Я десь теж бачила схожий прикол. Тільки було написано щось на зразок "Майстер по кухні через маленьку опечатку в оголошенні змінив кваліфікацію і став високооплачуваним спеціалістом".
Ааа, невже так буває, що помилок більше, ніж слів?)) Чи то вже навіть не смішно?( Тут напевно дуже підійде смайлик, який гірко плаче;( Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk
Рецепт сирної запіканки з популярної львівської групи (6 пункт) 400 г сиру 190 г знежиреного йогурту 5 ст. л. цукру 3 ст. л. манної крупи 3 ст. л. борошна 1 стакан чорниці (свіжої, або замороченої) 2 яйця цукрова пудра ½ ч. л. розпушувача
О, я теж з цим прийшла) Там ще такі коменти, що і їх сюди можна)) Там ще й дружина потім об'явилася з погрозами)) Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk
Прочитала коментарі, і не знаю, сміятися чи плакати. Якісь ті люди злі, не хочуть пожаліти чоловіка в стресі.
Йой, ну як то вже бути такими неграмотними... Вчать їх в тій школі 11 років, вчать... Я не можу таке читати Вкотре тихенько радію в куточку, що не користуюсь фейсбуком і не читаю то все... P.S. Проконтролюю, щоб мій син нормально вивчив українську мову, а вже решта предметів - як хоче)