Щось не можу знайти підходящої теми, тому пишу тут, перенесіть якщо потрібноШукаю в Винниках гараж в оренду. Дівчата, хто звідти, може є знайомі, що хочуть здати?
Можна ж просто купити (в магаз. все від 2грн, супермаркетах) чи може вже маєте, розпилювач і покласти кристал, залити водою (є певні пропорції). Через добу можна використовувати. Сама якось раніше купила, такий дезік, де був окремий кристал і пшикалка і інструкція( те що я вище писала) Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
Дівчата, може, хтось знає жінку молода жінка-блондинка, яка готує страви на замовлення і живе в районі Будинку меблів (Любінська - Яворницького)? Вже кілька разів бачила, як люди забирають в неї замовлення. Якщо пишу не в ту тему, прошу перенести допис ).
дівчатка, може хтось підкаже де у Львові можна замовити/купити якісний чи шкіряний чоловічий гаманець?Так щоб і на права , документи, картки.
У Сільпо бачила, де дитяче харчування, але ціна 110 грн ( масу не пам'ятаю) Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
може хтось знає де можна наповнити кульки гелієм? хочу кульки замовити у китайців, а наповнити десь їх треба.
Знаю, що в Інтерсіті надувають на 2 поверсі, той що на Чорновола. Ціна залежить від того скільки часу триматимуться вгорі кульки, щось здається від 20 грн/10 год за 1шт-, але не впевнена. Якщо підійде район, то можу завтра точно піти-запитати. Можна запитати в Галицькому Писарі біля Магнусу, здається так називається. Ще є магазин Хохма з усілякими приколами на початку Личаківськоі
В галицькому писарі надувають. Прості 12-13 грн/шт. Але, якщо з своїми кульками, то треба показувати. Не всі надуваються гелієм.
@Khrystik, на Городоцькій навпроти колишнього маг.Електрон(тепер Рукавичка, перед тим Адідас). називається - "все для свята". ціни не знаю
Потрібна морська вода, але та що в аптеках дуже дорога. Може десь продають очищену дешевшу? Для прочистки носа.
Знаю, що промивають звичайним фізрозчином. Я купляю хьюмер, так як то великий об`єм спрею, то ціна більш прийнятна.
подивіться в Like by Look на Коперника купити шкіряні чоловічі жіночі гаманці - Інтернет-магазин одягу "LIKEBYLOOK"
В мене син минулого року привіз з Болгаріі кілька літрів можу дати, правда не очищена А Віці я промиваю звичайним фізрозчином, той що в ампулах продається, переливаю в монодози від х"юмер.