Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. я ще знаю, що якщо видно з під якої вії він виліз, тобто де його голівка, ту війку треба вирвати - одну, але я не робила такого, тому допоможе чи ні обіцяти не можу:confused::confused::confused:
Ми почали 2 тижні тому...Поки ще не хворіла дитина за ці 2 тижні, а далі побачимо. Рекомендували з власного досвіду як хороший препарат Тоя на питання про рибомуніл писала
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. а в мене коліжанка так само десь два тижні дає той рибомуніл...зараз дома з отитом сидять.....:confused:...а як почула скільи він коштує,і яка схема давання.....грошей не стачить..... ....я все тероризувала свою лікарку,щоб мені таке подавати малому для профілактики,вона радить абсолютно нічого не давати....максимум 5 крапель настоянки ехінацеї( для нашого віку) вдень до чаю.....
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Я приймаю той рибомуніл з грудня по схемі, хочу сказати, що задоволена, бо майже весь 2008 постійно хворіла. А з вересня по грудень то просто жах! В вересні гайморит - курс антибіотиків в уколах, постійні бронхіти і віруси і ангіни... Вже думала мене та зараза ніколи не відпустить. Вже не було ні сил ні бажання боротись з тим всім... Але, дай Боже здоров"я тій лікарці, що мені і моє хронічне горло і гайморит без хімії вилікувала, і ще після рибомуніл призначича (казала, що в мене вже нема імунітету на слизових оболонках дихальних шляхів). Результат мене тішить, почуваюся набагато краще, ось буду приймати третій. Єдине, що засмучує, це ціна - купувала на поч. січня по 50грн, а сьогодні - 90! Капєц повний.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Забула сказати, що на початку лікування, тобто перші три тижні по схемі ніякого фантастичного результату не було, а навпаки, мені було також зле, якесь постійне відчуття хвороби, температура 37-37,2, а потім потиху все зійшло....
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Якщо сильно болить горло рекомендую спробувати лимонний сік (вичавити з лимона) і потроху ковтками пити, кажуть та кислота вбиває ту горлову інфекцію, кілька разів на день і відразу видно результат!!!!!
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. А воно не подразнює горло? В мене якраз дуже болить горло, може попробувати...А ви пробували???
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Я з лимона вичавлювати сік не пробувала. Але купувала готовий. Або їла просто лимон без цукру зі шкіркою.Не дуже приємно, але допомогає. Однак з цим треба бути обережним - лимонний сік у великих кількостях не дуже добре на шлунок.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Дівчатааа, поможііііть! Кашляю так, що мене можна на прив"язь замість пса садити. Сьогодні вночі ні сама не спала, ні чоловіку не дала. Аж м"язи живота болять, так гепаю. Температури нема, нічо не болить. Як можна швидко при мінімумі медикаментів перестати?
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. якщо кашель сухий,лаючий-содова інгаляція,молоко з содою,боржомі,масло какао,редька,калина
Вже десь писали - в редьці виколупати дірочку, туди покласти мед, сік який утвориться пити по чайній ложці. ще мама мені хавжди давала чай з чебрецю (або молока), туди по чайній ложці меду, соди і масла. Противне дуже але і дуже помогає. (чебрець здається взагалі тут помічний) Свекруха робить завжди парене молоко+мед+масло і в ліжко. Ще можна гірчишники, але поперемінно - один вечір на груди, другий - на спину. Ну і іноді розтирають плечі і груди на ніч горілкою - тоді в розтертих місцях пришвидшується квовообіг і це якимось чином впливає на легені і бронхи. Але всі ці рецепти (крім молока) скоріше якщо є бронхіт , є кашель сильний, але не відкашлюється. ТОбто вони для покращення виділення мокроти, а тоді і кашель проходить. Спочатку може бути трохи сильніший за рахунок виділень, а потім проходить. А просто сухий кашель може бути мабуть і від чогось іншого А... Для бронхів добре помогає також інгаляція з ефірного масла сосни, евкаліпту. Я вдома іноді в аромалампу додаю сосну - кажуть що вона крім всього ще й вбиває в приміщенні в хвороботворні організми.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. А в мене інформацїя (від мамів котрі хлопчиків мають), що якраз ехінацею не бажано давати для хлопчиків... А от відгуки про рибомуніл хороші, хоч згідна з вами - дороге воно задоволення. Самі не пробували ні ехінацеї ні рибомунілу. Я для профілактики застосовую народні методи, про які прочитала в бібліотечці "Зелена планета" Н. Земної. А саме: 1 ст.л. малини (будь-якої замороженої, варення чи сушеного листя) 1 ст.л. смородини (теж в будь-якому вигляді), 1 ст.л. шипшини та 1 ст.л. меду. Все це залити 1 л. окропу, закутати і настояти 20-30хв. Пити по пів склянки 4 р. на день (або давати замість компотику). А при перших симптомах простуди чи грипу ще роблю ліки з оману високого (девясил). Продається в аптеці. А ліки такі: 1 ч.л. подрібненого кореня оману залити 1 скл.води, варити на слабкому вогні 30хв. (можна на паровій бані), потім процідити. Пити по 1ст.л. щогодини впродовж дня.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Спробуйте від кашлю таку інгаляцію: 200гр картопляного відвару, 3 кр йоду, 3 лаврових листочки, сода на кінчику ложечки. Дихати 7-15 хвилин; процедуру робити перед сном.
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Привіт! Дівчата, порадьте хорошого приватного педіатра (якого можна викликати додому) бажано телефон також. Третій день температура 38,5 і неможу збити нормально. Приходила лікар з сімейного лікаря по місцю проживання, виписала купу таблеток, які абсолютно не допомогли.. (((((( Буду дуже вдячна...
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Можу порадити Миронович Лілію Петрівну. Коли була доця ще манюньою ми до неї звертались декілька разів за допомогою і були задоволені. Вона приїжджала до нас до дому, спершу все розпитувалась про дитинку, потім оглядала, зважувала, і навіть присилала до нас медсестру, щоб та взяла аналіз. Працює Лілія Петрівна на Мечнікова в ПБ. Якийсь час стажувалась за кордоном. По телевізору неодноразово її бачила. тел. 8067-999-48-82 або 75-78-53 (дом) Можете зателефонувати, поговорити з нею, а далі самі вирішете
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Як почувається Ваше малятко, Marianka? Ви звертались до Миронович? Чи задоволені ви її відповіддю?
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Дуже добре при болях в горлі Біопарокс. мене за день від страшної ангіни на ноги поставив
Відповідь: Ангіни, віруси і т.п. Один біопарокс не допоможе, я роблю так: -полочу горло содою з крапелькою йоду ( хлорофіліптом,ромашкою,корою дуба,шалфеєм):8: -смокчу фарингосепт:8: -пшикаю біопароксом:8: Після цих процедур годину не їсти і не пити. Досить непоганий ефект дає йокс:confused: А взагалі найкращий варіант,навіть для маленьких дітей-це варення з рожі:y:.Правда,дістати його зараз нереально:xaxa::xaxa::xaxa: