Відповідь: Фуршетний стіл правда , це колись була мода на столах солодке ставити. Хазяйка нашого ресторану як ми домовлялись зразу сказала,що це лишнє солодке на столах і дійсно все викидається після весілля ,шкода праці тих ,хто пече ... Наші з чоловіком батьки не погоджувались ,бо що люди скажуть, що нема пляцків , але нам все таки вдалося переконати їх! і нам потім легше було збирати і гості думаю були задоволені
Відповідь: Фуршетний стіл у нас було на столах і майже нічого не викинулося, хоча не все з’їли гості. їлося воно все і під час 1, і 2, і 3-го заходів. а фуршетний стіл (солодкий) був теж.
Відповідь: Фуршетний стіл ага, ви скажіть моїй майбутній свекрусі,що не треба селянського столу, так вона вам розкаже Думаю, просто не варто класти туди занадто - вареники, багато канапок, всякі соління (ну, може огірочки ще підуть під самогон). Чесно кажучи, я до тих столів не пхаюся, за мною тільки фонтан з фруктами.
Відповідь: Фуршетний стіл у нас було на столах і майже нічого не викинулося, хоча не все з’їли гості. їлося воно все і під час 1, і 2, і 3-го заходів. а фуршетний стіл (солодкий) був теж.
Відповідь: Фуршетний стіл а чому всі так проти козацьких-селянських столів? мені вони навпаки більш до вподоби ніж всякі прибамбаси для фуршетних столів... бо то і традиції, і більш природньо для нас...загалом мало яка забава обходиться без українських страв, а от приміром те ж шоколадне фондю є рідкістю (український варіант - пляцки і морозиво))) ) за шоколадний фонтан мене переконувала перша дружка ще за рік до освідчення мені воно як тоді не подобалось, так і тепер.. і коли було вирішено його не брати, бо в родині є багато дітей, то я хіба вздихнула з полегшенням.. а от коли подав хтось ідею козацького столу, то навпаки загорілася - постійно випитую бабусю які "калганівки, медовухи" і тд. вона вже готує і керую які види сала мають бути просто вважаю, що якщо є гості з села то всерівно весілля є селянсько-міським, як не крути) а якщо й нема - то багатьом може бути цікаво, зараз такі страви і напої дуже популярні... звичайно якщо весілля ну суто молодіжне, то столу може і не тре, але не факт що парубкам таке не подобається... ну і коли передбачений дрес-код смокінги чи стиль ретро, мафія, то який тут козацький стіл???ну але то все ІМХО
Відповідь: Фуршетний стіл я зовсім не проти. у нас він буде. маємо макітри, в яких будуть корнішони й маленькі помідорчики, глиняну мисочку із маринованим часником, на дерев*яній дошці буде нарізале тоненько 2-3 види сала/шпондеру. + на ручничку чорний хліб. то все прикрасимо якимись квіточками, колосками і т.п.... А, ну і 3л самогоночки у бутлі, закритому качаном кукурудзи..
Відповідь: Фуршетний стіл я б теж хотіла, але думаю чи не буде забагато : пивний, солодкий з кавою/чаєм, з напоями і лікерами, фруктами... де то все помістити
Відповідь: Фуршетний стіл ну то складне питання. взагалі щодо сільського стола - думали на вулиці за умови гарної погоди. або ж всі 4 столи в залі, але не разом, а окремо кожен (щоб можна було обійти їх) з різними тематичними оформленнями... у нашому залі ще є такий собі балкончик (в приміщенні, де сидять гості). от не знаю, чи туди варто щось ставити - чи всі будуть на 2 пов.ходити.. ?
Відповідь: Фуршетний стіл якщо весілля влітку, як в мене, то на дворі не знаю чи буде добре. бо як мінімум сало розтопиться, а самогон нагріється... тому в мене тільки два варіанти на вибір: або в самому залі або в танцювальному... але там не на стільки багато місця
Відповідь: Фуршетний стіл В нас весілля було в травні, і козацький стіл був надворі, під накриттям. Біля столу ще поставили пару лавочок, і чоловіча частина гостей там проводила досить багато часу, частуючись та спілкуючись Можливо Вам такий варіант розміщення фуршетного столі підійде!
Відповідь: Фуршетний стіл мегацікаво, може позичу собі пару ідей в нас теж вроді планується отой стіл надворі, але переживаю щоб не було жарко.. хоча напевно ітак закеруємо засервірувати вже під вечір)
Відповідь: Фуршетний стіл Може хтось підкине свіжу ідею, може хтось десь бачив щось інше. Бо зараз я знаю роблять такі фуршетні столи: солодкий, пивний і селянський,от і в нас такі ніби мають бути, але хотілося б чогось нового...
Відповідь: Фуршетний стіл Я на цих вихідних була в нашому залі, розмовляла з адміністратором. Сказав що в суботу було весілля, робили той селянський стіл.... нічого не пішло - спекотно було. Казав що ми, звісно, як хочемо, але він би радив не робити.... Ото я тепер і думаю, що мо просто як максимум біля інших напоїв, або біля пива поставити бутель самогону і трохи закусок відповідних до нього....
Відповідь: Фуршетний стіл ми також відмовились від селянського столу, кажуть, що потім все лишається. в нас буде пивний, солодкий і фруктовий, а ще буде шоколадний фонтан.
Відповідь: Фуршетний стіл Ми селянський не робили також, бо було хоч і не спекотно, але до вечора там би був уже спальний район для мух. З пивом склалось трохи не так як ми хотіли, спершу домовились про бочку, але нам не підвезли сифончик, тож нам порадила господиня брати пиво у пляшках 0,33. Дійсно добра порада,бо недопитих пляшок не виявили і фактично усе пиво випили. Фруктовий стіл пішов на ура, офіціанти тільки й встигали фрукти доносити. Солодкого у нас залишилось дуже багато, бо також було спекотно і його нормально теж почали їсти аж під вечір. Між іншим ми хотіли ставити усі пляцки одразу, хто скільки хоче, стільки відрізає. Але господиня нас відмовила, бо у спеку вони міг би прокиснути, а так доносили солодке з холодильника і воно постійно свіжим було.
Відповідь: Фуршетний стіл В нас солодке то мало не єдине чим дозволили займатися батькам. То свекруха каже що на 120 чоловік + діти тре по 12 пляцків з кожного боку , тобто в сумі 24. Нє, ну моїй мамі з тіткою то спекти буде не проблема, але ж чи не забагато???
Відповідь: Фуршетний стіл Залежно від того чи буде прийняття у вас вдома після вінчання і яку тару плануєте на роздавання. Зауважте, що частина потім повинна піти на те, щоб виставитись на роботі вам та батькам. Але також від пори року залежить, у спеку менше їх їдять. Ми мали біля 17 на 70 людей, це забагато, навіть після всіх поправин нам залишилось біля 4 повних пляцків на 4 кг. Ми заморозили у харчовій плівці, щоб на ДН чоловіка потім використати.
Відповідь: Фуршетний стіл однозначно забагато! з мого боку було 30 людей. то ми пекли 6 пляцків. вистачило і на фуршет, і роздати і не по маленькому шматку, ще й собі лишилось. було б на 2 пляцка менше також би вистачило. а скільки свекруха напекла (і що з тим всім потім було робити) я й сказати не можу. коли пляцків печуть забагато, то, на мою особисту думку, велике марнотрацтво.
Відповідь: Фуршетний стіл ну так правильно, виходить 30*4=120, 6*4=24. Те саме тільки на меншу кількість людей... Чи я щось не так зрозуміла?