Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

з Настею у мене бувало таке досить рідко, цього разу практично весь час. Лікар казав,що спрацьовують захисні реакції організму,порадив не захоплюватись овочами, їсти по чуть чуть,і не наніч. А я ще вичитала,що у деяких вагітних під дією гормонів травна система стає "лінивою". Просто суперовий опис мого стану. Таке відчуття,що їжа не проходить ніякої обробки і просто виводиться з організму любими способами.

2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Блін, а мені здається, що в мене мозок всихається :girl_mad: То, що я витворяю останнім часом, нічим іншим, як всиханням мозку, пояснити не можу. Нині захлопнула двері свого офісу, а вже потім !!!!! подивилась, чи ключі зі мною. А вони в офісі на столі залишились. І то в 19:30!!! Прийшлось службу ввідкриття дверей викликати (і грошики за їхні послуги платити). Така зла на себе, шо нема слів. :girl_mad:

Останнє редагування: 13 Грудень 2011
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я деколи забуваю, як називаються цифри чи букви. Кілька разів хотіла насипати величезну кохлю борщу у блюдечко :) Але то - у дрібницях. Видно, мозок мусить "розвантажуватись" :)

Вчора чоловік купив рожеве шампанське :) на вихідних нарешті моя забаганка здійсниться, вже протираю келихи :)

вчора ввечері відчула всі "приколи" опускання живота. Ногу вхопила така судома, що я не знала куди себе подіти. і то всю ногу - від тазу до пятки. А коханий бігав за мною, пригнучи "допомогти" - хотів вколоти мені голку! І сміх і гріх, як я тікала з криком, що то не допоможе :)

Сьогодні зранку каже мені: ой, то що, вже 37й тиждень почався? він що, скоро народиться?
    Така паніка, наче не 32-річний батько з досвідом, а 19-річний хлопчик.
    Загалом, веселі часи настали :)

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

нам на курсах казали,що під час вагітності і до її закінчення кора головного мозку трішки притуплює відчуття жінки,а на самих пологах інколи взагалі відключає організм(свідомість)-для полегшення самих пологів(між переймами жінка впадає в сон) і т д.....
    я наприклад останнім часом хожу і бюсь об різні кути...як то кажуть не вписуюсь в поворот))))і вроді йду добре і вроді все гуд....а не тут то било))))

а чому ви думаєте що судома повязана з опусканням животика?

5. silvia

silvia Well-Known Member

Начиталась я тут про кір та краснуху....страшна річ. а чи можна за аналізом крові виявити чи є антитіла до цієї зарази? Хтось знає?

6. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

ой, теж чула про таке. а я ще в дитинстві нічим цим не перехворіла. так страшно...:sad:

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

А мені от цікаво, якщо в дитинстві я тим хворіла, є шанс все одно захворіти? чого питаю, бо краснуха в мене була в якійсь мега легкій формі. Як алергія. Трошечки на руках появилось червоних плямок і все. І це тривало один день....

8. Karrizo

Karrizo New Member

І мене таке спіткало:girl_sad: В мене з травленням і так не все в порядку, а вже напевно з 6 тижня вагітності почалися схожі проблеми. Стараюсь поменше сирих овочів їсти і особливо яблук, ну і не наніч і ще п'ю хілак форте (його можна вагітним), то тепер набагато краще.

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А ви впевнені, що то була краснуха? Якщо вже раз хворіли, то другий раз не захворієте. На ці хвороби виробляється стійкий і по-життєвий імунітет.
    Можна. В приватних лабораторіях точно роблять.

Дівчата, хтось знає як там Jupiter? Щось давненько її не видно.

10. Logos

Logos Member

Юля зараз в лікарні лежить, лікарка за нею спостерігає, наскільки знаю то все добре

11. Сонечко

Сонечко New Member

У мене щось від суботи спина болить внизу, трошки вище копчика, як довше посиджу, то встати не можу, або ногу тягне. Починаю задумуватись про зарядку.А ви робите якісь спеціальні вправи? а то я така лінива. Зранку з ліжка ледве виповзаю, потім в машину, на роботу, на роботі цілий день сиджу, як не в кабінеті, то за кермом, потім додому, трошки хатніх справ і знову спати. Пора мабуть щось міняти...

Останнє редагування: 13 Грудень 2011
  12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ніби можна. А от де у Львові такий аналіз можна зробити - я не знаю

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

краснуха входить до складу аналізу на ТОРЧ інфекції, люба лабораторія цей аналіз зробить, але платно. В 2008 році цей аналіз робила безплатно на Короленка в центрі плануванні сімьї, чи якось так назва. Чуть нижче за церкву знаходить цей центр.
    Можливо і корь там можна зробити.

Я от маю питання до тихї хто в курсі. Якщо я в цю вагітність не буду робити аналіз на ТОРЧ інфекції, чим це чрєвато?

14. uliana

uliana Well-Known Member

І зараз там роблять безкоштовно:) Як маєте можливість і бажання,то зробіть цей аналіз, бо я н-д не знала,що перехворіла краснухою:) а аналіз показав

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

да от власне що не маю можливості туда заїхати з дитиною, бо не хочу її маршрутками таскати, залишити з комись також не маю можливості щоб самій поїхати, та й загалом і бажання не маю, бо вже здавала той аналіз раніше зі старшою малою, і наразі ничим новим з того списку не хворіла.
    І там якщо не помиляюсь ніби в них якісь обмеження були по термінах, якщо там до 8 чи до 10 тижня вагітності здавати, тоді безкоштовно, а далі вже платно.

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

прийдеться писати письмову відмову)
    і усьо!

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я робила, але починала ще до вагітності, а закінчила приблизно до тижня 27-28-го -бо лііінь...Та й зарядка на цьому терміні така, що мені не сподобалась - підняти ручку, підняти ножку, помахати ручкою..Я вирішила, що година ходіння пішки корисніше буде (по малого до школи і назад)

18. Naturals

Naturals Well-Known Member

От в мене зарядка так зарядка:girl_crazy:. Тільки що вартує пару раз на день спуститися з 5 поверху і піднятися на верх (живу на 5 поверсі і ліфта в нас нема) а деколи до гори ще й малу приходиться на руках нести. бо вона ногами йти не хоче, побігати за малою на дворі, бо вона в мене на місці не сидить, цілий день в хаті щось роблю. Зарядка хороша, тільки ноги від того таааак страждають, що то просто жах, до вечора такі колоди, що нічого навіть взути не можу:girl_cray:.

19. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Мені лікарка сказала принести копію старого аналізу і тіж результати вона впише, казала що не варто його здавати ще раз.

20. Holly

Holly Moderator

я там здавала десь на 20 тижні, абсолютно безкоштовно :)

Статус теми:
Закрита.