Ангіни, віруси і т.п.

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Олька, 24 Вересень 2008.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Ангіни, віруси і т.п.

вам обов*язково потрібно з дитиною на море. у мого співробітника донька мала постійні ангіни, лікар порадив море і полокати морською водою горло - з того часу забули що таке ангіна ттт...

---------- Додано в 06:22 ---------- Попередній допис був написаний в 06:18 ----------

може спробуйте якісь ефірні олії, десь читала що олійка якогось хвойного дерева дуже добре дезинфікує приміщення, здається ялівця, але не впевнена. Подушіть часничок, поставте біля чоловіка, часто провітрюйте.

2. Відповідь: Ангіни, віруси і т.п.

Підкажіть, будь-ласка, вчора ввечері почало боліти горло, було видно, що воно почервоніло і дещо набрякли мигдалини. Сьогодні купила інгаліпт, зараз відносно легше, але появились білі гнійники. Це що ангіна? Але температури немає. Дуже переживаю, щоб не заразити доцю.

3. agalinka

agalinka Active Member

Краще проконсультуватись у лікаря у нас у малого зараз стоматитна ангіна, важко відрізнити ті язвочки.

4. Donner

Donner Member

Така сама проблема, в мене ангіна, в хаті - дружина й двомісячна дитина. Наш порядок дій:
    - кварцування 20 хв. щодня (кварцова лампа в магазині "Світ екології на бр. Рогатинців коштує 415 грн")
    - провітрювання якнайчастіше
    - вологе прибирання
    - хворий ходить тільки в масці, яку що дві години міняє
    - мама постійно п'є Інфлюцид, гомеопатичний препарат, який зміцнює імунітет і діє на віруси
    - ефірна олія ялівця. Реально дезинфікує повітря.
    - окремий посуд тата
    - окреме спання тата

І, звичайно, грудне вигодовування!!!:)

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Однозначно бактеріальне походження хвороби.В цьому випадку необхідні антибіотики!

6. parom77

parom77 New Member

Батьки, не капайте немовлятам ті всі рекламовані судинозвужуючі крапельки!Купіть собі хьюмер голубий для немовлят, може трохи дорожче, зате безпечно.Продається в маленьких пластикових ампулах, вимиває всі соплі знімає набряк.

7. Bride

Bride Well-Known Member

Перемерзла на закупах в неділю. Вчора вперше за 4 роки піднялася температура. аж до 37,4...але для мене це був жах, вночі була рвота десь 4 рази, кашель, болить горло, повисипало якимись пухирцями на горлі. Після рвоти обклало жовтим язик, постійне відчуття гіркоти в роті.
    Викликали невідкладну допомогу. Чому рвота не знають, але є ще запалення нирок((((ото нагулялася
    Що це за вірус такий?

8. Sertce

Sertce Member

Не маю часу читати все в темі, тому питаннячко: xто що робить при тонзиліті й частиx ангінаx? Реально, дістало вже! Температура лише максимум 37,2." Мигдалики" розпуxають так, що жаx.

9. Solomi

Solomi New Member

вокара
    хлорофіліпт в таблетках
    промивання з тантум верде в лікаря за допомогою великої голки та струменя води.
    варення з рози смоктати
    ну і здати аналізи на ревмопроби ,бо може десь сидить зараза в організмі.

10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Може краще вирвати?

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Основною є гемолітичний стрептокок
    Знайдіть толкового лікаря

11. Samodumka

Samodumka New Member

При вірусних і не тільки ангінах зараз появився спрей Ангіноваг і таблетки Анзибел - мають противірусну, протимікробну, антисептичну і обезболюючу дію. Але варто проконсультуватись в доброго ЛОРа, а не в сімейного лікаря

12. jantarna

jantarna New Member

При ангінах та застудах рятуємося гомеопатичними препаратами. Не дорого, швидкий ефект, і саме головне організми свої не труїмо.

13. ViTanya

ViTanya Member

Мені не дуже подобається, що в цей спрей входить гормон (гідрокортизон), а ж його ще й пшикати спочатку потрібно кожні 2 години і тому добова доза гормону нічого така виходить :sad:

14. Джина

Джина Загублений

Простуда і ОРЗ. Як і чим ефективно лікувати?

Розкажіть будь ласка, як ви лікуетесь від різніх ОРЗ та простуд? Я прихильник натуральних, народних методів, але на жаль не завжди вони дієві.А зараз якраз така пора, що застудитися дуже просто і дуже цього не хочеться.:girl_wink: Можливо у когось є свої, перевірені часом і досвідом рецепти, засоби боротьби з нежиттю, кашлем. Як швидко вилікуватися і не хворіти?

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Дівчаткі! Температура лізе догори. Вже 38. Горлу і носу полегше)
    Щодо температури - це поганий чи хороший симптом?

16. Lankoma

Lankoma New Member

Відповідь: Простуда і ОРЗ. Як і чим ефективно лікувати?

Я якщо раптом захворію, біжу до лікарки, боюся самолікуванням займатися, особливо дититну лікувати самій не рекомендую. А взагалі народні засоби дієві, у нас в сім'ї всі їдять, цибулю і часник. Гуляємо багато на вулиці, це можна вважати гартуванням. Чай різний лікувальний заварюю, травички, малину, калину і тому подібне. Інколи противірусні теж використовуємо для профілактики або як лікування. У цьому році купила краплі деринат, начеб то допомогають, оскільки доки, ніхто в нас в сім'ї не захворів. Запитувала у педіатра їх можна і діткам маленьким капати, так що я і синові капаю,а він ходить у нас в садок .

17. Джина

Джина Загублений

Чаї і ми п"емо і на вулиці гуляемо, намагаемось почастіше и не зважаючи на погоду. А ось цибулю у мене не всіх заставиш їсти. Носи крутять, так я просто на тарілочку розрізаю і цибульку і часничок і ставлю в кімнаті. А що за крапельки дерінат? Вам їх лікар назначав? И як їх переносять, звикання не визивають? Як ви їх капали?

18. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Грип-хеель, ангін-хеель, афлубін, вокара. Випробувати, кому що підходить. Мені, чоловікові і сину грип-хеель, а дочка більше "поважає" афлубін. Якщо зразу болить горло - вокара дуже допомагає, правда, малий не переносить - на другий день ручки чухає, а мені супер (горло - проф.хвороба, бо багато говорити доводиться).
    До речі, існує тільки ГРЗ . Тобто вірус поселився в організмі. А простуди з мед.точки зору не існує - це те саме ГРЗ, просто організм ослабнув внаслідок відомого випадку переохолодження. Просто ж ГРЗ - то людина заразилася без переохолодження (як правило, при тісному чи масовому контакті з уже хворими). Цю думку я вперше почула від людини-мікробіолога, кандидата наук. Її поділяє багато лікарів. Хороших лікарів, з мого досвіду.
    Антибіотики НЕ ДОПОМАГАЮТЬ при ГРЗ. Їх слід вживати лиш при бактеріальному ускладненні вірусної інфекції.
    Також спірною є дієвість цибулі-часнику. І оксолінової мазі чи подібних. Але безспірним є факт, що допомагає те,у що людина вірить. Я довго вірила в дієвість оксолінки (просто була впевнена, що ,коли вийшла з дому, помазавши носа, то не захворію, і цілий сезон це спрацьовувало). Потім виявилося, що просто оксолінка забезпечує постійне зволоження слизової, і та сама краще справляється з вірусами. Але поки я вірила - це діяло).

19. Lankoma

Lankoma New Member

Це добре, що ви не виключаєте і народні засоби в лікуванні простуди, вони теж вносять, так би мовити свій вклад в наше здоров'я. А краплі деринат, це противірусне, але вони ще і нежить добре лікують. Мені їх лікарка призначила, але їх можна і діткам маленьким теж капати. Звикання вони не викликають, як сосудозвужуючі краплі, тому їх можна застосовувати тривалий час, не лише як лікування, але і для профілактики простуди. А капаємо ми дерінат строго по інструкції.
    Повністю з вами згодна. Ми самі собі вселяємо думки про болячки, а якщо про них не думати, то й хворіти не будемо.

20. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

дякую за інфо про деринат - почитала в неті, спробую покрапати