Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

автокрісло якої категорії?

2. Azza

Azza Member

до 6 місяців, найменше здаєтья

3. kati

kati Well-Known Member

Прогулянка Maxi-Cosi Mura + окремо автокрісло докупити або Inglesina Zippy і також окремо кріселко?

4. olangel

olangel Well-Known Member

тобто люлька Вам у візочку не потрібна? Тільки прогулянка+автокрісло?

5. Azza

Azza Member

Так.
    Щоб разом продавалося, а не окремо докупляти.

6. olangel

olangel Well-Known Member

ніколи такого поєднання не зустрічала... Або 3в1, або окремо прогулянка. Напевно розраховано, що діти які їздять в прогулянках вже пересідають/будуть скоро пересідати у іншу вікову групу крісел. Тому не знаю чи знайдете такє.

7. Azza

Azza Member

Всеодно дякую за пораду.
    Мене такою ідеєю заразила моя мама(вона в Португалії), там такі варіанти візків в більшості. Хочу взнати чи в нас такі є візки і яка їх ціна, бо купляти там і передавати сюди то може дорожче вийти.

8. Holly

Holly Moderator

Ще як варіант купити нову прогулянку і до неї б/в автокрісло чи навпаки :)

9. kati

kati Well-Known Member

разом не продається, тільки 3 в 1. А в чому проблема окремо купити?

10. opel

opel Well-Known Member

Ми купляли в Ашані в мазазині Мазікеа прогулянка +автокрісло. Модель єкстрім .Автокрісло кріпиться на базу прогулянки замість люльки,можна використовувати від народження.Дитині було дуже зручно.І взагалі візок класний.Купляли за 4990грн.

11. Azza

Azza Member

Люльку маю ще від малого, стан ідеальний, а от прогулочний варіант знищився і вигорів на сонці. Боюсь не підібрати прогулку до автокрісла.

12. kati

kati Well-Known Member

я шось нічого не зрозуміла...а для чого прогулянку підбирати під автокрісло?

13. opel

opel Well-Known Member

А ще я купила ABC Primo,до цієї прогулки докупляеться перехідник і автокрісло от Вам і прогулянка з автокріслом.

14. Azza

Azza Member

Ой попутала, наоборот

15. kati

kati Well-Known Member

тобто? аи маєте що на увазі? по кольору підібрати чи по кріпленню?
    Якщо по кольору- то яка різниця? А кріплення, якщо одна фірма то обов"язково підійде кріселко на шасі, може бути навіть варіант що прогулянка однієї фірми,але за допомогою перехідника може кріпитись крісло іншої фірми( наприклад крімла максі козі можна поставити на шасі від стокке або теутоніі)

16. Azza

Azza Member

Дякую за інформацію.

17. Tinela

Tinela Active Member

Добрий день дівчатка))))
    Хочу порадитись з вами...вибираємо з чоловіком каляску якусь 3 в 1... Поки що зупинились на варіанті Chicco. Хто що може сказати за ці каляски? Які є зараз самі хороші, бо щось тих фірм є дуже багато а хто шо собою являє незнаємо?

18. silvia

silvia Well-Known Member

Тінела, ви спочатку зайдіть на клумбу і почитайте відгуки, перегляньте варіанти.....бо радити будуть кожен своє)) як визначитесь з к-ма моделями, тоді вже можна детальніше збирати відгуки...

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Десь читала, що візки Чіко часто не виправдовують очікування від самого бренду.
    Хоч я сама приглядалась до певних популярних моделей.
    Щодо вибору візочка, то я б на вашому місці відштовхувалась найперше від самого візка В мене бувало таке, що прийдеш і закохаєшся в якусь модель:girl_in_dreams: ...
    По мірі того вже і читати відгуки. Це ж для кожного своє - комусь пріоритетніше вага, комусь ширина шассі, комусь висота, амортизація... І ще у кожного візка є кілька аналогів в різній якості і в різних цінових варіантах.

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я би теж рекомендувала їхати у магазини з великим вибором і дивитись спочатку.
    Обов'язково якась/якісь впадуть в око, а вже потім тут, на форумах, по знайомих порозпитувати відгуки, обирати важливі деталі. Так принаймні вийшло в нас.

Бо порадити щось одне неможливо просто:) Про кожен візочок ви почуєте як позитивні, так і негативні відгуки. Ідеального для всіх напевне ще не придумали!
    На рахунок чіко, то особисто мені подобався лише один їхній візок. Інші ж після "оглядин" абсолютно не сподобались.
    В неті подивитись то одне, а вживу...дуже є багато візочків зроблених з жахливих тканин і матеріалів, хоча на картинці таааак пристойно виглядають))

Статус теми:
Закрита.