до всього живого, то я до них дуже лояльно відношусь, але таке переживання за бідних тварин мене реально дивує.
    Seshat Ви ніколи в цирку не були, бо там звірят заставляють щось робити? А люди собак на повідку не вигулюють, носити палку не вчать???? Що гірше голубів чомусь вчити чи фарбувати?
    А щодо метеликів то це ідея бомба, а те що ті метелики здохнуть через пару годин, то це не жалко?

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. casablanka

Де є виключення що поки їх Вам доставлять, то вони живими лишуться і доживуть до тиждня свого існування на цій землі? На відео бачила коли відкривали коробку, а ті метелики ні живі, ні мертві і з коробки навіть не вилітають. Вседно, людина для свого задоволення використовує будь яку живу істоту чи то метелика, чи то голуба, чи хоч тигра. Результат один-знущання!!!

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

І своїх дітей ніколи не поведете на звірят подивитись чи в то же зоопарк?

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну є варіант, що це вже природнє старіння. Я не спеціаліст в метеликах. Голубів бачу частіше:girl_blum:
    Що і треба було довести! Дякую, що нарешті це визнали!

7. casablanka

Ну те що я це визнала, то це трохи інше я мала на увазі!
    Мала на увазі що будь що ми робимо з тваринами можна назвати знущанням в більшій чи меншій мірі. Людина тварину приручає до того що вона хоче чи їй це вигідно. То все в певній мірі є знущанням, бо сама тварина до такого не дійде. Але так категорично казати що які ж то "нелюди" і як тому голубі важко я б не казала. Бо наш світ до таких речей звик що тварини нам служать і ми їх використовуємо. І коли я дивлюсь як ті голуби собі спокійно йдуть, підлітають, то там нічого жахливого і страшного немає.
    Це суто моя думка і моє враження від побаченого.

8. oksitigra

oksitigra Member

А кожного разу за інше крило, бо все пір'я повискубує з одного, напевно:girl_haha:

9. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

10. zaderyshka

zaderyshka Member

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Взагалі моя думка - навіть найбанальніший (з точки зору глядачів) день весілля буде найособливішим для наречених. І інакше просто не може бути :)...А голуби-лебеді-гуси, то вже таке...

12. casablanka

Відповідь: Голуби як весільний "декор": дискусії та оффтопи

Я колись писала допис який викликав багато емоцій, сміху та критики.
    Приходилось багато пояснювати та роз"яснювати ну як ті голуби піднімались сходами. Пропоную один раз, хоть коротенько поглянути, ніж в свої буйній фантазії це уявляти. Тому Вашій увазі вставляю лінк на відео де ці славнозвісні голуби чемно супроводжують молодят в РАЦСі.

13. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Я ото маю сказати пару слів по темі.
    Голуби - це красіво і круто, але я б радила всім прихильникам юзання голубів на весіллі моцно задуматися над прикладом Його величності короля андалів, ройнарів та Перших Людей Джофрі І Баратеона з 2 серії 4 сезону "Гри Престолів" ;)

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Гггггг... То точно:girl_claping:
    п.с. я свою думку не змінила після перегляду відео..