Доброго дня усім. Знаю що у багатьох районах Львова є справжня проблема з дитячими площадками. Є можливість трішки зменшити цю проблему, а саме влаштувати декілька дитячих площадок. Подумайте чи в вашому районі така потреба. Наголошую, це не площадки у дворі якихось окремих будинків, це великі спільні площадки . Для облаштування підійде будь який пустир, проблему розчистки території беруть на себе волонтери (вони уже зголосилися ) Одже від вас потрібно. 1. район . 2. на скільки орієнтовно дітей, якщо можна вікових груп орієнтована площадка 3. де можна влаштувати площадку (якщо електронкою скинете карту, взагалі супер). 4. можливо є занедбана площадка, яка потребує відновлення - адреса п.2 5. Чи ви можете якимось чином долучитися (руки- наприклад можу копати, головах креативні ідеї нам не завадять, буд матеріали, зварювальні послуги, озеленення, вивіз сміття)- тоді контакти. 6. Можливість влаштування спорт майданчиків (не лише футбольні поля ) Одже жду пропозицій і ідей і прошу не зволікати. облаштування першої площадки планується на березень місяць , бо нема чого зволікати
Відповідь: Дитячі майданчики Можу хіба порадити в процесі виконання. Ми собі під будинком вже зробили площадку, самі батьки. Гарували там усе літо. Між 63 і 65 будинками по Кн. Ольги (навпроти ЦУМу), заходьте Щоб з того щось вийшло тре батьків місцевих залучати. Бо раз збудувати - то півсправи. А треба ще періодично ремонтувати, доглядати, п"яниць розгянати тощо. ми свій мусили обгородити, щоб не перетворили алкаші на кафє...
Відповідь: Дитячі майданчики Гей народ- невже нікому не потрібно ??? Дайте хоч адреси де вашим дітям бракуе площадки, чи футбольного поля, чи тенісного майданчику.
Відповідь: Дитячі майданчики Футбольне поле під вікнами. А місця під майданчики на Левандівці - вагон. І під моєю хатою, втч. Пісочницю під вікнами маєм (сам пісок купую), а решти....
Відповідь: Дитячі майданчики Хм, можливо нам буде потрібно. Десь в грудні почали в нас на подвір"ї ставити майданчик дитячий, ставили ледве не ночами (я так розумію кошти освоювали до НР). Поставили, діти не встигли натішитись, як сьогодні приїхала машина і майданчик розібрали.....:agree:, і розумій як хочеш...через одне місце в нас все робиться. А ще потребує відновлення майданчик за Арсеном (на Чорновола), там є озерце і дитячий майданчик (здається вул. Панча,8) , діти з усіх навколишніх і не дуже будинків сходяться - від 1 до 5 р., літом взагалі як мурашник. А на майданчику 3 гойдалки і одна гірка і пісочниця і всеце ледве не розвалюється.
Відповідь: Дитячі майданчики Ljolik, то ми з Вами певно сусіди, бо теж гуляємо на майданчику за Арсеном. Вчора була там з малим, якийсь жах, там вже навіть качелі повідламували, а місце справді хороше.
Відповідь: Дитячі майданчики Підкажіть якщо знаете де там жек поблизу, щоб я могла зясувати кому належить территорія (а то ми відновимо а там котлован під будинок вириють ) одже ропочинаеми список : 1. вул. Панча,8 - Позаду Арсена на Чорновола. 2. ...
Відповідь: Дитячі майданчики Знаєте, в моєму районі хрущовок проблема не просто з майданчиками, проблема з місцем для них. Будинки 4-х поверхові, дворики шириною в одну машину + особняки зі своїми пісочницями. Я візочком їздила за тридев'ять земель. Є недалеко стадіон від Сільмашу, колись за мого дитинства там був і дитячий майданчик, і баскетбольна площатка, 2 поля, і навіть тенісні столи. Але я не знаю чи на їхній території можливо щось відновити, це здається до сих пір власність заводу (якщо він тільки не банкрот).
Відповідь: Дитячі майданчики Жек 410 є на проспекті Чорновола (не знаю точно номера), але точно знаю, що це шіснадцятиповерховий будинок. Щодо котлавану, то нічого там вирити не зможуть, бо фізично місця немає та й озерце свідчить про те, що грунтові води близько.
Відповідь: Дитячі майданчики Сусіди якщо не помиляюсь то на Батальній теж кілька раз пересікались. Принаймні Петруся на аватарі впізнаю .
Відповідь: Дитячі майданчики Миколайчука, перед будинком 1а, майданчик формально є (дві ржаві гірки і дві драбинки-павучки), належить ЖЕКові (поруч, номер не пригадую). Дітей маса, місце гарне, а толком нічого немає. От чи вдасться долучитися - не знаю, бо з сусідами з дітьми практично не спілкуюся, діти в садок-школу тут не ходять.
Відповідь: Дитячі майданчики хоч Натагідра просила великі спільні майданчики не в дворах, напишу про великий дуже гарний майданчик але у ДВОРІ вул Волод Великого 35 і вул Тролейбусної 2. там готовий баскетбольний майданчик, але занедбаний, там доить добра стара огорожа, добра гірка була, місця для пісочниць є... все є, тільки потребує праці... навколо багато будинків - дітей багато теж...
Відповідь: Дитячі майданчики Ну от значить на суботу я маю вже роботу, буду їздити і дивитися. Заодно познимкую, щоб мати з чим іти до спонсорів. 1. вул. Панча,8 - Позаду Арсена на Чорновола. 2. Стадіон Сільмашу. 3. Миколайчука 1а 4. Володимира Великого 35/Тролейбусна 2 Чекаю іще пропозицій
Відповідь: Дитячі майданчики На Науковій немає нормальних дитячих майданчиків. Ті , які я знаю всі поламані. А про місце , то хіба на місці старих, бо там де можна було б нові, то там будинки побудували. Можна біля 1001 дрібниці внизу, там є майданчик, але все поламане. А інші місця то хіба в дворах, наприклад біля будинку дитю та юн. творчості.
Відповідь: Дитячі майданчики мда, поясніть Фомі невіруючому, хто ви такі, хто збирається фінансувати будівництво майданчиків, навіщо воно йому, і хто такі "добровольці". І де гарантії, що ви шукаєте місця під дитячі майданчики, а не, скажім, під магазинчики чи кафешки? ггг, "дитячий майданчик не хочете, оптом..."?
Відповідь: Дитячі майданчики Знаю ще одне місце, де катасрофічно бракує майданчика. Вулиця Під Голоском, 21. Там стоїть один будинок (біля гуртожитків), навколвже брюховицький ліс і бавитись діткам зовсім немає де. Місце є, навіть вже якусь частину інвентаря мешканці роздобули, та на нормальний майданчик ще не спромоглися.
Відповідь: Дитячі майданчики о! згадала ще гарне місце! біля Максимуму - кінець вул. Стрийської є щось схоже на майданчик, людей багато там відпочиває, територія теж досить гарна є...
Відповідь: Дитячі майданчики А вам, Ольга, хіба не цікаво, хто і чому хоче для вас збудувати дитячий майданчик?
Відповідь: Дитячі майданчики Перехрестя Стрийська-Наукова, там є сквер - місця багато, а майданчик найближчий в кінці Стрийської (там де Ольга вказала), далеченько їздити з візком