Дешеві аптеки

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем bora, 27 Червень 2010.

1. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Відповідь: Дешеві аптеки

Зі свого досвіду скажу , що це не одна з найдешевших рецептурних аптек, мала з чим порівняти. Але якістю виконання у них задоволена найбільше.

2. kraplynka

kraplynka реалістка

З вами погоджуюся. До речі, може туди тільки й звертайтеся, бо коли на Чупринки останнього разу купувала для мами свічки по Масляку, то смерділи більш, ніж звичайно. Потім мама жалілася, що раніше такого не було, смерділа (пардон) вся білизна, певно на чомусь зекономили (казала мама, що раніше й какаомасло чути було), а чогось більше зафугували :sad:

3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відрізняються однозначно, місяць тому була потреба придбати ліки з рецептурного, то найдешевше знайшла на Симомненка, в державній аптеці, причому ціна таки "добре" різнилась з іншими

Останнє редагування: 13 Жовтень 2013
  4. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Якщо потрібно зробити ліки за рецептом то ходжу в аптеку що є біля поліклініки на Симоненка. Здається ціни пристойні. А так то переважно ходжу в Знахар. Купую там постійно один препарат і кожен місяць дивуюся як на нього ціна росте.

5. sonyk

sonyk New Member

от і я купую завжди ліки в Знахарі.там справді різні ціни звжди.бувало таке що на наступний день ціна на той самий препарат на 4-5грн більша.

6. La esposa

La esposa Moderator

мені одного разу три пачки дуфастону продали за три різні ціни (в одному чеку) :) пояснили тим, що різні партії завозу. Новіші вже стали дорожчі.

7. sonyk

sonyk New Member

так так.чоловік вчора брав капельну систему по 1грн , а сьогодні така сама вже 4грн:girl_devil:

8. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

І я все-таки за "Знахар". Ціни справді трохи "скачуть", але не на стільки, як в ін. аптеках.

9. katysik

katysik Well-Known Member

100%!!! Вчора шукав чоловік один крем по аптеках, то в Знахарі він був в районі 130грн, тоді як в інших аптеках від 170грн... :khomyak: нормальна така собі різниця на кремі!

10. smugastik

smugastik Well-Known Member

Може комусь знадобиться. На Левандівці, Широка 64 ( в супермаркеті "Вопак" ) відкрито аптеку " Подорожник", ціни на деякі медикаменти, навіть нижчі чим в "Знахарі".

11. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Ще хочу "похвалити" цінову політику аптеки мережі "Плюс".

12. kristina

kristina Well-Known Member

я лежала на Топольній, то серед всіх тих мереж, черга була величезна в Подорожнику, і мені з самого початку ліки купували їх медперсонал, то чек теж був з аптеки Подорожник.

13. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

14. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

чи є у Львові якийсь номер аптечної довідки, в якій можна дізнатися про наявність ліків у наших аптеках? А то у понеділок походила по аптеках, а даного препарату немає, і навіть ціни ніхто не може сказати.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

15. Kom

Kom Member

Має бути. Але я ось сьогодні шукала певний препарат, то зайшла на сайт аптеки DS, і через пошук знайшла в яких з їх аптек є потрібний мені препарат...
    Попробуйте тут глянути http://www.dlab.com.ua/rubrika/620

16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

дивилася..у аптеці DS ціна захмарна... до порівняння у Знахарі купувала потрібні ліки за 115 грн у DS вони по 150 грн

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

17. Kom

Kom Member

Знаю, що в Знахарі дешевше. Але, я особисто пару раз в Знахарі попадала на підробки. Я не хвалю DS, але в них переважно завжди все є, бо зайшла вчора в Сальве, з того що треба було нічого не купила

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Щодо підробок у Знахарі - часто купуємо там медикаменти і впродовж не одного року, то на підробки не натрапляли жодного разу :nea:

19. Talya

Talya Well-Known Member

ще залежить які препатати купуєте. якщо якісь дуже поширені, то імовірність потрапити на підробку є. я так з но-шпою і мезимом пролетіла. а тато купує собі якісь такі специфічні ліки, то не жаліється.

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мезим купуємо часто, той що Мезим Форте, досі ніхто вдома не скаржився (у нас всі мають проблемні шлунки, тому такі таблетки не раз допомагають)...