Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані це певно не про допис, а про підпис мається на увазі.Я вже писала domino, що певно дописів мало.
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані Дуже гарно, мені заборонено мати підпис ( таке повідомлення я отримала коли перейшла по ссилці http://posydenky.lvivport.com/profil...=editsignature)! Було б добре якщо б конкретно написали: щоб мати підпис потрібно зробити то і то, мати то і то( тобто написали що потрібно мати ...кількість дописів).
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані я ж вам вже у пп висилала тему про лінієчки, в якій конктретно пише, що треба мати скількись там дописів, щоб могти робити підписи..
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані А сенс? Якщо опція "читати" (ЧаПи, в которих все описано) недоступна - "хоч кілок теши..."
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані а як же подяка за " дам знижку 20% і доставка надом безкоштовна"? А що там з аватаром на головній сторінці? коли його туди назад повернуть?
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані Доведеться користуватися дзеркальцем. Не міг же я написати що втора дуже важлива опція заблокована, щоб не образити.
так, вже знаю як робити лінієчки, зробила, вставила в "змінити підпис", попередній перегляд подивилася, все ок!
Відповідь: Запитання і пропозиції до адміністратора Підкажіть , я створила міні - кліп зі своїх фотографій і хочу його показати) В яку тему його можна завантажити ??
відеомонтаж з влсних весільних фоток і дитячих )) і ще , де можна створити тему відеомонтаж ?? На перед вдячна
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані У Кінозалі, напевне..? Чи на Вернісаж претендуєте?
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані Мені дуже встидно питати, але я не знаю, як текст допису сховати під значком offtop.
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані не встидно питати. встидно не читати ЧаПи. Там лінк на ВВ-коди для кого стоїть?
Відповідь: Допоможіть Чайникові. ЧаПи вже прочитані Так от якраз перед тим читала ЧАПи, я шукала по назві тем, але не подумала зайти в питання про ВВ-код, сам термін ВВ-код мені незрозумілий, я геть не могла подумати, що то те, що мені потрібно, мені здалось, що то щось пов'язане з всякими там браузерами, куками і т.д. - щось таке далеке для мене. Ну йду читати тоті коди, що там накодовано. Ура! методом проб і тиків получилось, щоправда з третьої спроби.
Відповідь: Запитання і пропозиції до адміністратора Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи існує на ДП тема, яка стосується всього про коней. Я щось не знайшла. Чи треба створити нову? І в який розділ її помістити? Дякую!
Відповідь: Запитання і пропозиції до адміністратора Чому в мене зникла лінієчка та з'явився напис що я читатиму форум? Я його читаю! І досить регулярно, не рахуючи тижня проведеного у пологовому.