Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dream-baby

Dream-baby Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Дівчата у мене ЧП, я впала зі сходів, зашпорталась і почала летіти 4 сходинки до низу на колінах, хапаючи рукам за все що було, щоб не вдаритись животом, впринципі мені це вдалось, але мені почало сильніше боліти в тазі, і у мене є 2 варіанта: 1. Я на останній сходинці була майже в шпагаті і можливо я розтягнула м'язи або 2. Я вдарилася лобком так збоку і тепер дуже переживаю , чи я не вдарила малу в голову, не знаю що робити і лікарці боюсь звонити і бездіяти важко... Випила валеріани заспокоїлась, але всеодно дуже хвилююсь

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

дитинка добре захищена до неї не так легко дістатись, ляжте полежіть заспокойтесь навіть як що ви таким стресом спровокували пологи то на вашому терміні це не страшно

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Може краще подзвонити, бо термін такий ,що вагітність доношенаі можна сміло родити в разі чогось

4. Dream-baby

Dream-baby Member

Я пологи не боюсь, я боюсь чи я її не вдарила в голову через лобок

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Ну тобто я це розумію, але я боюсь що якщо позвоню ще почне екстренно стимулювати чи ще гірше КС

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

То неможливо, дитинка ж знаходиться в плідному міхурі, навколо води, плюс ще ваше тіло. Заспокойтесь.

6. Dream-baby

Dream-baby Member

Та просто все якось так швидко відбулось, свекруха була поруч, то я думала що ще її буду відкачувати

7. TinkaMalvinka

Ой, з тими мама-свекрухами, у мене мама каже, що коли була вагітна то менше переживала чим зараз за мене.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

ну в мене майже так само - менше тільки УЗД. Це і в Україні можна нерви не тріпати, але це вже ініціатива вагітної.

9. TinkaMalvinka

Я теж щось таку тенденцію побачила,що самі собі якихось болячок шукають, вагітність природній фізіологічний процес у жінки, так що не треба брати дурне у голову, а важке у руки

10. Orman

Orman Модератор-бомба

14 чи може 15 кг щастя рахується? )))

11. TinkaMalvinka

Щастя можна і 20 кг носити, його забагато не буває:girl_tender:

12. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Нагадалось, як мені співчували після перших пологів, що "мучили" мене дві доби і не зглянулись, не простимулювали, зовсім безсердечні :)

13. Talya

Talya Well-Known Member

в мене, якщо файно пообідає, майже 18)))
    моя мама в шоці, що я ще не на обліку і поки не планую. зараз не маю часу вибратися з роботи, тільки на узд записуюся до тих, в кого запис в черзі йде на конкретну годину, щоб відпроситися з роботи і точно сказати, коли повернуся.

14. domino

domino Well-Known Member

тут роблять тільки 2 узд - на 12 і 20 тижні і ВСЕ! Це коли все добре, нема показників. Чому в мене було три - бо українська вагітна:girl_blum: панікувала що так дооовго до узд чекати:girl_blum: Але потім заспокоїлася і розслабилася..

15. TinkaMalvinka

Я думала то уже про народжених 1-1.5 річних)))),бо дитини при вагітності ,то +/- 3-4 кг

16. Talya

Talya Well-Known Member

ніби так) я про своє майже 4-річне чудо старшеньке писала

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

о, пукнув-лікар це ще скорочена схема...у наших вагітних як правило діє схема: пукнув-біжу в Інтернет-обдзвонюю знайомих-читаю(слухаю)-паніка-лікар)) ну то я не про себе)))
    з останнього "наболівшого":
    - привіт цистит! я вже майже про нього забула. І тут він мене на 14 тижні відвідав, не критично, але приємного мало...Ніби то Канефрон можна? То правда? Чи краще гарячий чай?
    - молочниця трохи заспокоїлась. Я правильно розумію, що молочниця це вірний супутник вагітних і якщо вона не дошкуляє дуже, то можна її не чіпати?

18. Orman

Orman Модератор-бомба

19. La esposa

La esposa Moderator

я, я маю на що поскаржитись :girl_haha: мене не важили! ні разу, і про вагу не питали((( а ваги вдома не мала, а коли купила, мало атак серця не дістала - +22 кг! після того перестала важитись))

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

краще таки дуже і дуже багато чаю, але теплого, а не гарячого. Крім того ще і воду пити звичайну. Не знаю як кому, але мені завжди допомагало найкраще, ще колись пила канефрон, то навіть гірше ставало. Зараз я тільки чую якийсь дискомфорт, одразу стараюся ще більше рідини спожити, хоч ітак стараюся багато пити.

Статус теми:
Закрита.