І ми дякуємо Наталі за масажики. Наталя пунктуальна, позитивна і гарний спеціаліст. Доця ніколи не плакала, а іноді навіть спала, так довірилась рукам п. Наталі
Дякуємо Наталі за масажики. Малюку сеанси були до вподоби. Практично після першого сеансу став гарненько спати вдень і більше перевертатись.
І я з вдячним відгуком про роботу п.Наталі - ми задоволені) Мені важливо було, щоб для дитини масаж відбувався спокійно і був в задоволення - так і було) Малюк зміцнів та став помітно активніший. Дякуємо Вам, п.Наталю!
Дякуємо Наталі за професійний масаж.Наталочка завжди пунктуальна і від кожного сеансу синок отримував лише задоволення,а після-солодкий сон.Дівчатка,кращого спеціаліста з таким величезним досвідом і підходом до діток я не зустрічала.
Ми теж хочемо подякувати за масаж !Наталя дуже пунктуальна, професійна, має підхід до діток і чудовий співрозмовник!Все пройшло просто чудово!
Я теж залишилась задоволена роботою п. Наталі. Вона - відповідальний спеціаліст, який чудово ладнає з дітками.
Наталю, дякуємо за курс масажу. Все як завжди чудово. Може так співпало, а може ні - вранці був останній сеанс, а щойно малюк вперше встав на "четвереньки" самостійно і колихався "як пшеничка")
Шановні матусі!Я у відпустці до 30 липня.Звязатись зі мною можна по вайберу, або пишіть у приват. Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
Хочу подякувати Наталі за масаж для мого синочка. Завдяки Вам він полюбив масажі, а головне я бачу результат, малюк став набагато рухливішим і крутить голівку в різні сторони. Через деякий час обов‘язково пройдемо ще курс масажиків. Дякую Вам Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Хочу теж лишити відгук про успішний курс дренажного та загальнозміцнюючого масажу, який провела моїй донечці Наталя. Дуже приємно мати справу з відповідальною, пунктуальною і просто надзвичайно приємною людиною! Щиро Вам вдячні, що допомогли нам прийти в норму після перенесеної хвороби