Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Так без лікаря тут нікуди. антибіотики це однозначно, банально але ще пораджу "Біопарокс" в ньому є антибіотик місцевої дії і він точно не зашкодить
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Дякую! Мене розгребло сурйозно на ніч. Я не сподівалася такого, бо в мене гнійники як були, то в школі ще, і знімалось перекиссю. Лікарку свою недолюблюю, тому й не кликала. Випила флемоксину, пополоскала - йду спати. Сподіваюсь, до ранку попустить. Ой, йду ще біопарокс знайду
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Та ніяк! Хіба гірше. Сьогодні прийшла чергова лікарка і назначила уколи. Треба було викликати швидше і сходити на процедури в поліклініку і зняти ті гнійники. Бо зараз вони стали жовтого (а не білого) кольору. Ми в принципі з нею домовились ще сьогодні попити флемоксин, а вже завтра, як не буде покращення, почати уколи цефтріаксон. Але я себе хижо почуваю... То араз прочитаю про уколи і таки піду колоти. Так що, народ,бережіться, бо почула багатенько таких випадків. Гнійна ангіна, яка потім переросла в постільний режим з насмарком, температурою, кашлем і т.д.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Додайте до лікування вітамін С ,високу дозу, якщо вам не призначили.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. а мене ще зі вчора з однієї сторони горло болить . Вже біопароксом псикала, і хлорофіліптові пастили смоктала-результату 0 . І не червоне ніби може вкого таке було? А щодо уколів Ваших. Робіть все що сказала дохтор і буде все ок
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Може у вас вірусна інфекція? :confused:Біопарокс, хлорофіліпт це антибактеріальні препарати. Візьміть віт."С", пополощіть сіль-сода.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Дівчаточка хто з Вас робив кукушку останнім часом і скільки це приблизно коштує?
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Наскільки я знаю кукушку тепер грамотний ЛОР неробить, тому що це приводить до більшого розповсюдження інфекції, це доказано.:ninja: Є багато ліків, які лікують те чи інше захворювання. Часом можуть зробити кукушку хіба дитині і то лише при певних показах.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Цікава версія. То виходить мене свого часу безграмотний ЛОР вилікувала, ще й призначила промивання носа вдома по 6-8 раз на день соленим розчином. Я лише знаю, що кукушку не можна з розчином фурациліну робити. А які є докази розповсюдження інфекції?
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Ну-с! Навіть незнаю з чого починати... Я до 29 років про ангіну тільки чула, а після хворію по два рази на рік. Антибіотики мушу приймати, бо інакше потім плчевний результат. От знову мала ангіну. Пропила курс Аугментину. все чудово. Два дні раптом. Через два дні зранку прокинулась - ковтнути не можу, горло болить, голос пропав. Я в шоці. Свекруха вчора слухала - сказала, що тягне на запалення. Мабуть підхопила віруску, яка мені дала таку "засаду" - організм ослаблений та й чіпається всяке. Знову ликаю пігулки - цього разу Теопек. А лягти і хворіти в горизонтальному положення я не можу. Бо вожу старшу доню в лікарню на "кукушку" і ЛОР наша доречі надзвичайно "грамотна" і процедури в купі з інгаляціями та тубус-кварцом дали дуже хороший результат, який нам тепер треба втримати підчас вихідних. Такі справи.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Занудко, а хто в Вас ЛОР я можу про багатьох сказати в силу своєї "говорящої" роботи всіх менш більш непоганих лорів обійшла, як кого тре напишу в приват
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Мені від гнійної ангіни і просто болю в горлі допомагає Ангіхель - це гемеопатичний препарат, так-що його можна приймати вагітним і мамочкам які годують груддю
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Дівчата тема про ангіни і віруси, хто яку зараз профілактику вірусів застосовує. Бо ГРИП бушує. Я їм часник, але їм його як таблетку-ріжу шматками і запиваю бо інакше мені від того присмаку в роті буде зле. Ще їм лимони, мажу носа оксоліновою мазючкою і промиваю горло розчином соди і піхтового масла, а що робите ви ????
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. я купую редьку, роблю дірку, туди даю мед або цукор і п"ємо той сік(проти кашлю). Сік з апельсинів, лимони і ківі, чай з шипшини/липи/ромашки + часниково-цибульна терапія щовечора. Щось все одно того замало,може коли тільки починається хвороба, а вже коли почалася - щось треба серйозніше,а що?
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Мені для профілактики часник+лимон+полинь помагає, а ще ударна доза вітаміну С. Цього року я прокукала правда з профілактикою і мала з тим грипом їхати в Київ на семінар. Думала просто кашель пройде, а в поїзді мені як їхала хижо стало, зранку температура 39,5. Мала з такою температурою весь день на семінарі сидіти. Я її в таких випадках не збиваю, а п"ю дуже багато чаю, там теж чай допоміг, ніч промучилась, але за день стало краще. Принаймні мені допомагає: не збивати температуру і чай в ударних дозах + масаж акупунктурних точок дуже дієвий. Мене таке витягає швидче за будь-які таблетки. Буквально день-два.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. для профілактики мажу ніздрі носа бальзамом "в*єтнамська зірка" (смердло трохи, але терплю...) - це мені ЛОР порадила, а ще казала що оксолінова мазь не дієва. І звичайно загальне зміцнення організму здоровим, вітамінізованим і раціональним харчуванням