Я купувала рiк тому дитячу орал бi за 125 грн в магазинi Сандра( вул.Грiнченка, кiнцева 13 троллейбуса), в той час в магазинах побутовоi технiки такi щiтки були пiд 200 грн.Там для дорослих були, на днях туди поiду за пiдгузниками - то гляну наявнiсть та цiну.
А там міняються запаски? Бо є дитячі орал бі, у вигляді спайдермена, памятаю, то вони типу одноразові, запаску не можн плміняти
Купляла і бачила в Сільпо. Арсен. Антошка. Але в пакетиках , а не в довгій пачці. печиво малого розміру.
Я точно не впевнена, але думаю на гуртовому шуварі, там де ряди з квітами і всяким декором, мали б бути такі речі за нормальними цінами.
Це орал-бі на батарейках, це на Грінченка маг? Так? Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Так, це орал-бi на батарейках.Магазин Сандра на Грiнченка.Пiдгузники дешевшi сутэво - можна купувати поштучно( тодi цiна залежить вiд розмiру) або в пачках, наприклад памперс премiум 350 грн велика пачка.Та i вся побутова хiмiя дешевша, загалом файний магазин
Якщо карнавальних, то на Джерельній, біля базару краківського, є прокат дорослих костюмів. Точна адреса в гуглі є.