Ангіни, віруси і т.п.

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Олька, 24 Вересень 2008.

1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: Ангіни, віруси і т.п.

Дуже дякую за поради!!! Про рожу я також чула, мені в дитинстві мама стоматіт нею лікувала, але де її взяти????? Може знаєш де можуть продавати? То класна штука, таку в хаті треба мати!

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Блін, захворів чоловік. Вночі був гарячий як батарея, не будила, тому яка була температура - не знаю, зранку - 37.4, зараз спала, але усього ломить. Більше нічого не болить. І що то може бути?

3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Такі симптоми при отруєнні можуть бути. Темпеартура, гарячка, тіло ломить, але живіт може й не боліти. Якщо ближчим часом не буде рвоти, значить не отруєння. Якщо ж буде-одразу настане полегшення.

4. julchyk

julchyk Well-Known Member

парагрип-своєрідне ОРВІ.

5. Chortenia

Рвоти немає, тільки усьо ламає разом з головою

може бути, а чіво з ним робити? усе те саме, чи є якесь особливе лікування

6. julchyk

julchyk Well-Known Member

Все те саме.Можна ще попити гомеопатичний "Грип-хель" або "Енгістол"

• Подобається Подобається x 1
  7. bora

bora Well-Known Member

Як я "люблю" гілки для самолікування. І таку практику. Ось якраз приклад. Батька тиждень впрошувала піти до лікаря - нє. сам. Сьодні як припекло таки пішов - дочекався, що хтіли в лікарню ложити з ускладненням. Сорі, наболіло.
    А я нічого не можу по пораді приймати - в кожного свої протипоказання - тому реально боюсь таке практикувати зі здоров"ям.

8. Chortenia

А що з батьком?

9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну, тут наче люди розумні зібралися, тому інформацію фільтрують і всі підряд запропоновані ліки вживати навряд чи збираються. А знаючи наших лікарів, нічим не гірше займатися самолікуванням...Я зараз перед роботою на електрофорез ходжу, і вже кілька разів чула там розмови медперсонала про те, що лікарі людям ліки виписують, бо у них з аптеками домовленості, а ліки всі-то трутка страшна, що лікарі то самі чудово знають, а все одно виписують...Отаке от...А дехто лікарям довіряє своє життя!

10. Irusya

Irusya Well-Known Member

Може хто приймав Рибомуніл? Поділіться досвідом такого лікування

11. odree

odree Well-Known Member

Дуже хороший препарат. Справді дуже допомагає при частих застудах.

12. kati

kati Well-Known Member

цієї осені мала страшну проблему...за півтора місяці 4 рази ангііни....горло то взагалі моє слабке місце, але щоб так підряд 4 рази, ще такого не було. Звернулась дл спеціаліста,думала взагалі скажуть миндалини вирізати..... Но вирішили попробувати пролікувати хелівськими препарат\ами, . Пролікувалась місяць ТТТ поки що тримаюсь.
    ось такий список препаратів
    - ангін хель
    - траумель С
    -вокара
    -лімфоміозотт
    -аерозолі інтерферону
    Та прокололась ехінацеєю та тозілітіс композітум

13. Chortenia

Дівчата і не тільки, а хто що думає про імуностимулятори?
    У мене, чесно кажучи, до них довіри жодної, але свекруха щоразу при кашлі намагалась дати афлубін, а братова умкалором, від чого я поки що відмовлялась, але обгрунтувати "чому" так і не можу.
    Може, в кого є якісь аргументи і факти?

14. Ksani

Ksani Well-Known Member

умкалор - це здається рослинний антибіотик, а не імуностимулятор

15. амелі

амелі Well-Known Member

З інструкції до Умкалору "Антибиотик растительного происхождения с иммуностимулирующим эффектом для лечения инфекций верхних дыхательных путей, уха, горла и носа у детей и взрослых.
    якби ж то тільки знати, що у наших аптеках продадуть не фальсифікат "Афлубіну", "Імуналу"......і т.д.

16. Irusya

Irusya Well-Known Member

tslezinska, як довго Вас боліло під ребрами і чим закінчилося? Бо в мене щось схоже:sad:

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

як болить? ніби таке відчуття що то легеня впирається в ребро? не віддає в шию часом?бо в мене таке було 3 дні. результат -запалення жовчного міхура.і діагнох хронічний холоцестит.

• Подобається Подобається x 2
  18. kati

kati Well-Known Member

дівчата підкажіть методи лікування ячменю....я сьогодні проснулась зранку з такою "радістю".Знаюпотрібно припалювати спиртом+альбуцид і тетрациклінка....
    може ще хтось щось підкаже,бо це жах...з дому неможу вийти

19. Megan

Megan Well-Known Member

Кажуть, що потрібно, щоб хтось в те око несподівано .... плюнув:8:. Знаю, що і смішно, і неприємно, але саме таким чином я його і позбулася. А ще потрібно на протилежній руці, на третьому і четвертому пальцях перев"язати пальці ниткою типу вісімки. Це не забобон - там є нервові закінчення, які перетискають живлення для ячменю. Ось так. Виздоровлюйте.

• Подобається Подобається x 4
  20. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В мене коли починався ячмінь мені казав лікар його гріти - зварити звичайне яйце, завернути його в легкий рушничок і гріти око - так щоб було відчуття тепла, але не пекло. Але це було на самому початку - коли почало боліти, трохи почервоніло, але самого ячменю ще не було.

• Подобається Подобається x 2