Відповідь: Де ми купуємо ковбасу колись давно вершкове масло як було сильно замерзле то коли його різали воно просто крошилось чи такими пластиночками йшло. А тепер навіть задубіле просто скибочкою ріжеться. Може воно й твердне але напевно щось в ньому все одно не те як колись.
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу А ми вже пів року їмо тільки доашнє масло. Правда купую не у Львові, бо поки не знайшла свого продавця, а в першої попавшоїся бабки купувати страшно. Таке масло значно смачніше за магазинне, та й не дорожче (купували по 60 грн за кг). Його коли надрізаєш, на зрізі з"являються краплинки. Звичайно перед тим як купити, мушу його принаймні понюхати, бо сильно домашнього з запашком корови не переношу. Сметану так само купую тільки домашню, бо магазинна то сам крохмаль чи що вои туди калатають...
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу Не все, те, що я брала у Лімо, цілком нормальне. Воно не те, що твердне, а просто дубіє, відрізати шматок нереально, і на смак нормальне. Може, з часом буде такий самий непотріб, як і всюди, але їх магазини відкрилися недавно, мабуть, тому і не хімічать.
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу не вір очам своїм, знаєте так колись казали. Я в магазині беру в руки пачку масла і дивлюсь на складники, бо там буде писати якщо в додатках є олія чи нема. У нас он марґарина також тверда, але воно марґарина. А є таке тверде, але на камінь таки не замерзає, масло Корівка, а в ньому є домішки олії. Я вредна і масло в магазині пробую на смак, перед тим як купити.
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу Я купую масло "Вершкова долина" або "Полтавочка", а ще непогане те, що на вагу, але по 55 грн за кг.
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу Вже кілька років купую масло Яготинське - натуральне, але не знаю чи у Львові є.
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу Моя мама купує ковбасу у своєї співробітниці, яка сама її готує. У неї ж купуємо м'ясо. Іноді купуємо дрогобицьку ковбасу (в супермаркеті чи родинній ковбасці). А до пива ще купуємо ковбасу в Ашані (така величезна-величезна, зверху обсипана зеленим дуже-дуже гострим перчиком), тато її замотує в шматок лаваша і їсть в прикуску до пива! смакота!
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу Ой, тільки що побачила, не минуло й місяця! Це такий магазинчик зі сходками, перед поворотом до Стрийського парку (біля консульства), недалеко від страшнючої новобудови. Через дорогу - еколан, поруч - перукарня, трошки далі - канцтовари, кондитерська, взуттєвий і подарунковий. Недавно тато купив масло від "альма-віти", запаковане трубочкою (як ковбаса), також гарно підмерзає і на смак ніби нічого так.
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу ми на Краківському купуємо і ковбасуу (у п. Віри) і м’ясо (у п.Марії). Їх нам свекруха порекомендувала. Але перд походом на базар - завжди телефонуємо за день-замовляєм.
Відповідь: Де ми купуємо ковбасу Плавно до теми ковбаси долучилось ще й масло! Купуємо вже роки ковбасу на Маршала Рибалки базарчику у однієї пані, та якість ковбаси помітно змінилась, рублена вже помірно рублена...та й не дивно, ціни дуже не можуть піднімати, то якість приходиться змінювати. Хоча цікавий факт: знайомий що має ферму вирішив на Пасху зробити домашньої ковбаси для себе та своїх, зробив собі в ущерб, собівартість не повернув не говорячи про заробіток!