@Kroshka Enot я для себе не маю сенсу вимиватись не вдома. Після любого миття не вдома- я не мита. Може, хіба людина після басейну прямо на роботу)), тоді ще можна зрозуміти. Але, краще спланувати час, щоб додому помитись зайти. Нащо в громадському душі робити інші процедури- мудрого нічого в голову не приходить.
Тут залежить, куди і чим людина добирається після тренування. Я завжди займалась ввечері після роботи, не плануючи нічого після. Але коли їздила маршруткою від залу додому, то мус ополоснутись в душі, бо ж запах і таке інше. І навіть коли їздила на авто, все одно відчувала потребу сполоснутись, бо після тренувань не хотіла одягати на спітніле тіло вуличний одяг. Але я теж не розумію вимивань з усіма процедурами. В моєму розумінні - змився і додому, і там хоч шкіру з себе випери.
Та я власне, про те і пишу). Додуматись до того ,щоб в гром. мийні робити собі спа-процедури- треба мати неабияку мозґу.
@NataliaFed, бо після тренувань ропарюється шкіра, відкриваються пори і тд, от і роблять процедури(( Особливо добиває, коли ти спішиш, а там прямо спа.
@Raven це, звичайно, добре, що все що треба відкривається, тільки шкреби, але ж блііін.... Я зрозуміла- економія води вдома 100%. --- дописи об"єднано, Feb 24, 2019 --- В мене в хаті є любитель не змити після себе всі "сліди" після купання/бриття, то шкандаль кожного разу, кожнісінького. То є елементарні речі, але такі промовисті
Я ходжу вже два роки, в мене картка денна , басейн і групові заняття. Але на мою думку не вигідно купляти картку підлітку і тільки заради басейну. Картка річна і сума не маленька. Плюс тре брати тренерів які будуть вчити, краще в звичайний басейн і тренер. В басейні завжди багато людей, якщо береш тренера то вчать на окремій доріжці.
Не знаю, як на Героїв УПА, на Сихові є ще дитячий басейн ( ну і для немовлят). Не раз бачила як 1-2 заняття вчили тренери старших, які панічно боялися води. Плюс у великому басейні десь 1/3 я твердо дістаю до дна ( 1,58). Тренери, якщо щось показують- то на суші, щоб чітко бачити. Хіба або дитина мала, або боязнь води і тренер у воді разом. Років з п’яти ( хоча є і менші) коли дитина вже тримається на воді- тренер пильнує з суші. Щодо довідки. То або в них у медсестри робиш за 200 грн. Або приносиш з поліклініки зі всіма печатками від сімейного. А вже сімейний перед тим, як дати, відправить Вас до гінеколога, дерматолога, зробити флюорографію і тд. Хіба Ви чемно все робите, то так підпише. Тренери є різної категорії, а відповідно різної ціни. Якщо картка преміум- то дають рушники та можна сходити в сауну опісля погрітися. Якщо ні, то рушники з дому, сауна платна ( якщо треба звісно). Окрім басейну ще є заняття в дит клубі. Не знаю з якого віку можна дорослі заняття та тренажерка, бігові. Як зарано- в дитячому клубі теж щось є. Ну і миття. Теж не можу в громадських душах митися. Якщо перед басейном таки треба, то після занять волію відразу додому. А там одяг прати, сама в душ. Але мені спортЛайф в межах пішої доступності і планую так, щоб відразу додому. --- дописи об"єднано, Feb 27, 2019 --- Щодо багато людей; то з тренером на окремій доріжці. Якщо без- то більше трьох на доріжці не було. П вдвох і зовсім не проблема. Якщо люди нормальні, то ніхто нікому не заважає. Ну і я сама йду на ту доріжку, де люди плавають плюс- мінус як я.
Я розстроєна, клуб Софія закрита на реконструкцію. Якраз з меншою хотіла піти. Мені туди зручно добиратись. І фсьо, до кінця осені точно.
Ходіть з нами в Аквапарк) Марія Олександрівна і Святослав тут. Наші діти, здається, разом займалися. На 15:45 групове заняття. 500 грн/8 разів в місяць. Для дітей від 4 років теж групове на 16:00 у вівторок та четвер, або вранці на 9:00. Надіслано від мого SM-G960F, використовуючи Tapatalk
Можна в формулу краси на Левицького, там дивлюся, всі тренери з Софії перейшли. Як трохи потепліє, ми підемо, нам близько теж. Єдине, що в нас завжди проблеми з виконанням завдань - не хоче моя донечка нікого слухати, крім мене, доведеться спочатку 'посватати' тренера, і не один раз Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Чи реально за місяць навчитися плавати людині, яка має страх глибини (зумовлений певним інцидентом в дитинстві), але яка має величезне бажання навчитися? Порадьте доброго інструктора, тільки Шевченківський район Львова (СКА або спортлайф в ТЦ Спартак, більше тут басейнів не знаю).
Вам треба дитячого інструктора. Зовсім дитячого. Або спочатку психолога. Зняти страх глибини, бо плавання - це реально блохи. Можна і з ютьюбу навчитись (я не жартую), ну якщо не плануєте на олімпійське золото. --- дописи об"єднано, Aug 23, 2019 --- На СКА зразу глибоко. Є місце де можна стати, але вихід в басейн на глибокій стороні.
Можу порадити тренера (на СКА), яка півтора року тренує мого малого. Знаю, що вона і дорослими займається. Але відразу попереджую))- людина вона специфічна, сюсюкатись не буде, але відповідальна і з тих, що вміє навчити. --- дописи об"єднано, Aug 24, 2019 --- Ще є так званий жабятник, тільки не знаю чи дорослих туди впускають. Загалом, @Kroshka Enot, як надумаєте, я в понеділок можу Вам все пробити шо до чого.
Маю куму, яка навчилась плавати на СКА, ми з нею в березні розмовляли, що панічно боїмося води, але їй потрібно плавання для спини (як і мені), і вже в квітні вона пропливала по 1,5км. Каже реально. Я би теж хотіла, але я так боюсь, що навіть лягти на воду не можу, я навіть з кругом боюсь плавати, як то ьюди плавають - поняття не маю))) Вроді 60грн вхід на ска, і 100грн година з тренером. Надіслано від мого SM-A505FM, використовуючи Tapatalk
Вчать плавати вiд 2х мiсяцiв в клубi "Китенятко" 4 локацii Тракт Клинянський, Новий Львiв, Симоненка, Наукова. Як груповi так i iндивiдульнi заняття.
Хочу піти на плавання, плавати вмію, але ще хочу, щоб малу 11 років навчили плавати і потім, щоб вона займалася в групі, а я в цей час окремо плавала, порадьте де краще, в Дельфіні на сихові чи у Водані на пасічній? бо це для нас найзручніша локація. дякую.
Мені здається, що Водан таки зручніший. Так ходила з меншим сином туди. Але якщо об’єктивно то сама вже не була в Дельфіні років 5, у Водані більше року.