підкажуть, де у Львові гарний вибір декорацій на день народження дитини, цікавлять ті шапочки на голову, скатертинки, тарілочки, склянки. Потрібно все з феями чи принцесами. І чи десь продають об"ємні цифри на ДН?
і ще, хтось поділиться, де можна купити/замовити тематичний торт ( фея чи принцеса) , але без використання мастики. Бо я точно то не спечу.
Може хто натрапляв на таку вату, колись була така рожева, для чистки золота і срібла? Чи щось того типу може сучасніше з'явилось? Але тої вати мені бракує. Скажіть де бачили прошу.
Поділіться контактами кондитера, який зможе зробити тематичний тортик, може бути і з мастикою. Може десь на ДП є темка - тикніть пальцем)
трохи не в ту тему, але не можу їншої знайти: підкажіть де у Львові найвигідніше можна здати золото(старі ювелірні прикраси)? в звичайних магазинах де продають золоті вироби, якщо на обмін то +- 500 грн за грам дають, в самих же ціна за грам ого-го! Може десь в майстернях/ломбардах вигідніше?
наскільки я знаю то всюди так, бо вийшов якийсь закон що золото можна приймати лише як брухт і ціна відповідна набагато нижча, я колись в магазині в ювелірному заводі обмінювала грам на грам і доплачувала за роботу, то тепер там теж приймають золото як брухт по 500грн+- а купувати треба готовий виріб вже по 1000грн, хіба шукайте когось зі знайомих на тому ж ювелірному або в подібних місцях то можуть вам вигідніше обміняти.
Підкажіть де в районі Стрийського ринку можна купити невеликі образи в рамках? завтра на роботі в нас має бути священник і нам потрібно кілька штук щоб освятити
Є купа ломбардів, хоча б на Князя Романа пройтися. Але не здавайте у першому-ліпшому, ціни всюди відрізняються у них. Але вигідніше таки грам-на-грам у ювелірці + доплата за виріб, який сподобався і у деяких ювелірках нема доплати за роботу. Я так рахувала, коли треба було купити хрестик на хрестини і мала своє золото, що не ношу. Зупинилася тоді у Амфорі біля готелю Швейцарський на Кн. Романа. У ломбарді було тоді за 1 гр. десь 450 грн, а у ювелірках коштувало золото 750 грн за гр. (але то було на початку осені, які зараз ціни не знаю). От і рахуйте.
Лаванду часто продають біля Галицького базару як йти від, власне, базару до пам. Д.Галицькому. Там стоять люди з різним крамом Часто бачила лаванду в букетиках. Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk