Відповідь: Можливо хтось їде у Лондон? Дівчата, чи знаєте перевізників, які їздять в Единбург? Треба забрати передачу, а наразі далі Лондона нікого не знайшла
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Дівчата , ніхто зараз не летить часом до Канади?Треба подаруночок на 300 грам.передати....
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Знайшла цю тему. Дуже корисна. Можливо хтось буде їхати в Україну зі США? Чи хтось знайомий. Бо дуже-дуже треба дещо привезти. Буду страшенно вдячна
Потрібно передати передачу в м. Славута Хмельницької обл. Шукаю людину, яка буде їхати в місто Славута Хмельницької обл. або їхати поїздом через ст. Славута щоб передати передачу батькам чоловіка. Заплатимо "чайові"!
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) В неділю 13-го до Харкова хтось збирається?.. (без надії сподіваюсь)
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Дівчата, може хтось їхатиме з Одеси до Львова? Потрібно привезти рослину (щепку орхідеї)
Терміново! Хто сьогодні їде з Києва до Львова поїздом -відгуніться Терміново, потрібно отримати пакунок з Києва..тому можливо хтось сьогодні їде поїздом/машиною з Києва до Львова.Можливо хтось має знайомих провідників на потягах Київ-Львів...Дуже потрібно. Дякую всім хто читає!
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) дівчата, хто сьогодні вертається з Києва до Львова поїздом -відгукніться, треба передати 2-х кілограмову посилку...буже дуже-дуже-дуже вдячна...
Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2) Не знаю куди це написати, тому пишу сюди. Треба мені завтра-післязавтра передати пакунок до Києва. Може хтось з наших форумлянок їде, то би поміг мені в цьому?
Поїзд Львів-Москва Може хтось планує подорож до Москви в 20 числах липня? За винагороду треба доставити "цінний вантаж". У переносці Кошеня. Питання поки що теоретичне.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Шукаю когось, хто їде зі Львова в Донецьк (або десь в ті краї) в кінці липня. Хочу попросити про послугу: перевезти кошеня. Про винагороду домовимось (наприклад, поверну вартість купейного квитка).
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Дівчатка, дужжж терміново! Чи бува сьогодні ніхто не їде на Ужгород? Треба передати документ один.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Не тема, а золото! Час від часу виникає потреба передати щось до Сант-Петербургу зі Львова. Якщо хтось має в планах поїздку туди, чи має знайомих провідників, чи може знає перевізників що тим займаються то дайте знати. Буду дуже вдячна!
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) З Варни часом ніхто не їде у Львів? Треба мені пакунок забрати.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Дівчата може хтось їде з Києва до Львова машиною, я хочу в Києві купити дещо, але людина незнайома, може хтось поміг би мені, за доставку би оплатила.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) дівчатка,а в Чикаго протягом наступних двох місяців ніхто не збирається?